.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 146
    Мега фен
    мда, ето че и атеистчо дето щеше да коли и да беси, неусетно смири главица пред форумните правилца, а после "аз не съм овцЪ".
    ама естествено, че ни си овцъ, вервай си и така до края на животеца, тогава заблудата пада но е късно, по гайдата на други овчари си ходил.
    Последно редактирано от defender : 05-16-2012 на 14:55

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    ОТГОВОРИ-ЗАЩО СМЯТАШ ЗА БОГ ЕДИН ДЪРВОДЕЛЕЦ И ЕДИН ОТ ХИЛЯДИТЕ ХОРА РАЗПЪНАТИ НА КРЪСТ ?
    Щял съм да коля и беся-какво изместваш нещата бе,смешник?
    Отбягваш ми въпросите и се оправдаваш като някоя путка,каквато си !
    На колко си бе,мойто момче?
    Поне 18 годинки имаш ли?
    Съмнявам се кат ти гледам писанията !
    А ако да-много ми е жал за теб,дете.
    Отивай в някоя секта и копайте на село,стрижете овце и бъдете занаятчии и дърводелци кат вашия БОГ и накрая се шибайте отзад !
    Кой с който свари !
    Халките ви да са вечно добре разхлабени !
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Мега фен
    нали ти казах че не си овцЪ, ти си един готин, самостоятелен, независим пич, къв ти е проблема, ако вътрешния глас ти казва друго не си го изкарвай на мен.
    Айде, йо-йо.

Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar Виж мнението
    Отивай в някоя секта и копайте на село,стрижете овце и бъдете занаятчии и дърводелци кат вашия БОГ и накрая се шибайте отзад !
    Кой с който свари !
    Халките ви да са вечно добре разхлабени !
    сигурно това го смяташ за някакъв вид геройство, и обект за възхищение.

Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar Виж мнението
    Отбягваш ми въпросите и се оправдаваш като някоя путка,каквато си !
    Ами аз нямам някаква специална мисия на проповядвам или спасявам, а и не съм способен.
    а трябва ли да коментирам емоционалните ти чалги.
    Последно редактирано от defender : 05-16-2012 на 15:42

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    от този спор не зависи кое е истина и кое не е истина, Пелагии е еретик, защото това което проповядвал противоречи на Писанието. Дори и Августин да не беше спорил с него, това нямаше да промени факта, че Пелагии противоречи на Писанието и пак щеше да бъде обявен за еретик.

Напротив, твърди точно същото. Да, целта е да се превърнем в Бога, но по благодат, а не самостойно.

Църквата ги отхвълля, защото те съдържат в себе си изкривени и съмнителни свободни писаници. Някои от тях пък са били писани в среди на гностици, други пък са били плод на фантазията. Нито едно от тези отхвърлени книги, не може да се сравни с 4-те евангелия, нито в духовно и литературно отношение, нито от гледна точка на историческа достоверност. Може да се каже така, че Църквата просто отделя плевелите от житото.
    Пелагии проповядва нещо, което противоречи на Писанието, а самото Писание е избрано от група хора, които са го избрали сред 50 други. Тогава, какво правим....Именно, че надделява тази група, ако беше надделяла друга, тогава християнството няма да е същото. Между другото чел съм доста добър анализ на калвинизма и лутеранството, който показват как самите учения може да са зависими от личността и живота на създателя им. Моля те стига тия приказки за злото. Всяка религия има смесени елементи, някои неща от Библията хич не са за спазване, докато други са. Между другото много от църковните празници и обичай ги няма в Библията. Аз лично не искам да се определям към каквата и да е религия, освен тази на истината. There is no higher religion than the truth
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на RagioL
    Леко може и да се отклоня от темата!

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Defender, да кажем, че аз съм една заблудена атеистка - нямам силна воля и лесно съм се повлияла от злите сили. Не мислиш ли, че ще свършиш едно добро дело да ми помогнеш да преобърна съдбата си и да се присъединя към вас, праведните християни? Ще спестиш на едно човешко създание само някакви си вечни мъки в ада все пак, какво толкова?

Да, сега може да те иронизирам, но след като прочета въпросните 600 книги - кой знае? Имаш шанса да свършиш добро, а за един възвисен православен християнин е трудно да пренебрегне възможност да помогне на ближния. И аз обещавам, да не ти обиждам книгите. Какво ще кажеш?

Повече от фен Аватара на SemperArdens
    Психично заболяване е. И е от тежките, които трябва да се лекуват.
    I am free of all prejudice. I hate everyone equally.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    Defender, да кажем, че аз съм една заблудена атеистка - нямам силна воля и лесно съм се повлияла от злите сили. Не мислиш ли, че ще свършиш едно добро дело да ми помогнеш да преобърна съдбата си и да се присъединя към вас, праведните християни? Ще спестиш на едно човешко създание само някакви си вечни мъки в ада все пак, какво толкова?
    аз не съм способен да наставлявам хората, не мога да поема такава отговорност, когато сам себе си очистя, ще започна да спасявам и другите, за това си има духовни учители с духовен сан и духовно помазване.

Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    Да, сега може да те иронизирам, но след като прочета въпросните 600 книги - кой знае? Имаш шанса да свършиш добро, а за един възвисен православен християнин е трудно да пренебрегне възможност да помогне на ближния. И аз обещавам, да не ти обиждам книгите. Какво ще кажеш?
    аз не съм извисен
    мога да ти дам книги, но трябва да достигнеш до такова състояние на духа да си способна да възприемеш книгите, атеизма в тебе дълго ще те преследва и ако види че тръгваш да му се изплъзваш няма да те остави лесно, ще те изкушава, с хиляди съмнения и хитрости за да те върне, особено в началото.

ако искаш дай си скайпа, мога да ти пратя една по-лека за възприемане от атеист.
    Последно редактирано от defender : 05-17-2012 на 19:27

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Ейнц, ейнц, ейнц - духовният гуру гейски ще сее на избрани лица по лъжичка от своето езотерично, литературно богатство. Мъничко от мъничко да не вземе мозъкът на нерелигиозния да не прегрее от небивалата мъдрост която съдържа всеки байт от 600-те (които от постнатите линкове подозрително приличат на дооооста по-малко) либри.

Какво ли щеше да стане ако прати тази книжка на някой в Мала Азия? Вероятно още на следващата седмица ислямът щеше да е останал в аналите на историята.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    не че ще прегрее бре, а може да не го възприеме в началото, не че няма да го разбере, много добре знам за какво говоря нали съм минал по този път.
    има разлика между да разбереш и да възприемеш

О, ти твърдиш че си бивш скептик и свободомислещ? Колко забавно, вероятно имаш и дълбока и красива история за това как сърцето ти е тънело в мрак и перверзия докато светлината на фиктивен персонаж не те е трансформирала в това което си сега - хроничен лъжец и посмешище?
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    [b]О, ти твърдиш че си бивш скептик и свободомислещ?
    скептик и кривомислещ, заблуждаващ се, че е господар на себе си и свободен, и това ме държеше в подчинение, точно това че се заблуждавах, че съм господар на себе си, а всъщност не съм, ако живея без Бога.

скептик и кривомислещ, заблуждаващ се, че е господар на себе си и свободен, и това ме държеше в подчинение, точно това че се заблуждавах, че съм господар на себе си, а всъщност не съм, ако живея без Бога.
    Значи сега си мюсюлманин така ли?

The Bird of Hermes

Пффф, Том Ридъл преди да се превърне в Лорд Водерморт... (сори че ви прекъсвам спора, продължавайте си, много сте ми забавни)

Мега фен
    ^
    ааа, споко спирам до тук......... между другото във форума атеистите ми викат тъпото парче, така че моля не ми чети и коментирай постовете, ако може, ще затъпееш.
    Последно редактирано от defender : 05-17-2012 на 21:25

не си тъп, заблуден си

^ Не е заблуден, тъп е

The Bird of Hermes

Мега фен
    EDIT: ..............
    Последно редактирано от defender : 05-17-2012 на 21:18

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    ^ Не е заблуден, тъп е
    От това че е заблуден, става леко тъп.

Мега фен
    даааа, също леко пощръклявам и ми се разваля прическата

Мега фен
    ехооо къде сте беее, ох ся ше требе да си лягам.

ей гандалфе, представяш ли си да се окажем някакви роднини, хахахаха,
    еее, нема да го преживея.

сега ме избива на спомени - спомням си как още като се появих и колко много "загрижени" и "услужливи" атеисти задружно и натрапчиво се втурнаха към мене да ме "спасяват" от религията и да ми "наливат акъл", без дори да съм ги молил, само защото казах, че съм християнин, ама то любов ли бе да го опишеш, та чак досега.
    Последно редактирано от defender : 05-17-2012 на 22:01

ако искаш дай си скайпа, мога да ти пратя една по-лека за възприемане от атеист.
    Тц.. една няма да ми помогне да се отрека от атеистичните ми съмнения, поне 300-400 и имаме сделка

Мега фен
    ^
    ахаххахахахахахахахахахах хахахаа, супер.
    Поне знам, че съм ти симпатичен.

ПП: ей Скарлет, ако се омъжиш за вярващ мъж, к'во ще правиш, душа?
    Последно редактирано от defender : 05-17-2012 на 22:23

Не планирам подобно нещо и дълбоко се съмнявам да се случи.

Ама защо просто не си признаеш, че излъга за 600-те книги?

На всички ни е ясно. Включително и на теб. Ако наистина си вярваше в приказките за лъжите и ада, сега би трябвало да се притесняваш.

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    ^
    ахаххахахахахахахахахахах хахахаа, супер.
    Поне знам, че съм ти симпатичен.

Не се отказвай,тигре !
    Желязото се кове докато е горещо ахахахахах.
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си