- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Уличен бой
Тоест, когато гаджето ти те помоли да отидете на дискотека, ти ще откажеш от страх да не те бият ли? Или няма да отидеш на рожден ден? Театър, опера, пиано барове, огнени представления са ми по вкуса. Но също и рок клубовете, и кръчмите. Не слушам чалга, затова ходя на дискотеки само по изключение.
Айде да ти разкажа как се разви един бой в театъра. Сядаш и пред теб сядат група 20 годишни младежи, които започват да обсъждат еврофутбол. Аз съм с две приятелки, които са се изнервили от постоянните приказки, а не можем да се преместим, щото няма други места в залата. Когато единият реши да говори по телефона, чашата преля и му казах да мълчи. При което звънна още един-два пъти да ме посрещнат 10 човека на входа на излизане. Това нещо го разбирам като си тръгвам и няма да те питат, няма нищо, директно се засилиха някаква групичка към мен. Шамаросах стабилно двама, разминах се само със синина на предмишницата и разни други хора ни разтърваха, та биячите отправиха 2-3 заплахи и се разбягаха. Явно съм прекалено конфликтен и си го прося.
И на мен не ми се случва всеки ден, спокойно. Дано на теб не ти се. Но е несериозно да разчиташ, че ако кротуваш, цял живот ще си в безопасност.
@Хорификус, то винаги имаш шанса да изядеш боя. Не знам що съм написал бокс, мислех си за електрошок. Спреят също помага и доста балансира нещата.
Последно редактирано от Chacho : 05-04-2012 на 13:52
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.