- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- неекатодаиманякаквозначен ие
Казах,че съм лъв, а не овен. И според тея зодиакални простотии аз с телци не се дишам - грешка. ДО човек е. Има човек телец,който верно не мога да го дишам,ама има и такива от други зодии, а имам и приятелка теленце,която е прекрасница и си я обичкам...
maDamn
Ама не е до това с кой се търпиш и с кой не бе. А до колко хората, които познаваш, притежават качествата на зодиите си. + това има редица други неща освен нея, които също са важни, като асцендента. Така че ако си огнена зодия, но с воден асц е съвсем нормално да има много разлики и трудно да познаеш, че човека е с огнен знак.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Same here.
Бтв има наистина много неща, свързани със зодията ми, които отговарят на характера ми. Даже прекалено много. И все пак не обръщам такова внимание.
По темата: Грешка е, според мен, да се впрягаш толкова. Някак си не ми се струва оправдано. Усложняваш ненужно ситуацията - нещата са прости, не им придавай излишен смисъл.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Хахах, трънки са това,но както и да е. Много лесно се разпознава,че съм лъв. Хората или ме питат дали съм овен или лъв. Винаги аз да съм отгоре , винаги аз да съм командващия , ината ми е nta степен,но това е така,защото така съм възпитана, изчислявали са ми асцендента дева е.
Честно не вярвам нито в зодии,нито в такива неща. Може и да има някаква малка връзка,но всичко зависи от това как човек подхожда към нещата и как е възпитан ,и възприема света.
както не можеш да съдиш книгата по корицата, по същия начин може да се каже - не съди човек по зодията му. Колкото са хората по земята,толкова са различни те.
Има неща,които ти се струват,че отговарят на зодията, щото казват базови неща- упорит си, не знам си къв си, всеки човек до някаква степен от 10 изброени , ще открие 3 неща,които са със съответствие в характера му.
maDamn
//чак ме е срам да си вдигна темата. страшни настроения, супер ПМС:Д
Чаче, благодаря за разяснението! За вътрешния си свят няма да говоря. (Гинзбърг - стенограф на своя ум...) Относно "проблемите", да, вероятно аз ги свързвам в главата си, а при него не е така. Може би дори се чувствам предадена от него в един или друг смисъл и това ме натъжава. Все едно. Ще се опитам да не се изливам върху него доброволно и да не мисля много-много. И така, да видим.@
@Умри
Искам да продължим да работим заедно за вбъдеще. Като колектив. Допълваме се и се балансираме по приятен начин, което според двамата би довело до добри резултати.
Той е суперкомуникативен, това е нещо, което никога не съм разбирала в хората (защото не съм такъв човек). Да наричаш едва и не всеки 2-ри приятел, да избираш да прекарваш времето си в компания от непознати и прочее. Не мога да знам в детайли какви са взаимоотношенията му с останалите. Виждам, че поддържа професионални контакти, които са/могат да му бъдат полезни. Към този момент аз нямам какво да му дам, с какво да го подпомогна професионално. По мое мнение и на чисто човешко, житейско ниво. По-скоро той ми е ценен и се уча от него.
Отношението му към мен се променя. Обикновено ме обгрижва. И аз правя това за него. Знаем си слабите и силните страни и се покриваме един друг. В същото време е/сме на периоди - студени и топли, тук и там, прочее. Почиваме си един от друг. Както каза Джипси за соленето, точно така общуваме, критикуваме се един друг, къде с шеги и закачки, къде най-откровено. Това помага за изграждането, мисля, може би той също.
За всички сватовници, повтарям, не го искам за любим, към този момент смятам, че сме крайно несъвместими. Различни мирогледи, ценностни системи и ритъм на живот. Може би искам да знам той как ме възприема.
ПП: помолих за астрологията. съвсем отделна тема. гледат се градуси, карти, транзити, аспекти... близнаците няма как да са еднакви по същата причина. игряващият знак на единия може да е телец, на втория близнаци, полът е важен. и т.н. Ако ще говорите за зодии, обсъждайте взаимоотношения на овен с козирог. асц. ми е близнаци, той не е сигурен за своя. повечето хора около него са близнаци, има спорадични деви, мисля, водолей(определя ги като странни, както и мен самата), симпатизира на стрелци, не понася раци. Да ви видим сега:Д
Засега запазвай само професионални отношения с него. Не звучи все едно имате някаква голяма хармония между характерите. Има го разбирането и допълването, но нещо сякаш не достига.
Опа, това го написах без да прочета че не го искаш за любим, но тогава защо толкова се чудиш какво е имал предвид?
Нека си има предвид каквото иска.
А ти бъди по-открита.. по-себе си. Защо пък не си откровена с него, не му излееш тъгата и яда си, че те е предал в професионален план (аз мисля че знам за какво говоришгилдии, мили очи и рътает). Нека после ако трябва да му се извиниш за изблика. Но не дръж всичко в себе си, не се контролирай.
Откровено можеш да му искаш обяснения, да усложниш нещата с откровения разговор... така всъщност може дори да ги улесниш.
Бъди себе си, отпусни се и рискувай, прави каквото ти дойде на ума. Премислянето наистина само обърква. Ти объркваш и читателите си с твоите мнения, повярвай. Прекалено много гледни точки (и то твои собствени), прекалено много избор, и така се объркваш. От многото евентуална, хипотетична, може-би-бъдеща информация (събрана от гледните ти точки) ти се дезинформираш.
Пусни се по течението, "скачай, не му мисли много", приложи собствените си съвети на теб самата.
И не се притеснявай толкова да изглеждаш слаба. Изясни си нещата с него ако трябва, после може да се правите, че нищо не е станало. Но така малко буксуваш.. и отлагаш сблъсъка, който ще го имаш. Не е казано да е гаден, но някакво стълкновение между вас ще има, щом го има напрежението, дори чисто професионално (аз всъщност за това говоря. имам чувството че много добре те разбирам.. повярвай ми)
А това "Не ми е съвсем безразлично" засега не го тълкувай. Може да е всичко.
И още един въпрос: сигурна ли си все пак, че не го искаш за любим? Защото след поста на Джипси каза, че си се обнадеждила... един вид, би ти харесало ако неговото "Не ми е съвсем безразлично" е израз на привързаност/зараждащи се чувства...
пп. Този човек ми изглежда интересчия въпреки всичко.На когото все едно не можеш да разчиташ, не и в проф. отношение. Той ми изглежда по твои думи човек, който гледа само своя интерес, той да се издигне, а ти дали ще си с него във възхода му, и дали и ти ще се издигнеш, му е безразлично. Устремен и егоист, не е злонамерен, но би те прецакал за да се издигне и после да се прави, че нищо не е станало. Ако го направи, все едно после няма да ти се подиграва или да се държи пренебрежително, няма да ти забие открито ножа и да прекъсне взаимоотношения с теб, но искам да кажа, че изглежда сякаш няма проблем да се възползва от теб или да те пренебрегне във важен момент. Да те остави за да е той добре. Сякаш така го усещам аз интуитивно, като, надявам се, приемеш това само за н якакво мнение и искрено се надявам просто да греша.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
А факта че не се разбира с раци, тази прекрасна зодия, която май и ти харесваш... еее, за какво си говоримЯвно не понася честните, добри и чувствителни хора, каквито несъмнено са раците. Може би не честни, хайде, но до болка лоялни и предани - в личните отношения(ако си им на сърце), а в професионални - несъмнено. Това в крайна сметка са едни от най-добрите служители, заедно с деви и козирози, и може би телци.
Мда..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
имаме общи планове (при мен), идеи (при него). но знаеш, вятърничавостта ме плаши. той ме включва в плановете си, говори в бъдеще време, но предвид непостоянството му, ги оставям да минават между другото. разбира се, че би ми харесало, ако се е привързал към мен. това ще значи, че съм му ценна с нещо, както (в главата ми) е той за мен. а и веднъж заявявайки/доказвайки ми, че е сериозен, аз ще започна да го приемам насериозно.
изглежда така, защото така го чувствам. така съм го възприемала досега. но ми се ще да не е. естествено.пп. Този човек ми изглежда интересчия въпреки всичко.На когото все едно не можеш да разчиташ, не и в проф. отношение. Той ми изглежда по твои думи човек, който гледа само своя интерес, той да се издигне, а ти дали ще си с него във възхода му, и дали и ти ще се издигнеш, му е безразлично. Устремен и егоист, не е злонамерен, но би те прецакал за да се издигне и после да се прави, че нищо не е станало. Ако го направи, все едно после няма да ти се подиграва или да се държи пренебрежително, няма да ти забие открито ножа и да прекъсне взаимоотношения с теб, но искам да кажа, че изглежда сякаш няма проблем да се възползва от теб или да те пренебрегне във важен момент. Да те остави за да е той добре. Сякаш така го усещам аз интуитивно, като, надявам се, приемеш това само за н якакво мнение и искрено се надявам просто да греша.
благодаря ти, че писа, говорим един език и доста добре се разбираме.)
Последното, което написа jghgh. - Споменах, че познавам един такъв типаж и тарарааам! Рак е. И много прилича на това, което описа jghgh за твоя човек, Blab. Тва го казвам само, за да изтъкна шарените хора от различни зодии.
Първоначално написано от antifashionshit
Аре да заровим астроложките томахавки, щото ще има толко да сереме, че модераторите нема да смогнат на тоалетна хартия и подмивания.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Понякога се чудя дали да споря с хора, които не се интересуват от тея неща и никога не са чели нищо по-различно от хороскопа си в някое списание.
Никъде не съм казвала, че съдя хората по зодията им. Абсурд. Бях със стрелец почти 4 години, а стрелци (ЗОДИЯТА) не обичам, защото мирогледите ни си противоречат по всички параграфи. Той си приличаше ужасно много на зодията, но въпреки това го обичах. И никога не съм си правила някакви прогнози от типа: О, той е стрелец, ако му кажа/направя нещо ще реагира по определен начин, защото е стрелец.
И изобщо не е до това дали като ти кажат: Ти си смел/страхлив/решителен/любвеобвилен/етц, ще се откриеш със сигурност в някои от тези. Става въпрос за усещания/настроения, които няма как да усетиш и откриеш, ако не знаеш за какво става дума.
Ако съм се интересувала за козирозите например и срещна такъв човек, ще опозная самия него и на базата на това, ще видя дали откривам характерното за зодията му в него.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Чела съм и именно затова не намирам кой знае какво общо. Не са ми интересни , предпочитам да чета история и да научавам нещо полезно , вместо да си набивам такива неща в главата. Нищо лично ,не ме кефят просто.
maDamn