.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Защо ви се догажда? Сега по-добре ли сте? Станишев е много умен и умерен човек, за разлика от бойка борисова, моля ви, тая страшна пропаганда през последните 3 години относно "лошата" тройна коалиция ви е промила мозъка.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от ForTrant Виж мнението
    Защо ви се догажда? Сега по-добре ли сте? Станишев е много умен и умерен човек, за разлика от бойка борисова, моля ви, тая страшна пропаганда през последните 3 години относно "лошата" тройна коалиция ви е промила мозъка.
    Защото такива като него докараха държавата до просешка тояга. Не те знам на колко си години, но очевидно БКП-то на теб ти е промило мозъка. Това че и Герб не са стока изобщо не означава че от Станишев става нещо. Това че си направиха гушите всички за толкова години и пак се тикат да управляват и да са напред. Срещу светата троица имаше десетки вотове на недоверие, а те излизаха и се пъчеха колко много са направили. Мишки са всички, не ми хвали изобщо Станишев. Той и Доган е лисица, ама тва не означава, че е направил нещо в интерес на народа.

Едит: И ако си мислиш, че тройната коалиция е управлявала добре, нямам какво повече да ти кажа. Нагледах се на управлението и на Костов и на Станишев и на Тройката, та не ми говори.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си