.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Хахах, трънки са това,но както и да е. Много лесно се разпознава,че съм лъв. Хората или ме питат дали съм овен или лъв. Винаги аз да съм отгоре , винаги аз да съм командващия , ината ми е nta степен,но това е така,защото така съм възпитана, изчислявали са ми асцендента дева е.
    Честно не вярвам нито в зодии,нито в такива неща. Може и да има някаква малка връзка,но всичко зависи от това как човек подхожда към нещата и как е възпитан ,и възприема света.
    както не можеш да съдиш книгата по корицата, по същия начин може да се каже - не съди човек по зодията му. Колкото са хората по земята,толкова са различни те.

Има неща,които ти се струват,че отговарят на зодията, щото казват базови неща- упорит си, не знам си къв си, всеки човек до някаква степен от 10 изброени , ще открие 3 неща,които са със съответствие в характера му.
    Понякога се чудя дали да споря с хора, които не се интересуват от тея неща и никога не са чели нищо по-различно от хороскопа си в някое списание.
    Никъде не съм казвала, че съдя хората по зодията им. Абсурд. Бях със стрелец почти 4 години, а стрелци (ЗОДИЯТА) не обичам, защото мирогледите ни си противоречат по всички параграфи. Той си приличаше ужасно много на зодията, но въпреки това го обичах. И никога не съм си правила някакви прогнози от типа: О, той е стрелец, ако му кажа/направя нещо ще реагира по определен начин, защото е стрелец.

И изобщо не е до това дали като ти кажат: Ти си смел/страхлив/решителен/любвеобвилен/етц, ще се откриеш със сигурност в някои от тези. Става въпрос за усещания/настроения, които няма как да усетиш и откриеш, ако не знаеш за какво става дума.
    Ако съм се интересувала за козирозите например и срещна такъв човек, ще опозная самия него и на базата на това, ще видя дали откривам характерното за зодията му в него.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Понякога се чудя дали да споря с хора, които не се интересуват от тея неща и никога не са чели нищо по-различно от хороскопа си в някое списание.
    Или пък пет астроложки книги на кръст, Щруделке.

PS: Айде са да разкараме изцяло астроложките коментарчета, ако може.
    Последно редактирано от Chacho : 05-05-2012 на 14:31
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си