.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2269

Hybrid View

Искате ли едно женско мнение ;ДД ще кажа просто: не се надувай ии също не се прави ... смисъл бъди себе си и тя ще те хареса )

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от HellenS Виж мнението
    Искате ли едно женско мнение ;ДД ще кажа просто: не се надувай ии също не се прави ... смисъл бъди себе си и тя ще те хареса )
    Ох, това го повтарям открай време. Ако да бъда себе си означава да ям чипс и да не излизам от вкъщи и да ти говоря за компютърни игри, да не се интересувам от това, което ти ми казваш и да ходя с татуирано на жълти пеперудки лице, ще се получи ли?

Повечето хора не знаят какво означава да бъдеш себе си. Затова е темата, да им се помогне да се открият.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ох, това го повтарям открай време. Ако да бъда себе си означава да ям чипс и да не излизам от вкъщи и да ти говоря за компютърни игри, да не се интересувам от това, което ти ми казваш и да ходя с татуирано на жълти пеперудки лице, ще се получи ли?

Повечето хора не знаят какво означава да бъдеш себе си. Затова е темата, да им се помогне да се открият.
    Моят приятел яде чипс, говори ми за всевъзможни игри и т.н. и да ти кажа честно.. харесва ми! Това, че е себе си с мен ме кара да го обичам още повече и да му вярвам безгранично много..

П.т-1.НЕ се зарибявайте с други момичета, докато чакате да влезе онлайн или докато нямате какво да правите..
    2.Бъдете себе си!
    3.Прегръщайте я възможно най-често!
    4.Не я притискайте за каквото и да било!
    5.Не и давайте причини да ревнува дори да не сте заедно!
    6.Гледайте комедии заедно.. (лично на мен много ми харесва)
    7.Намирайте време за нея! Не е никак приятно да я карате да чака да и пишете във скайп/фейсбук по 20 минути... (просто пример.. говоря в общ смисъл - намирайте време за нея!)
    това е..

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Моят приятел яде чипс, говори ми за всевъзможни игри и т.н. и да ти кажа честно.. харесва ми! Това, че е себе си с мен ме кара да го обичам още повече и да му вярвам безгранично много..

П.т-1.НЕ се зарибявайте с други момичета, докато чакате да влезе онлайн или докато нямате какво да правите..
    2.Бъдете себе си!
    3.Прегръщайте я възможно най-често!
    4.Не я притискайте за каквото и да било!
    5.Не и давайте причини да ревнува дори да не сте заедно!
    6.Гледайте комедии заедно.. (лично на мен много ми харесва)
    7.Намирайте време за нея! Не е никак приятно да я карате да чака да и пишете във скайп/фейсбук по 20 минути... (просто пример.. говоря в общ смисъл - намирайте време за нея!)
    това е..
    Ясно ми е, че е така. Тва беше първото нещо, което ми дойде на акъла за един от мразените стереотипи, които иначе не са толкова лоши - на едни хора им харесва, на други не. Съответно при теб човек, който ходи по дискотеките, пие всеки ден и се бие без повод, защото това му е характер и си е такъв по принцип няма да ти допадне, ако е себе си.

Темата е за да предложи по-стойностно отношение към другия пол. Не заучени фразички, а мироглед. Да откриеш себе си, за да покажеш кой си. Да изгониш комплексите си. Никой човек, който има проблеми, няма да дойде в тази тема, ако грам не отбираше от израза "бъди себе си".
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    +11111111111111111111111111111111
    Женско съм ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си