- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Искате ли едно женско мнение ;ДД ще кажа просто: не се надувай ии също не се прави ... смисъл бъди себе си и тя ще те хареса)
Ох, това го повтарям открай време. Ако да бъда себе си означава да ям чипс и да не излизам от вкъщи и да ти говоря за компютърни игри, да не се интересувам от това, което ти ми казваш и да ходя с татуирано на жълти пеперудки лице, ще се получи ли?
Повечето хора не знаят какво означава да бъдеш себе си. Затова е темата, да им се помогне да се открият.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Моят приятел яде чипс, говори ми за всевъзможни игри и т.н. и да ти кажа честно.. харесва ми! Това, че е себе си с мен ме кара да го обичам още повече и да му вярвам безгранично много..
П.т-1.НЕ се зарибявайте с други момичета, докато чакате да влезе онлайн или докато нямате какво да правите..
2.Бъдете себе си!
3.Прегръщайте я възможно най-често!
4.Не я притискайте за каквото и да било!
5.Не и давайте причини да ревнува дори да не сте заедно!
6.Гледайте комедии заедно.. (лично на мен много ми харесва)
7.Намирайте време за нея! Не е никак приятно да я карате да чака да и пишете във скайп/фейсбук по 20 минути... (просто пример.. говоря в общ смисъл - намирайте време за нея!)
това е..
Ясно ми е, че е така. Тва беше първото нещо, което ми дойде на акъла за един от мразените стереотипи, които иначе не са толкова лоши - на едни хора им харесва, на други не. Съответно при теб човек, който ходи по дискотеките, пие всеки ден и се бие без повод, защото това му е характер и си е такъв по принцип няма да ти допадне, ако е себе си.
Темата е за да предложи по-стойностно отношение към другия пол. Не заучени фразички, а мироглед. Да откриеш себе си, за да покажеш кой си. Да изгониш комплексите си. Никой човек, който има проблеми, няма да дойде в тази тема, ако грам не отбираше от израза "бъди себе си".
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.