Зависи. Аз постоянно се режа, имам белези и всеки ден си казвам "не искам повече" и какви ли не други "черни" мисли, но дълбоко в себе си знам, че няма да се самоубия. Граница няма. Можеш цял живот да се режеш и да не се самоубиеш, но може един път да го направиш и това да е краят.
Именно де. Това казах. Че едно е да се режеш/да заплашваш/да правиш всякакви такива депресарски изпълнения, друго е да се самоубиеш.
Бтв да седиш и да се режеш е донякъде почти толкова лошо. Чудно ми е как се чувстват вашите като ти видят белезите.
Именно де. Това казах. Че едно е да се режеш/да заплашваш/да правиш всякакви такива депресарски изпълнения, друго е да се самоубиеш.
Бтв да седиш и да се режеш е донякъде почти толкова лошо. Чудно ми е как се чувстват вашите като ти видят белезите.
Значи не съм разбрала какво точно си казала в поста ти, който цитирах. Всъщност аз друго разбрах, но сега ми стана ясно. А родителите ми не знаят за белезите ми. Искам да кажа, че още не са ги забелязали и се надявам да не го правят скоро.