- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- неекатодаиманякаквозначен ие
Засега запазвай само професионални отношения с него. Не звучи все едно имате някаква голяма хармония между характерите. Има го разбирането и допълването, но нещо сякаш не достига.
Опа, това го написах без да прочета че не го искаш за любим, но тогава защо толкова се чудиш какво е имал предвид?
Нека си има предвид каквото иска.
А ти бъди по-открита.. по-себе си. Защо пък не си откровена с него, не му излееш тъгата и яда си, че те е предал в професионален план (аз мисля че знам за какво говоришгилдии, мили очи и рътает). Нека после ако трябва да му се извиниш за изблика. Но не дръж всичко в себе си, не се контролирай.
Откровено можеш да му искаш обяснения, да усложниш нещата с откровения разговор... така всъщност може дори да ги улесниш.
Бъди себе си, отпусни се и рискувай, прави каквото ти дойде на ума. Премислянето наистина само обърква. Ти объркваш и читателите си с твоите мнения, повярвай. Прекалено много гледни точки (и то твои собствени), прекалено много избор, и така се объркваш. От многото евентуална, хипотетична, може-би-бъдеща информация (събрана от гледните ти точки) ти се дезинформираш.
Пусни се по течението, "скачай, не му мисли много", приложи собствените си съвети на теб самата.
И не се притеснявай толкова да изглеждаш слаба. Изясни си нещата с него ако трябва, после може да се правите, че нищо не е станало. Но така малко буксуваш.. и отлагаш сблъсъка, който ще го имаш. Не е казано да е гаден, но някакво стълкновение между вас ще има, щом го има напрежението, дори чисто професионално (аз всъщност за това говоря. имам чувството че много добре те разбирам.. повярвай ми)
А това "Не ми е съвсем безразлично" засега не го тълкувай. Може да е всичко.
И още един въпрос: сигурна ли си все пак, че не го искаш за любим? Защото след поста на Джипси каза, че си се обнадеждила... един вид, би ти харесало ако неговото "Не ми е съвсем безразлично" е израз на привързаност/зараждащи се чувства...
пп. Този човек ми изглежда интересчия въпреки всичко.На когото все едно не можеш да разчиташ, не и в проф. отношение. Той ми изглежда по твои думи човек, който гледа само своя интерес, той да се издигне, а ти дали ще си с него във възхода му, и дали и ти ще се издигнеш, му е безразлично. Устремен и егоист, не е злонамерен, но би те прецакал за да се издигне и после да се прави, че нищо не е станало. Ако го направи, все едно после няма да ти се подиграва или да се държи пренебрежително, няма да ти забие открито ножа и да прекъсне взаимоотношения с теб, но искам да кажа, че изглежда сякаш няма проблем да се възползва от теб или да те пренебрегне във важен момент. Да те остави за да е той добре. Сякаш така го усещам аз интуитивно, като, надявам се, приемеш това само за н якакво мнение и искрено се надявам просто да греша.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride