- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво ви отблъсква в момчетата
отблъскват ме самовлюбени, надути момчета, които всъщност нямат нищо в главата си и говорят като най-големите простаци от село... такива, които се правят на интересни пред приятелите си, като отново демонстрират просташкото си държание и си мислят, че са интересни
Don't let go
don't run away love
still got feelings you are my passion
don't let go
don't run away love.
You are the one for me.
бих попитала всички момчета тук, които изповядват философията, че колкото по- груб си с някое момиче, толкова повече тя лудва по теб, колко им е била най- продължителната връзка и биха ли я определили като пълноценна.
3 sedmici , po 5 puti na den sa ebahme , ne bih q opredelil kato pulnocenna , ma si go zaslujavashe shot beshe golqma kurva i tva iskashe i go poluchavashe
Реших да изчета цялата тема и всъщност не притежавам ако не всички поне повечето от тези качества ( перфекти няма ). И все пак в момента съм без гадже , може да е от около месец но все пакИ донякъде не съм съгласен с тези неща , защото наистината момичетата си падат по тежкарите повече , отколкото по останалите момчета
![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Ако спрете да съдите по клишетата и приемате хората по това дали си пасвате с тях или не, ще се почувствате много по-добре.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ммммммммммм ......... отблъсква ме когато момче си мисли , че може да има всяка и флиртува с 2-3-4-5 момичета .. когато постоянно натрапва нещо ... когато използва первезни шеги ПОСТОЯННО .. харесва ми леко первезно поведение - да .. ама те си мислят , че като се държат като разгонени каруцари ще си паднем по тях .. дразни ме да се прави на тешкар тип : оОоо виж колко съм як като пуша / удрям момиче по задника / псувам като селянин ... мразя да ми се правят на шефове ... и да обиждат (дори на шега) за да привлечат внимание ...................... !
Що ли не се учудвам , че сте направили темата на помия отново ... все трябва некви да философстват и да се джавкат през мониторите... ми то така е най-лесно
по темата- дразни ме високото его, прекалени изисквания, игнориране, неподдържаността като цяло без да изпадам в ненужни подробности . Не мисля да изписвам цели фермани някак е безсмислено, защото никой не е перфектен чааак дотолкова
Външност:
някви с излишни мазнини/прекалено мускулести
кофти хигиена (неподдържана коса, мазна кожа с дефекти, забравени от Господа зъби, не достатъчно често посещаване на банята хД)
трета вежда/идеално гладки навсякъде
Характер:
*без чувство за хумор и лесно засягащи се; cамоиронията в здравословни количества е полезна понякога. Абе ако му е ампутирано чувството за хумор, тва си е липсваща важна част от емоционалната интелигентност.
*шаблонни типове. Харесвам хора с разчупено мислене и собствен подход, виждания.
*статици разни - такива, които могат едва ли не цял живот да не помръднат никъде. Развитието издига, пък е и динамично и не можеш да скучаеш с такъв човек.
*мрънкащи женчовци, на които основното им занимание е да недоволстват и в същото време нищо да не правят, за да променят по някъв начин тва, дето не им харесва.
*прекалено емоционални и чувствителни. Другата крайност също не ме кефи; идеалният вариант е да е по средата някъде.
*скучни, неидейни, прекалено пасивни, консерви, без свои занимания и собствен свят
*с ниска обща култура
*социално неадекватни
*неспособни да се защитават
*агресивни
Блаа, забравих самосъжалението.
^^ Самосъжаление
- пасивност
- ако ще и да не е образован, пак може да е умен/интелигентен, но ме отблъсква простотията
- консервативност, педантичност, перфекционизъм
- има хора, които правят много неща, без да ги искаш, без да са нужни, за да те карат след това да си длъжен да им връщаш. Това просто ме ужасява, причаната поради която гледам да правя повече неща самостоятелно. А по-често тази черта съм я виждала при мъже.
- твърде арогнатни. По арогантност имам в предвид - прекалено, ама прекално изразен егоизъм. Приемам го в много високи количества, обаче имам и една горна граница.
- емоционално незрелите хора на възраст под 25 са окей, но след това не ме кефи. Общо взето, човек на тази възраст трябва да е научил да се справя с живота. Дразня се на хора, които позволяват на родителите си да ги контролират на тези години. И дето слушат мама и тате само. Т.е., дразни ме толкова несамостоятелно мислене.
Като се замисля, ако приятеля ми се превърне в отвратителен като ценности човек, дори и да се занимава с незаконна дейност, дори и да е необразована мутра - докато не се опитва да ме подчинява, а се уважаваме взаимно и т.н. - ще съм с него.
Някак, важно е, като сме си двамата, да сме само двамата, не да сме конкуренция, та дори и да сме в конкурентни лагери, пак.
Да не се смесва работата с личния живот, както и разногласията, свързани с работа и наука. А с приятеля ми имаме такива, той мисли, че съм с тъп даскалски манталитет, а аз мисля, че просто приказва глупости дава малоумни мнения по теми, дето не е запознат със ситуацията.
Съответно, когато някой напада нещо, като инстинкт ни е да станем защитници, и често спорим за безсмислени неща, защото без да се усещам защитавам обективно нещо, а него пък го е трогнало от емоционална страна и просто иска подкрепа, или обратното.
Но това не трябва да има общо с другите отношения. Трябва да има уважение и на двете страни, проблеми винаги ще има, важното е с годините да намаляват, не да се увеличават.
Последно редактирано от NomNomNom : 05-04-2012 на 10:56
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не знам за какви глупости говориш. Темата въобще не е направена на помия. Фолсофтстваме, да, вместо да говорим празни приказки като индивиди кат теб. И не се джавкаме през мониторите, ами точно обратното - изявяваме позиции, мнения и тези, които защитаваме с аргументи.
А ти душко к'во правиш? Нищо.