.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 98
    Абсолютен гей

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от Savage14 Виж мнението
    Абсолютен гей
    Хаха, ако определяш, кой е педала по бръсненето - доста бъркаш...

100% хетеро съм -
    Азис - Хоп [music]

Мега фен Аватара на Chacho
    Гей освен избор на това, къде ще си топиш хуя е и модел на поведение и мислене. Суетата е предимно женско качество.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на draid
    Изнежи се младото поколение. Първо гърдите, после краката, след това ръцете и накрая почват веждите да си скубят. Не го приемам това с махането на косми от крака и най -вече от ръце, ама вие си знаете. И не нямам 2 косъма на краката и никога не съм ги махал, пък съм нямал никакви проблеми...

Хахаха да, точно от организма ще да е...
    Ти обръсни ги два- три пъти с бръснач и гледай тогава организми..

Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    100% хетеро съм -
    Добре
    предполагам и подписа ти е някаква случайност...
    Честно казано не е смешно...
    Моментална смърт за такива като тебе!

Супер фен Аватара на sashko705
    Savage14 прекалено си краен.. Щом си е избрал да бъде гей, нека да е така...

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от Savage14 Виж мнението
    Добре
    предполагам и подписа ти е някаква случайност...
    Честно казано не е смешно...
    Моментална смърт за такива като тебе!
    Точно подписа не мога да го сменя ... откогато излезна песента и смениха скина на форума...
    и по-точно на ебавка го сложих..

Да умра викаш,а пиши на лично ...

е такива просто като тебе ме изкарват извън нерви затова по-добре да спра да пиша ...

Цитирай Първоначално написано от sashko705 Виж мнението
    Savage14 прекалено си краен.. Щом си е избрал да бъде гей, нека да е така...
    А ти какво метал ли си бе, какво се правиш по форуми - можеш и ти да пишеш на лично ..

да не оспамвам темата
    Азис - Хоп [music]

Човек не знам какъв си като ориентация, но просто с такива изказвания и този аватар е нормално много хора да не искат да ти повярват, а това със заплахите го остави някъде, много знаете пред клавиатурите.

Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Човек не знам какъв си като ориентация, но просто с такива изказвания и този аватар е нормално много хора да не искат да ти повярват, а това със заплахите го остави някъде, много знаете пред клавиатурите.
    хаха и какво му е на аватара да няма патки на него... ?!

а това със заплахите изобщо не ми пречи ...
    Азис - Хоп [music]

А нищо му няма на аватара, айде със здраве.

Мега фен
    Град
    Earth...
    tonique, не намираш ли за странно, че всеки втори пост в женска тема е твой? Кой се опитваш да убедиш? Нас, които не познаваш и никога няма да ни видиш на живо или тебе самия? Никога не съм се замислял колко косъмчета имам на краката ми и честно въобще не ми дреме!

Не искам да наливам масло в огъня и за това няма да говоря за аватара ти...

С най-добри чувства,
    Nakadah

Пълно е с такива педали като него, които си скубат веждите епилират си краката и слушат Азис пък обеснявай, че не си гей...

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Все пак...сега е "модерно" да си бръснем краката...РОФЛ

tonique, това, че си бръснеш краката не е толкова смешно (и гейско ), колкото поведението ти и опита ти да се харесаш на някоя, като си обръснеш краката, също така и да ни убедиш (най-вече да убедиш себе си) в твоя аргумент, който го няма...такъв комплексиран тип поведение/характер е често срещан в днешни времена...too bad

Аз пък мисля че едно момче тр да си бръсне краката само ако е спортист или ако наистина е супер обрасъл Иначе ми харесват повече и изглеждат по-мъжествено (хД) с косми, разбира се, нормално окосмени!

Град
    София де Жанейро
    АБЕ SAVAGE14 ЩЕ ТЕ ПОМОЛЯ ДА СИ ЗАТВОРИШ УСТАТА...
    това, че слушаш Азис не те прави пед*л.. или, че се бръснеш и т.н.

error92 според тебе е нормално да си с косми.. и не го правя за да се правя на модерен, а и така се чувстам адски по-добре отколкото с косми... какво ви боли кой е с косми и кой не гледайте себе си ..

И какво ще кажеш, че всички се бръснат за да се харесат на момичетата, а не за себе си..

Моля да престанете да пишете по тая тема, че вече ми омръзна да ме обсъждате ...
    Последно редактирано от tonique : 05-11-2012 на 17:34
    Азис - Хоп [music]

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    ултра гей.
    недей дава мнение пък ти ма маймуно ходи си космата като ти харесва и недей коментира хигиеничните хора

ходете си космати като горили като ви харесва особено лятото дето се потите супер много свине такива и ви залепват гаднните косми ужас който не се бръсне е гаден първобитник!

Цитирай Първоначално написано от _Samantha_ Виж мнението
    Иначе не смятам обезкосмяването на краката за гейско, но ръцете и веждите.. ъъъ ОПРЕДЕЛЕНО !
    +1 за мнението и за аватара.
    Последно редактирано от BarcaGirl17 : 05-11-2012 на 20:40

Супер фен Аватара на sashko705
    Цитирай Първоначално написано от StillShady Виж мнението
    ходете си космати като горили като ви харесва особено лятото дето се потите супер много свине такива и ви залепват гаднните косми ужас който не се бръсне е гаден първобитник!
    ПХАПХПАППХАПХПАПХППАПХПАП ХПАПХПАХПАПХПАПХПАХПАПХПА ПХАПХПАПаоудухахскджффрха йк фбжкгфбйксадбфк лбсдфклйабндфл хабодхаоидо... А ненененненненнен не мога просто хахахахахахахахахахахахах ахахахах.... Кой по дяволите се поти по краката, ге(ни)й?

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Поне ще се потят мъжествено

Айде сега по- спокойно я карайте.. Като не си гей, какво се палиш толкова. Бръсни се и си гледай живота

Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от beach.ch Виж мнението
    Поне ще се потят мъжествено

Айде сега по- спокойно я карайте.. Като не си гей, какво се палиш толкова. Бръсни се и си гледай живота
    Щото си мислят, че като се бръснеш си педе*ас което не е вярно..
    Азис - Хоп [music]

Я се погледни бе бръснеш си краката, слушаш Азис, носиш лилави фланелки пък обесняваш, че не си гей...

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от Gabcho_WE Виж мнението
    на 15 съм
    пс: 99% от хората който смятат, че е гейско бръсненето на крака имат точно 2 косъма по тях
    Хаха.. Краката са ми с косми, гъсти са, но пак казвам, че е гейско ?

Едит : @tonique брат, кой си тръгнал да залъгваш, че като си избръснеш краката- не е гейско ? Всички можем да потвърдим обратното, така че по-добре си замълчи в тази тема и щом смяташ, че другите са глупаци, има една поговорка "Убий простака с мълчание"
    Последно редактирано от Anonys : 05-12-2012 на 10:45

Град
    София де Жанейро
    Първо не нося лилави нито розови тениски супер противни са ми ...
    имам 2 блузи който са с лилави и то само по яката и по края на ръкавите супер малко...

Да бръсна се и не ми пречи даже си ми е много по-добре отколкото да седя с косми...
    гледай себе си недей да обсъждаш другите....

до Anonys - Ок като отидеш във някой фитнес гледам, че си фен на фитнеса ...
    какво там всеки 2-ри си премахва космите на ръцете и краката и какво педали ли са според тебе... много разбирачи са всички ...
    Последно редактирано от tonique : 05-12-2012 на 10:58
    Азис - Хоп [music]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си