.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Tikche мерси за всичко казано, мерси на всички включили се в темата. Всяко едно Ваше изречение ми е от полза. Завършвам след няколко дена, лятото ще го прекарам тук в България на морето..а после към Октомври ще замина. В началото ще ходя малко на почивка , да видя моите хора и тогава твърдо ще реша дали да си пробвам късмета там. Адски много искам, но само с искане не става и това го знам. Моя приятел е в Амстердам и ми се иска да остана там за постоянно (или поне да пробвам) .. не знам какво ще се случи. Малко е рано да си правя сметки.. но пак Ви благодаря.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от mimess93 Виж мнението
    Tikche мерси за всичко казано, мерси на всички включили се в темата. Всяко едно Ваше изречение ми е от полза. Завършвам след няколко дена, лятото ще го прекарам тук в България на морето..а после към Октомври ще замина. В началото ще ходя малко на почивка , да видя моите хора и тогава твърдо ще реша дали да си пробвам късмета там. Адски много искам, но само с искане не става и това го знам. Моя приятел е в Амстердам и ми се иска да остана там за постоянно (или поне да пробвам) .. не знам какво ще се случи. Малко е рано да си правя сметки.. но пак Ви благодаря.
    Стискам ти палци и успех!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си