.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 106

Hybrid View

Преди като бях 70кг често ми се случваше да стане някаква ситуация. Пример давам веднага:
    Стоим пред едно магазинче близко до училището в голямото междучасие. Единият пич от наще е с дълга коса.( отдалече ни личи, че не сме кофликтни). Всичките приличаме на някакви геймъри, нърдове а у. Приближават се 2ма от съседно училище и бутат тоя моя приятел с дългата коса и му подметват нещо от сорта на "Да не ми го хванеш дългокоске". Най спокойно им казваме, че не искам нищо и да не ни закачат. Те продължават да се заяждат и накрая удариха няколко шамара на един от наща групичка и си тръгнаха.
    Разминавам се с 2ма "пичове" по улицата, единият си стяга цялото тяло и ме удря с рамо в тялото.
    Стоим в центъра на града 10-12 души, 5-6 момчета и 5-6 момичета и играем на филми и асоциации. Приближават се до нас 2ма татуирани и почват да обесняват на момичетата какви "путки" били и как нас(момчетата) щели да ни размажат от бой и да си тръгнат с момичетата. Отиват и почват да се заяждат с един приятел и да го бутат и му бият шамари.
    В центъра на града, близо до съда вървят 3ма мои приятели. Подминават пейка със седнал човек. В момента, в който се обръщат с гръб, този става удря единия в тила, другият в лицето. Двамата падат, остава третият. Него го събаря на земята и почва да го тъпче с крака. После избягва, пък 3мата мои приятели са с посинени лица за 1-2седмици.(И тримата бяха около 55-60кг, може би за това им е скочил)
    Хиляди други ситуации, за които няма смисъл да говоря.
    Лично мене преди години в училище,(бях 5-6 клас) ме наобиколиха 5-6 осмокласници и пуснаха някакъв бияч в кръга(той беше 5ти клас). Удари ме няколко пъти в главата, докато аз се опитвах да обесня, че не искам кофликти. Ходих син 2 седмици и супер много ми падна самочувствието тогава. С месеце ме беше страх да излизам навън.
    Отностно бокса и спрея - видят ли, че изваждаш бокс, те могат да извадят нож..
    Ако извадиш бокс, но не си трениран, как аджеба ще ги набиеш като не можеш да се биеш(за човек, който не знае как да удря).Един трениран нападател лесно би могъл да избегна удар с бокс и да му върна тъпкано на боксаджията. За спрея не знам, но не трябва ли да си в непосредствена близост до него, пък ако са 2ма или повече какво ще направиш???
    Моята компания никога, ама никога не е предизвиквала каквото и да било. В последствие като станах над 100кг нещата станаха други, нищо, че не мога да се бия, никой нищо не ми е казвал. В момента, в който с нас има някой дребен, се започват злобни подмятания от други хора, минаващи покрай нас.
    Ако обаче знаеш доста сериозно да се биеш, в момента, в който някой ти посегне, можеш да му хвърлиш един хубав бой. Гаранция, че повече никой няма да те закача. С моята компания никога не ходим на дискотеки, играем на различни детски игри заедно на някое тихо място или разговаряме на различни видове теми - игри, политика, компютри и т.н. На нас редовни ни се случват такива неща - заедливи типове с намерение да се бият, не носят оръжия, но имат някакви, макар и слаби познания в различни бойни изкуства или уличен бой. Досега никога не сме отвръщали и 2-3 пъти в годината някой винаги ходи син.

Супер фен
    дублиране на написаното
    Последно редактирано от redbul2 : 05-04-2012 на 16:03 Причина: дублиране

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Horrificus Виж мнението
    Преди като бях 70кг често ми се случваше да стане някаква ситуация. Пример давам веднага:

Отностно бокса и спрея - видят ли, че изваждаш бокс, те могат да извадят нож..
    Ако извадиш бокс, но не си трениран, как аджеба ще ги набиеш като не можеш да се биеш(за човек, който не знае как да удря).Един трениран нападател лесно би могъл да избегна удар с бокс и да му върна тъпкано на боксаджията. За спрея не знам, но не трябва ли да си в непосредствена близост до него, пък ако са 2ма или повече какво ще направиш???

Ако обаче знаеш доста сериозно да се биеш, в момента, в който някой ти посегне, можеш да му хвърлиш един хубав бой. Гаранция, че повече никой няма да те закача.
    Това става заради кухите ви празни глави без никакъв умствен багаж в тях. Нямам на предвид конкретно вашата компания,а повечето ви набори. Нямате някакви смислени цели като момчетата в западните общества занимаващи се с наука,мениджмънт,спорт, самоусъвършенстване, разработване на нови технологии. Не вършите като тях нищо полезно и в главите ви по цял ден бръмчат само бръмбари. В бегето имаме само едно тъпо насилие и агресия,които нищо добро не са донесли на никого в цивилизования свят.

Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Това става заради кухите ви празни глави без никакъв умствен багаж в тях. Нямам на предвид конкретно вашата компания,а повечето ви набори. Нямате някакви смислени цели като момчетата в западните общества занимаващи се с наука,мениджмънт,спорт, самоусъвършенстване, разработване на нови технологии. Не вършите като тях нищо полезно и в главите ви по цял ден бръмчат само бръмбари. В бегето имаме само едно тъпо насилие и агресия,които нищо добро не са донесли на никого в цивилизования свят.
    Според мен, ти говориш, без да си запознат с ситуацията. Щом се обръщаш специално към нашия набор, мога да ти кажа следното:
    Всичките ситуации, за които разказах по горе, са се случили на хора, които са достатъчно интелигентни. Сега ще ме попиташ "от къде знам". Мога да ти дам веднага пример.
    В ситуацията, в която са нападнали и ударили момиче в главата - предният ден ни раздаваха дипломите по немски -ДСД за ниво Ц1 на езика. Ние сме 12 клас в немска гимнация. Щом сме завършили с най-високото ниво на езика (Ц1), то би трябвало да сме положили поне малко усилия, за да го научим. Конкретното ударено момиче има и взети високи нива по други езици, освен немски - английски, испански. Сега ще кажеш "единичен случай". Напротив:
    Повечето от компанията ми са доста амбициозни човешки същества с някакъв умствен багаж. Никога не сме търсили насилие, повтарям - никога! Повечето се занимаваме изключително много със спорт и смея да твърдя, че не се различаваме много от масовата част в друга европейска държава. Добри и гостоприемни хора, на които последното им нещо е да си търсят конфликт.
    За наука и нови технологии в България, според мене, не може да се говори, защото сме доста назад спрямо Германия и Япония, които са примери за авторитети в технологичния свят.
    Като заключение мога да ти кажа, че съм ходил в 6-7 държави в Европа и младежта там не е точно това, което ти описваш.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Horrificus Виж мнението
    Според мен, ти говориш, без да си запознат с ситуацията. Щом се обръщаш специално към нашия набор, мога да ти кажа следното:
    Всичките ситуации, за които разказах по горе, са се случили на хора, които са достатъчно интелигентни. Сега ще ме попиташ "от къде знам". Мога да ти дам веднага пример.
    В ситуацията, в която са нападнали и ударили момиче в главата - предният ден ни раздаваха дипломите по немски -ДСД за ниво Ц1 на езика. Ние сме 12 клас в немска гимнация. Щом сме завършили с най-високото ниво на езика (Ц1), то би трябвало да сме положили поне малко усилия, за да го научим. Конкретното ударено момиче има и взети високи нива по други езици, освен немски - английски, испански. Сега ще кажеш "единичен случай". Напротив:
    Повечето от компанията ми са доста амбициозни човешки същества с някакъв умствен багаж. Никога не сме търсили насилие, повтарям - никога! Повечето се занимаваме изключително много със спорт и смея да твърдя, че не се различаваме много от масовата част в друга европейска държава. Добри и гостоприемни хора, на които последното им нещо е да си търсят конфликт.
    За наука и нови технологии в България, според мене, не може да се говори, защото сме доста назад спрямо Германия и Япония, които са примери за авторитети в технологичния свят.
    Като заключение мога да ти кажа, че съм ходил в 6-7 държави в Европа и младежта там не е точно това, което ти описваш.
    ако много често те бият си обръсни главата 1 , 2 номер и си сложи татуси

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    ако много често те бият си обръсни главата 1 , 2 номер и си сложи татуси
    Аз какво ви казах на всички вас,пишещи тук? Тренирайте си добре краката,станете един втори Карл Луис и Бен Джонсън взети заедно И като стане нещо,си плюете на петите и развивате надсветлинна скорост. Изчезвате моменталически. Вашите крака ще ви спасят най-добре от побои и тормоз,хахаха

Мега фен Аватара на ZipFail
    А така. Пък гаджето да се оправя, най-много да я насексат малко и да я пуснат да си ходи. То секса оправял настроението...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си