- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснявате ли се когато ..
ви гледат в очите по време на секс ?
С предишната си приятелка го нямах този проблем, но сегашната като ме гледа се чувствам адски неловко ...
Може би е защото има адски светли очи![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Не обичам да ме гледат постоянно по всякакъв повод (или без).
Пример: Разхождаме се с човече и постоянно ме зяпа... побъркващо е, не обичам да ме гледат дори докато ми обясняват нещо.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
пф мн ясно че не, даже така искам ощещее повече се възбуждам даже полудявам
6б3З10
никога не съм се притеснявал и не мисля ,че това може да ме притесни ...даже е възбуждащо
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Възбуждащо е.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Няма място за притеснения, дори е доста възбуждащо.
maDamn
Ти к'во искаш, да блее в тавана ? Без коментар просто...
Да, но не и да се ококори право в мен и да не отмества поглед.
Възбуждащо е, когато очите ни се срещат точно в кулминационните моменти.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Обичам да го прави по време на секс, тогава може би е единственото време, в което не ми става неудобно, ако е по-продължително. Иначе просто не мога дълго време и извръщам поглед.
Много обичам, когато партньора ме гледа, докато правим секс. Даже като се замисля, предпочитам пози, в които да можем да се гледаме в очите. Толкова е възбуждащо...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не, обичам да си гледа през прозореца, за какво ще се отплесва да ме гледа в очите...
Що за въпрос е това? Даже е обидно, ако човекът си блее през цялото време нанякъде.
По време на секс реално си отварям очите, само за да гледам партньора си директно в неговите...едно, че е възбуждащо, друго, че са много редки случаите, в които си сигурен, че няма друго освен теб в съзнанието на някого....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Възбуждащо е, но така ме беше зяпнала и дори не мигаше![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Ооооо,като се гледаме в очите виждам всяка тръпка и усещам всеки стон предварително ! Страшно секси е ! Направо литвам !
И на мен ми харесва![]()
Готино е да те гледат в очите, нали те са прозорец към душата. Такива моменти остават просто незабравими...
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Аз не се притеснявам, но когато започна да го гледам, не продължително, естествено, дори за малко, той започва да се смее. Ясно, неудобно му е, смешно му е, неловко му е.. и оттогава не го правя. Иначе аз нямам проблем с това.
Обичам.. но май само тогава, иначе много мразя да ме зяпат
И аз мисля ,че е възбуждащо ,но наистина ми е малко притеснително когато съм му духала и ме е карал да го гледам в очите .
А ти кво искаш? Семки ли да чопли докато си мислиш че я пориш?
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!