- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
ами ти си имал маса, според мен сваляй още, та ти си почти 90кг, а си висок 178, ако бях на твое място, щях да сваля на 70 и можех да си остана така или евентуално да кача най-много 5кг да видя как ще ми се отрази и после ще му мисля...
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
почвам метана, после тапя с креатин и тва е... ама ако спра да тренирам ще го изпикая и тва е ;d
ама я кажи ко ми стана на трицепса ? прая на скрипеца дърпания зад врата с бързо темпо, по едно време мн яко ме сви трицепса... остра болка и ся като си сложа ръката зад гърба супер яко боли![]()
може би си го разтегнал, то за тва от опит знам, че в тоя спорт не се прави нищо прибързано! загрявката е НАЙ–ВАЖНА и след това не се прави на як да слагаш много тежести и да се лигавиш, правиш си с хубаво изпълнение повторенията и това е! а пресата да ти кажа трябва много диета и кардио, а тук там някое упражнение![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Здравейтеее ! ;*
как сте ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
здрасти Бубидобре сме
ти как си
многооо добрее ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
аз след малко лягам да спа че съм умореннн... излязах от нас в 8 и са прибрах в 6 и 30 ;ld
добре ..
лека тогава ;*
АВЕРРРРРРРРРРРРРРРРРР ако откажа цигарите ще надебелея ли ??? аз не съм човек дето се тъпче като му е нервно ?
е не те гоня ти каза,че си лягаш ;d
да ама аз ще ставам![]()
айде ;*
Последно редактирано от bubkaa93 : 05-14-2012 на 17:13
пак става...![]()
повечето надебеляват, щото са нервни и ядат, това си го знаеш, по принцип няма реална причина по която да дебелееш, под-добре ги спри и не яж много и си следи състоянието, защото това спортист с цигара е направо.........
sapphire5![]()
еми спри ги![]()
sapphire5![]()
голяма тяга ще е...
е да не си ги почвал ;д
sapphire5![]()
я кажи добре ли правя - един ден зала, на другия ден само яко кардио и ако не ме мързи лостове, после пак зала и пак кардио. Някои викат че секи ден се ходелo на зала.
значи, за залата, трябва да имаш 1 ден почивка !
sapphire5![]()
мда знам... почивката прави шампиона
ко стаа е леккк