- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- От утре съм на диета!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
нищоти
няма
ледена красота oтдай се
на секса
![]()
6б3З10
Странно... аз никога не съм ял само здравословни храни и все не мога да кача килограми... Не е като да не ям почти всеки ден по 3-4 кебапчета като с всяко изяждам и по една филия хляб... та вече ми е писнало от кебапчета... пия по 2 литра кола на ден, без сладко не мога, чипс и пуканки през няколко 2 дена... и не мога да мина 63кг...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Имаш бърз метаболизъм, както си е и до организъм. Баща ми също е като теб.![]()
Какво означава здравословно хранене? Повече плодове, зеленчуци, определено месо и т.н. Абе домашното си е домашно. Аз си знам какво, защото имам и ниско кръвно, а когато дойде лятото винаги трябва да сменям менюто, заради жегите.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Абе не е от работата то... когато работих пък в ресторант на хотел 3 месеца пак бях така... вярно тогава качих, но бяха само 2кг
Ремонт... от работата в Кауфа просто станах по-здрав... нямам нужда от фитнес... на ден минавам 15+ километра из Кауфа... и постоянно вдигам тежки работи...![]()
Последно редактирано от MaLyKoLiU : 05-03-2012 на 20:41
Мишинка
BrainDamage
искаш ли да сме колеги просто мисля че ще е забавно ако бях от Варна де (става ми тъжно)
6б3З10
Не!
10 букви
Мишинка
BrainDamage
Теб човек няма къде да те ощипе, но е много важно да си на диета...
И аз мисля, че редовният секс ще ти се отрази добре, пък ти си прави квито щеш диети.
Welcome to the Jungle...
не ме разбра.. ти го приемаш за задължение не аз!Аз тренирам сега 2 спорта и отделно на вън секи ден ритам, ям всичко и нямам и една мазнинка по тялото тия диети ще ти стровят здравето наложи си хранителен режим и спортувай всеки ден не по 30-60 минути колкото да отбиеш номера и ще видиш колко съм прав
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
И аз :>
Ще го карам само на някви леки неща :> Искам да сваля 4-5кг. :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
искаш ли да ти уредя стромба да направиш един цикъл :Р :д
то густо, то пусто
Някой бедни хора хляб не виждат , а ти се правиш на интересна- "Един ден без пица и кола... Не знаеш какво е. ;(".Вместо диета да почваш вземи се помоли на ваште да те превъзпитат...Дееба и пиклата малка....ако искаш 100 кила стани!Диета почни,но знаи ,че мозъкът не може да ти отслабне повече....достигнал е предела си!
Знаеш ли какво е смешното? Точно няколко поста над теб пиша за хранителен режим, а не глад. А ти без да четеш, ме повтаряш. Дори ми казваш как да мисля и какво как да възприемам. Не слушаш или четеш за какво става въпрос. Знаеш си своето.Само ще ти кажа, че съм от семейство със спортна закалка. Тук повече наблягам на неразбраността.
![]()
MagicSmiles23, и да се бичуваш с камшик няма да спасиш хората от глад. Ти си изключително негативен и плюеш. От такива хора сме се задръстили, а после защо сме били на това дередже. Отиди и си дай хляба на някой просяк. Ще ти го откаже и ще ти поиска пари. После с тях няма да си купи храна, а ще изпуши една цигара.![]()
Темата е за забавление, но се появява някой и започва да плюе. По този начин няма да спасиш света.![]()
ми няма кво да ти чета повече глупостите само прочетох че от спорта не се отслабва бързо и се отказах да ти чета глупостите
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !