- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- МАТУРА 2012 - Български език и Литература ! ! !
да не трябва да се излиза,защото се чете от компютър!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Както каза и моята преподавателка по български език - провинциални преподавате ли търсят сензация и повод да блеснат с академични знанияНямам грешка и на двата въпроса. Пък и се знае от НАЧАЛОТО на годината, че новите правописни норми влизат в матурата от догодина. А че сте си купили книжки не означава, че всичко в тях е ок. Може и сто да сте си взели, но това не гарантира нито успех, нито достоверност на информацията в тях. Деятелното причастие също си е без грешка. Пълни глупости са това, че имало грешки в тези въпроси. Аз лично имам 3 грешки от 1 до 30
![]()
Темата беше малоумно формулирана, но не невъзможна за писане. Произведението "Под игото" е едно от най-стойностните в българската литература и е написано по превъзходен начин. Самата тема беше формулирано противоречиво и грешно. Съмнявам се само за въпросите с отворен отговор. Шаблоните, които видях не ми вдъхват много доверие. 38 и 39 въпрос бяха доста нескопосани. Оства ни само да чакаме резултатите![]()
Втората ми матура беше по биология. Направих я за час и половина и я проверих три пъти. Очаквам 5.90+, като най-вероятно ще имам 6.00![]()
Поздрави![]()
А бе хора да ви питам , някой гледа ли записите от тъпите камери или гледат само по време на матурата ?!
Да се надяваме, че не ги гледат, 'щото не спрях да се въртя.
Предполагам, че на никого не му се занимава особено да ги следи.
Дано не гледат записите , че аз и още 2 яко се издънихме днес :Д
матурата по английски я пръснах (sun)
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Айде като пуснат отговорите на тая по английски някой да даде един линк?![]()
и по Философия .. хехе
И аз чакам по География :Д , би трябвало към 15:00, 15:30 да ги постнат в сайта на МОН, ама може и да се забавят, защото днес имаше матури по 3000 предмета :Д
откакто съм се прибрала освен да седя и да гледам кога ще пуснат отговорите и да броя вторичните трусове , които тресат в момента друго не правя..
Чухте ли МОН! Чакаме си отговорите :Д
(лиМОН)
Някой знае ли на коя дата излизат оценките ?
На 11 юни мисля
ЗАЩО НЕ ИЗЛИЗАТ ТЪПИТЕ ОТГОВОРИ В САЙТА НА МОН????????????
Защото са бавни.. как пък и изпита не почна в 8 , в колкото трябваше, ами все в 8и 30, в 9 без нещо.. само ни карат да чакаме
Толкова ли е трудно до пуснат едни отговори да му се![]()
мега е лесна
мега лесна е нече нещо
Почнах да губя търпение вече :Д то бива чакане.. ама от 1 до сега не съм мърдал от скапания комп. направо се схванах да чакам :Д