.
Затворена тема
Страница 17 от 119 ПървиПърви ... 71314151617181920212767117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 2974
    Мнения за серията Purritin на IWOSTIN?

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от planetula Виж мнението
    Ползвала съм матиращия крем и измиващия гел, но не останах изобщо доволна.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Някой знае ли сайт за теглене на игри за nokia e5 ? Пробвах в няколко, но нещо не се отварят, а за другите е нужна постоянна връзка с интернет ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от planetula Виж мнението
    Гелът за лице е страхотен. Всъщност само това съм ползвала от цялата серия.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Ползвала съм матиращия крем и измиващия гел, но не останах изобщо доволна.
    Какво по-точно не ти хареса? Имаше обратен ефект или въобще не ти подействаха?

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Гелът за лице е страхотен. Всъщност само това съм ползвала от цялата серия.
    Благодаря за мнението Значи все пак ще се опитам да намеря тестери поне на гела.

Мега фен Аватара на strawberry88
    А мнения за серията Cleanance на Avene?

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    А мнения за серията Cleanance на Avene?
    Имах тестери на измиващия гел- страхотен също, но за тези пари по-изгоден е La Roche Posay 400 ml на цената на 200.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

^Да,но на мен този на La Roche Posay ми свършва,а и искам да го сменя малко (миризмата му е ужасна ) а и не съм виждала вече да продават от тези промо опаковките по 400ml ...

Град
    пространството на Дисе
    Има, има. В аптеки Субра.

Мега фен Аватара на Зайче..
    И аз имам два въпроса. :д

1.Имам малко белези на лицето и се опитвам да ги махна с продуктите на акне аут, обаче много ми се изсушава кожата. Като мажа с крем, който хидратира кожата пък ми излизат пъпки. И искам да попитам как да се справя с изсушаването на кожата без да има странични ефекти?

2.Преди 1-2 месеца си правих косата с червена къна, обаче сега искам да се изрусявам с боя. Знам, че къна и боя е възможно най-лошата комбинация, но след такъв период от време още ли има същата "реакция"? За повече информация : Къната е измита само на места. Майка ми каза да не бързам, обаче аз имам чувството, че го казва само защото не иска да ми гори косата..

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    И аз имам два въпроса. :д

2.Преди 1-2 месеца си правих косата с червена къна, обаче сега искам да се изрусявам с боя. Знам, че къна и боя е възможно най-лошата комбинация, но след такъв период от време още ли има същата "реакция"? За повече информация : Къната е измита само на места. Майка ми каза да не бързам, обаче аз имам чувството, че го казва само защото не иска да ми гори косата..
    Няма да стане,ще трябва да чакаш да се махне напълно.

Абе чудех се нещо-щом шампоаните трябва да се сменят,защото косата привиква ...същото ли е и с геловете за лице,кремове и т.н.? ;д

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^Аз лично си сменям всички продукти редовно (на около 2 месеца) - било то против изпотяване,продуктите за лице,кремовете и т.н.,в противен случай наистина забелязвам,че кожата ми свиква с тях и резултатите вече не са такива,каквито са били в началото.Също съм забелязала,че кожата на лицето ми най-бързо си изгражда "имунитет" към подобни продукти и често редувам продуктите..
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Аха,ок.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    ^ Термална вода пробвай да пръскаш.

Значи ходих в няколко магазина и аптеки, докато им обясня какво е термална вода и исках да е на Виши. Намерих в две аптеки само. И в двете струва 8 евро, но в едната има синя, жълта и бяла, а в другата само синя. Не съм разпитвала много с подробности, но разбрах, че съдържанието е различно, иначе цената си е 8 евро. Едната аптекарка (само с едната вода) не ме пита изобщо за какво ми е нужна. Обаче в другата аптека с тртите вида беше мъж, пък той ме разпитваше кой ми я е препоръчал, за какво ми трябва, каква ми е кожата и т.н. и накрая от това което разбрах водата се ползва за кожата на лицето, шията и деколтето. Та, ако може инфо за водата, коя да си взема и дали става за кожата на тялото.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    такам ще ми препоръчате ли нещо за спирането на омазняването на косата?
    шот почти вече поне първия ден мие ок косата после пак си почва.....
    хума вече ползвам от 3 месеца и я сменям я с лайка я синя та съм доволна(2пъти седмично като маска преди къпане)
    и ползвам шампоан за нормална коса който сменям често
    ползвам и два пъти седмично преса на вафли се правя че не се търпи пфу!
    косата ми не е някаква мн дълга - до раменете с много етажи ( храня се добре да не си помислите спрях пърженото отдавна :д)

Мега фен Аватара на Dagichka
    значии не знам какво ми става на кожата, от топлото ли, от друго ли (на 90 дневната диета съм), обаче буквално за 1 нощ ми излизат гнусни, гнойни,гадни, огромни пъпки по челото и брадичката :/// някой да ми препоръча дзз, нещо с което да ги спра?

Banned Мега фен
    питах назад в темата,но никой не ми беше отговорил.. та.. пак питам.. крем -матиращ за млада кожа,склонна към акне за около 10-15лв. ? и ако има и защитен фактор още по-добре

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    значии не знам какво ми става на кожата, от топлото ли, от друго ли (на 90 дневната диета съм), обаче буквално за 1 нощ ми излизат гнусни, гнойни,гадни, огромни пъпки по челото и брадичката :/// някой да ми препоръча дзз, нещо с което да ги спра?
    Акне аут.Иначе аз 90-дневната съм я изкарвала докрай 2 пъти и скоро я свърших отново.Не знам дали е от нея, обаче адски много се потях,както никога.Сега е по-добре.Досега не съм имала проблеми с диетата, даже напротив-много добре ми се отразява.Може да я спреш за малко,за да видиш как е.
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    питах назад в темата,но никой не ми беше отговорил.. та.. пак питам.. крем -матиращ за млада кожа,склонна към акне за около 10-15лв. ? и ако има и защитен фактор още по-добре
    http://beautyshop.bg/userfiles/produ...oduct_2185.jpg ето това ползвам аз, добро е, още при самото нанасяне се усеща разликата, аз си го взех 4лв., беше комплект заедно с основа за грим... Нанасяш сутрин и следобед и нямаш грижи

Banned Мега фен
    ^ добре,ще погледна

Question

Вярно ли е, че когато тичаш по-лесно се свалят килограми, когато си увиеш проблемните зони с фолио ?
    И за тичането - полезно ли е да се тича всеки ден и по колко време ? .. и попринцип, когато тичаш сваля ли се вътрешната страна на бедрото ?

Голям фен Аватара на Glam0rous
    ^ Да, вярно е. Има термо-ефект. Отслабваш като цяло с тичането, стягаш си краката. Аз лично всеки ден поне по час, ама така съм свикнала, казват, че може и с по-малко - 15/20 минутки. Не много бързо.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    За мен пък матиращите на Нивеа са боклуци,никаква работа не ми свърши .Използвах тестерчета на Ивостин и много ми хареса!

Препоръчайте ми нещо което да предпазва косата от високата температура на пресите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си