.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Девствена,орална любов

Здравейте,имам едно питане на което се надяваме че ще получа отговор
    Новата ми приятелка се оказа че никога не е правила секс, досега не съм спал с девствена и затова се притеснявам доста.Въпроса ми е мога ли да я "лижа" след като е девствена да я карам както си му е реда както съм свикнал дали има някакъв проблем ако почна първо с пръстите и езика :P и втория ми въпрос е какво да очаквам никога не см спал с девствена нямам си и на идея какво може да се случи,да очакмва ли много болка,кръвене нещо ? Да не стане като някой екшън филм

Мерси предварително и дано някой ми помогне

На дали ще имаш някакви проблеми, може да има, но може и да няма кръв. От нея зависи много ли ще вика или не, но това не бива да те плаши. Ако тръгнеш с притеснения, ще се объркат нещата..за това действай както си свикнал и я накарай да се почувства добре, желана и да забрави че е девствена.. Пак ти казвам не се шашкай ! ;pp

Okay мерси значи няма проблем да вкарам езика в действие

на коя жена няма да и хареса... ;дд

Мерси много виках да не е проблем нещо ддзнм мерси ще почерпя 1 виртуална бира

ахахахаха ;дд добре .. да не забравиш само .. )

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от BigSweetie Виж мнението
    Въпроса ми е мога ли да я "лижа" след като е девствена
    Ъъъъ, какъв проблем да има? Само дет трябва да е доста възбудена, че да си вкараш пръстите. Иначе има възможност да ти перне една.

Колкото до секса с девствена... Трябва момичето да се отпусне, лубрикант, търпение и презерватив. Нищо друго не ти трябва.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Колкото по-възбудена е толкова по-малко болка. Оралната любов би я предразположила, може би. Може и да ти вика малко в началото и като се изправи да прокърви, но при всеки е индивидуално.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Не е толкова страшно като е девствена, спокойно. Просто бъди по-внимателен, по-нежен и я предразположи повече. Иии не винаги има кръв, споко.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Добре бе... как така се "оказва", че новата ти приятелка е девствена? Не го ли знаеше преди да тръгнете?
    Второ, как е възможно да не знаеш елементарни неща за секс с девствена? Дори не си спал с такава, има форуми, щуротии... Ограмоти се малко и тогава напирай за секс, че да не оставиш трайни увреждания на момичето.
    Добра идея е няколко пъти да се заигравате орално преди да й направиш сефтето.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    прави й френска, после вкарай 1-2 пръстчета, после пак с език
    целувай я навсякъде, прави й комплименти, ПИТАЙ преди да започнеш същинската част, ако е готова-окей, ако не-оставяш я за по-късно..и ако се съгласи, давай около и след малко 'търкане' тогава действай наистина..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Е като си такъв ебач, к'во ни питаш нас бе,

Мега фен Аватара на Hilary_
    Даже е препоръчително да почнеш първо с това!
    А за втория ти въпрос - всичко си е индивидуално. Просто бъди по - внимателен.

Повече от фен
    А може и да питаш.Може да я е срам и въобще да не й хареса като си мисли за други неща.

Banned Мега фен
    нейното притеснение ще и стига затова не поднасяй и своето.. не виждам причина да не работиш по ''твоя си начин'' просто малко по внимателно.. преди това поговорете,докато правиш някой неща тя ще ти подсказва боли ли я и т.н. и така.. успех

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    преди това поговорете
    не съм съгласна с това говорена. Почти всяко момиче се притеснява от първия път и като и се заговори много ясно, че ще започне да отказва. Друго е да я изненадаш сам, да и покажеш колко я искаш и че не можеш да и издържиш. Че това да я гледаш как и е хубаво е първата ти цел.

Не е казано, че още 1-я път докато и правиш френска трябва да пробваш с пръсти. Трябва да си поиграеш с нея да я възбудиш до толкова, че да иска още и още и то да е ново изживяване.
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Действай с езика и не му мисли много.
    Welcome to the Jungle...

Smile :PPPP

Цитирай Първоначално написано от mimess93 Виж мнението
    на коя жена няма да и хареса... ;дд
    mxmxmxmxmmxmxmxxmxm 1+ :PP

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми