- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бръснене на крака :X
Гей освен избор на това, къде ще си топиш хуя е и модел на поведение и мислене. Суетата е предимно женско качество.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Изнежи се младото поколение. Първо гърдите, после краката, след това ръцете и накрая почват веждите да си скубят. Не го приемам това с махането на косми от крака и най -вече от ръце, ама вие си знаете. И не нямам 2 косъма на краката и никога не съм ги махал, пък съм нямал никакви проблеми...
Хахаха да, точно от организма ще да е...
Ти обръсни ги два- три пъти с бръснач и гледай тогава организми..
Savage14 прекалено си краен.. Щом си е избрал да бъде гей, нека да е така...![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Точно подписа не мога да го сменя ... откогато излезна песента и смениха скина на форума...
и по-точно на ебавка го сложих..
Да умра викаш,а пиши на лично ...![]()
е такива просто като тебе ме изкарват извън нерви затова по-добре да спра да пиша ...
А ти какво метал ли си бе, какво се правиш по форуми - можеш и ти да пишеш на лично ..
да не оспамвам темата
Азис - Хоп [music]
Човек не знам какъв си като ориентация, но просто с такива изказвания и този аватар е нормално много хора да не искат да ти повярват, а това със заплахите го остави някъде, много знаете пред клавиатурите.
tonique, не намираш ли за странно, че всеки втори пост в женска тема е твой? Кой се опитваш да убедиш? Нас, които не познаваш и никога няма да ни видиш на живо или тебе самия? Никога не съм се замислял колко косъмчета имам на краката ми и честно въобще не ми дреме!
Не искам да наливам масло в огъня и за това няма да говоря за аватара ти...
С най-добри чувства,
Nakadah
Пълно е с такива педали като него, които си скубат веждите епилират си краката и слушат Азис пък обеснявай, че не си гей...
Все пак...сега е "модерно" да си бръснем краката...РОФЛ
tonique, това, че си бръснеш краката не е толкова смешно (и гейско), колкото поведението ти и опита ти да се харесаш на някоя, като си обръснеш краката, също така и да ни убедиш (най-вече да убедиш себе си) в твоя аргумент, който го няма...такъв комплексиран тип поведение/характер е често срещан в днешни времена...too bad
Аз пък мисля че едно момче тр да си бръсне краката само ако е спортист или ако наистина е супер обрасълИначе ми харесват повече и изглеждат по-мъжествено (хД) с косми, разбира се, нормално окосмени!
АБЕ SAVAGE14 ЩЕ ТЕ ПОМОЛЯ ДА СИ ЗАТВОРИШ УСТАТА...
това, че слушаш Азис не те прави пед*л.. или, че се бръснеш и т.н.
error92 според тебе е нормално да си с косми.. и не го правя за да се правя на модерен, а и така се чувстам адски по-добре отколкото с косми... какво ви боли кой е с косми и кой не гледайте себе си ..
И какво ще кажеш, че всички се бръснат за да се харесат на момичетата, а не за себе си..
Моля да престанете да пишете по тая тема, че вече ми омръзна да ме обсъждате ...
Последно редактирано от tonique : 05-11-2012 на 17:34
Азис - Хоп [music]
ходете си космати като горили като ви харесва особено лятото дето се потите супер много свине такива и ви залепват гаднните косми ужас който не се бръсне е гаден първобитник!
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Поне ще се потят мъжествено
Айде сега по- спокойно я карайте.. Като не си гей, какво се палиш толкова. Бръсни се и си гледай живота![]()
Я се погледни бе бръснеш си краката, слушаш Азис, носиш лилави фланелки пък обесняваш, че не си гей...
Хаха.. Краката са ми с косми, гъсти са, но пак казвам, че е гейско ?
Едит : @tonique брат, кой си тръгнал да залъгваш, че като си избръснеш краката- не е гейско ? Всички можем да потвърдим обратното, така че по-добре си замълчи в тази тема и щом смяташ, че другите са глупаци, има една поговорка "Убий простака с мълчание"![]()
Последно редактирано от Anonys : 05-12-2012 на 10:45
Първо не нося лилави нито розови тениски супер противни са ми ...
имам 2 блузи който са с лилави и то само по яката и по края на ръкавите супер малко...
Да бръсна се и не ми пречи даже си ми е много по-добре отколкото да седя с косми...
гледай себе си недей да обсъждаш другите....
до Anonys - Ок като отидеш във някой фитнес гледам, че си фен на фитнеса ...
какво там всеки 2-ри си премахва космите на ръцете и краката и какво педали ли са според тебе... много разбирачи са всички ...
Последно редактирано от tonique : 05-12-2012 на 10:58
Азис - Хоп [music]