.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 138
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Хора,имам запитване! Чели ли сте някоя книга на Хорхе Букай?Напоследък книгите му много нашумяха и се чудя дали да не си взема някоя,но не съм сигурна дали ще ми хареса,защото като гледам те спадат към раздел "приложна психология" и това малко ме обърква. Знам,че никой не може да ми каже дали ще ми хареса или не,зависи от вкуса ми и т.н,но все пак ще е хубаво да чуя някое и друго мнение.
    Да, интересни са.
    You me at six

Мега фен Аватара на Colouring
    Мерси за мнението.Ти коя по-точно прочете и коя ти хареса?

Цитирай Първоначално написано от xxxmyheroinexxx
    Обожавам да чета!
    Последната книга която почти привършвам е с заглавие "Преди да умра" на издателство ентусиаст. Много е смислена и показва какво е живота.
    О,аз също я четох и не е лоша наистина,ама не можа да ме разчувства толкова много.Може би защото не мисля като главната героиня и списъкът ми с желания,които искам да направя преди да умра,щеше да е доста различен.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Colouring, прегледай някой цитат от тук и сама прецени дали биха ти харесали книгите му. Все пак всеки има различен вкус

Голям фен Аватара на ysmivka
    Аз също съм решила да прочета някоя книга на Хорхе Букай.
    -Трите въпроса
    -Разказвай с мен
    Надявам се да са интересни!
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Обожавам да чета, обожавам книгите.. пренасям се в друг свят, интересно е и разтоварващо
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Последната беше "Хекс Хол" и сега мисля да си купя "Белязана"

Обожавам да чета!
    Имам Хекс хол двете части, прочела съм Академия за вампири, Дневниците на вампира, Здрач, Училище за вампири няколко от книгите, Братството на черния кинжал до 4 книга, Признанията на Джорджия Никълсън всички книги, Тръпка и Копнеж, Тина и половина и Графиня Батори, Маговетри да 4 книга, Белият жираф, Нощна сянка, няколко на Кати Касиди като по-малка, Приказка без край, Под игото, Момиче на зодиака - Близнаци, Ридание и Балада, Едно лято с 20 момчета, Момичешки клуб, Хари Потър и тн които са на компютъра.Тези книги са купени и само няколко са от нета.Може да ви се стори невероятно, но наистина ги имам тези книги, не се бъзикам.Леле, досега не се бях замисляла колко са много
    Понеже всички ми харесват ще ви кажа тези, които са по-тъпички поне за мен: Здрач, Училище за вампири, зачитала съм Истинска кръв, Признанията на Джорджия Никълсън ги развалиха накрая и аз нз защо ги купих , Момиче на зодиака и има още, но не се сещам. Предполагам си личи какво чета.. Затова дадох такъв пълен списък за да може ако някой чете такива като мен да види кое още може да му хареса.

Град
    Пловдив :)))))
    Цитирай Първоначално написано от SunT
    .Може да ви се стори невероятно, но наистина ги имам тези книги, не се бъзикам.Леле, досега не се бях замисляла колко са много
    изобщо не са много

Мега фен Аватара на iiordanova
    Какво мислите за книгите на Паулу Коелю?

Падам си лекичко мързел, пък и не харесвам други книги, освен такива, в каквито се разказва за любов и всякакви такива драми.. ;д
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Град
    София
    Обожавам да чета!
    Имам Хекс хол двете части, прочела съм Академия за вампири, Дневниците на вампира, Здрач, Училище за вампири няколко от Ехеее,щом обичаш да четеш,по-добре не си губи времесто със здрач и такива глупости... книгите, Братството на черния кинжал до 4 книга, Признанията на Джорджия Никълсън всички книги, Тръпка и Копнеж, Тина и половина и Графиня Батори, Маговетри да 4 книга, Белият жираф, Нощна сянка, няколко на Кати Касиди като по-малка, Приказка без край, Под игото, Момиче на зодиака - Близнаци, Ридание и Балада, Едно лято с 20 момчета, Момичешки клуб, Хари Потър и тн които са на компютъра.Тези книги са купени и само няколко са от нета.Може да ви се стори невероятно, но наистина ги имам тези книги, не се бъзикам.Леле, досега не се бях замисляла колко са много
    Понеже всички ми харесват ще ви кажа тези, които са по-тъпички поне за мен: Здрач, Училище за вампири, зачитала съм Истинска кръв, Признанията на Джорджия Никълсън ги развалиха накрая и аз нз защо ги купих , Момиче на зодиака и има още, но не се сещам. Предполагам си личи какво чета.. Затова дадох такъв пълен списък за да може ако някой чете такива като мен да види кое още може да му хареса.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Обичам да четта! Успокоявам си и много ми харесва ! Чета предимно фентази и искам да пробвам и с други жанрове! Хари Потър

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Обожавам да чета!
    Имам Хекс хол двете части, прочела съм Академия за вампири, Дневниците на вампира, Здрач, Училище за вампири няколко от Ехеее,щом обичаш да четеш,по-добре не си губи времесто със здрач и такива глупости...
    Хаха, аз Здрач отдавна го отписах..Сигурно на 4 прочит..Е, бах на 11, ся.. Иначе просто такива книги са ми интересни засега.В момента обаче чета някаква стара поредица, "Библиотека ВРЪСТНИЦИ" пише на книгите..Някой чел ли ги е?Аз точно тази вечер започнах "Бягай..Обичам те" защото заглавието ме грабна и не е лоша..Коя ви е любима?

Супер фен Аватара на badsector
    Като бях малък не можех да заспя без да прочета някоя и друга страница. Сега положението е коренно различно. Не съм чел книга от години. Дори и филми вече не гледам. Просто съм изчел хиляди и вече нищо не ми е интересно.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Интересно ми е дали някой е чел поредицата "Хроники на древния мрак" от Мишел Пейвър...
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Някой да изкаже мнение за "Момичето, което можеше да лети" ?
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Мерси за мнението.Ти коя по-точно прочете и коя ти хареса?

Цитирай Първоначално написано от xxxmyheroinexxx
    Обожавам да чета!
    Последната книга която почти привършвам е с заглавие "Преди да умра" на издателство ентусиаст. Много е смислена и показва какво е живота.
    О,аз също я четох и не е лоша наистина,ама не можа да ме разчувства толкова много.Може би защото не мисля като главната героиня и списъкът ми с желания,които искам да направя преди да умра,щеше да е доста различен.
    И аз я прочетохх!! ии.. амии.. Разревах се
    Сега си купих трета част на "Безсмъртните".. но ще я почна като ме приемат в гимназията

Аз съм голям критик откъм книги. Цяката "Здрач" поредица, "Братството на черния кинжал" и производни простотии, не мога да ги понасям. Чела съм "Ш-ш-ш-т" на Бека Фитцпатрик и също не съм особено впечатлена. "Домът на нощта" поредицата се изчерпа откъм плот още с първaта книга. Bottom line, винаги бих предпочела лоши ангели пред добри вампири. По принцип съм страшен фен на Кинг. "То" беше много интересна, а "Мизъри", "Мизъри" е просто брилиантна. Фенка съм и на чиклит книгите, особено на "70А- Размерът има значение". Мишен Куна е много образна писателка.
    Последното фентъзи, което прочетох беше "Stravaganza" на Мери Хофман. Сладурско книжле- Италия, коне и недоразбран тийнейджър от 21 век. Много леко четиво, пефректно за някой скучен час.
    В момента си търся интересна фентъзи книга. Идеи?

Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl
    Някой да изкаже мнение за "Момичето, което можеше да лети" ?
    Мнооого посредствено. Глупава книга, въобще не ми хареса. Става по- скоро за сценарий на някой преходно известен филм, отколкото за книга.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Обожавам книгите. Последната, която съм чела е "Дванадесетте цезари" от Светоний.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

... Обожавам поредиците... "Хари Потър", "Академия за вампири", Училище за вампири", "Дневниците на вампира"..също така поредицата за Ерагон "Наследството"...А в момента чета "Огненият факултет" от Алекс Кош.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^ Уау, момче което чете?

Обожавам да чета. Любимито ми занимание е.

Като малка много четях детски книжки. Напоследък - тийн фентъзи романи. Например трилогията "Тръпка", "Копнеж" и "Завинаги" ( която не съм прочела още, ама скоро ще си я купя ) много ми харесва. Миналото лято прочетох "Призрак в замъка" и "Невидимия" на Едгар Уолъс - също много ми харесаха

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    в момента чета "Москва - Петушки", много ми харесва. Отношението ми е позитивно

Мега фен Аватара на Colouring
    От близо месец не съм хващала книга в ръцете си, освен тези от училище, и направо ПОЛУДЯВЯМ! Ама сега имам малко свободно време, така че утре отивам към библиотеката, дори и торнадо да има. ;д
    Имам толкова дълъг списък с книги, които искам да прочета, че и аз направо не мога да му видя края. Мисля да се захвана със Стивън Кинг - крайно време е! Чела съм само две от книгите му и изключително много ми харесаха.
    Последната книга, която се опитах да прочета (но не успях да довърша) , е "Победителят е сам" на Паулу Коелю. Еми, съжелявам, ама не е моят автор просто. И "Алхимикът" също не успя да ме грабне.
    Общо взето си падам по книги като "Гордост и предразсъдъци" на Джейн Остин. О, Джейн Остин! <3 Нещо като: "Брулени хълмове" , "Джейн Еър" , "Отнесени от вихъра" и т.н.
    Не обичам книги за вампири, върколаци, вещици.. По едно време четох и такива, но абсолютно не си струват повечето. Мразя също и така наречените 'чиклити' .

О, между другото, искам да прочета и втората и третата книга от "Игрите на глада". Супер нашумяла е поредицата, така че се хванах с първата книга и останах очарована. Въпреки че е като библия на тийнейджърите , разбира се - след "Здрач" , не е нещо уникално. Хареса ми много, ще прочета и останалите, но не е чак неповторима.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си