- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Някой знае ли сайт за теглене на игри за nokia e5 ? Пробвах в няколко, но нещо не се отварят, а за другите е нужна постоянна връзка с интернет ..
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
^Да,но на мен този на La Roche Posay ми свършва,а и искам да го сменя малко (миризмата му е ужасна) а и не съм виждала вече да продават от тези промо опаковките по 400ml ...
Има, има. В аптеки Субра.![]()
И аз имам два въпроса. :д
1.Имам малко белези на лицето и се опитвам да ги махна с продуктите на акне аут, обаче много ми се изсушава кожата. Като мажа с крем, който хидратира кожата пък ми излизат пъпки. И искам да попитам как да се справя с изсушаването на кожата без да има странични ефекти?
2.Преди 1-2 месеца си правих косата с червена къна, обаче сега искам да се изрусявам с боя. Знам, че къна и боя е възможно най-лошата комбинация, но след такъв период от време още ли има същата "реакция"? За повече информация : Къната е измита само на места. Майка ми каза да не бързам, обаче аз имам чувството, че го казва само защото не иска да ми гори косата..![]()
Абе чудех се нещо-щом шампоаните трябва да се сменят,защото косата привиква ...същото ли е и с геловете за лице,кремове и т.н.? ;д
^Аз лично си сменям всички продукти редовно (на около 2 месеца) - било то против изпотяване,продуктите за лице,кремовете и т.н.,в противен случай наистина забелязвам,че кожата ми свиква с тях и резултатите вече не са такива,каквито са били в началото.Също съм забелязала,че кожата на лицето ми най-бързо си изгражда "имунитет" към подобни продукти и често редувам продуктите..
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Значи ходих в няколко магазина и аптеки, докато им обясня какво е термална вода и исках да е на Виши. Намерих в две аптеки само. И в двете струва 8 евро, но в едната има синя, жълта и бяла, а в другата само синя. Не съм разпитвала много с подробности, но разбрах, че съдържанието е различно, иначе цената си е 8 евро. Едната аптекарка (само с едната вода) не ме пита изобщо за какво ми е нужна. Обаче в другата аптека с тртите вида беше мъж, пък той ме разпитваше кой ми я е препоръчал, за какво ми трябва, каква ми е кожата и т.н. и накрая от това което разбрах водата се ползва за кожата на лицето, шията и деколтето. Та, ако може инфо за водата, коя да си взема и дали става за кожата на тялото.
такам ще ми препоръчате ли нещо за спирането на омазняването на косата?
шот почти вече поне първия ден мие ок косата после пак си почва.....
хума вече ползвам от 3 месеца и я сменям я с лайка я синя та съм доволна(2пъти седмично като маска преди къпане)
и ползвам шампоан за нормална коса който сменям често
ползвам и два пъти седмично преса на вафли се правя че не се търпи пфу!
косата ми не е някаква мн дълга - до раменете с много етажи ( храня се добре да не си помислите спрях пърженото отдавна :д)
значии не знам какво ми става на кожата, от топлото ли, от друго ли (на 90 дневната диета съм), обаче буквално за 1 нощ ми излизат гнусни, гнойни,гадни, огромни пъпки по челото и брадичката :/// някой да ми препоръча дзз, нещо с което да ги спра?
питах назад в темата,но никой не ми беше отговорил.. та.. пак питам.. крем -матиращ за млада кожа,склонна към акне за около 10-15лв. ? и ако има и защитен фактор още по-добре![]()
Акне аут.Иначе аз 90-дневната съм я изкарвала докрай 2 пъти и скоро я свърших отново.Не знам дали е от нея, обаче адски много се потях,както никога.Сега е по-добре.Досега не съм имала проблеми с диетата, даже напротив-много добре ми се отразява.Може да я спреш за малко,за да видиш как е.
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
http://beautyshop.bg/userfiles/produ...oduct_2185.jpg ето това ползвам аз, добро е, още при самото нанасяне се усеща разликата, аз си го взех 4лв., беше комплект заедно с основа за грим... Нанасяш сутрин и следобед и нямаш грижи
^ добре,ще погледна![]()
Вярно ли е, че когато тичаш по-лесно се свалят килограми, когато си увиеш проблемните зони с фолио ?
И за тичането - полезно ли е да се тича всеки ден и по колко време ? .. и попринцип, когато тичаш сваля ли се вътрешната страна на бедрото ?
^ Да, вярно е. Има термо-ефект. Отслабваш като цяло с тичането, стягаш си краката. Аз лично всеки ден поне по час, ама така съм свикнала, казват, че може и с по-малко - 15/20 минутки. Не много бързо.
Препоръчайте ми нещо което да предпазва косата от високата температура на пресите