- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Много е важно моля ви помогнете :) !!
Здравейте .. аз съм на 13 години и имам един въпрос..Нали седмите класове имахме изпити по математика и български .. та в сайта на МОН видях отговорите и изчислих колко точки имам по математика .. не съм много добра ;х.. и имам 15 ..това е за 2.96 някъде и ще ме оставят на поправка, а като завърша аз ще заминавам в Германия пък там започват даскало на 1 август .. та искам да попитам .. дали поправката е от значение за завършването.. смисъл, когато отида в Германия трябва да дам някъв документ за завършен 7 клас... а ако не отида на поправката .. ще ми дадът ли този документ ? не знам как да го обясня по точно дано сте ме разбрали ..![]()
Момиче съм!!!
Ъм това не е по темата ама .. 2.96 не е ли 3? И ако си изкарала още нещо от 2ри модул може да успееш да изкараш 4![]()
2 модул не съм правила, защото ми беше труден, а 2.96 не е 3 и да имаш 2.99 си е 2 .. :Х ..
Момиче съм!!!
Не те разбрах как за чужденци? За Германия става въпрос нали ? И не ме разбрахте .. питам за тука за Бг дали трябва задължително да си взема поправката за да ми извадят документ за завършен седми клас ?
Момиче съм!!!
С 2,96 просто не можеш да участваш в класирането за кандидатстване след 7 клас, тази оценка ще ти я пишат като текуща (по математика) и после ще си сметнеш успеха и предполагам ще го завършиш 7 клас, иначе трябва да полагаш поправка по предметите, по които имаш 2 (за годината)...)
АБЕ ВИЕ НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИИИ??? КВО КАНДИДАТСТВАНЕЕ КВИ 5 ЛЕВА? НАЛИ НАПИСАХ ЧЕ ЩЕ УЧА В ГЕРМАНИЯЯ НЯМА ДА КАНДИДАТСТВААМ !!!!!
Момиче съм!!!
оф ... тва ще провали всичките ми планове ;( ...
Момиче съм!!!
не е така .... госпожата ни каза ... и 2,.99 да е се закръгля на 2 за да имаш 3 трябва да е 3.00 не по малко
Момиче съм!!!
Ааа, да, за двойката е така, за другите оценки не е така .. е, поне другите ти оценки по математика да са добри, че .. :/
всичките ми оценки са тройки това добре ли е?
Момиче съм!!!
При НВО и ДЗИ няма закръгляне. Там оценките се пишат такива каквито са. Ако се закръглияше баловата система щеше да е напълно безмислена. Така че ако на НВО имаш 5.50, това си е петица, 5.99 - пак е петица. Така нямаше да има разлика между тези, които са изкарали 5.50 и 6.00. Един мой приятел имаше 2.78 и му писаха двойка миналата година. Та така, текущите ви оценки от даскало се закръглят но не и тези от НВО.
значи аз имам 2.96 .. значи имам 2 .. тва го знам
Момиче съм!!!
охх дано не грешиш... амии значи щом имам 2 на изпита трябва ли да държа някаква поправка или ?
Момиче съм!!!
За да влезеш в училище в Германия, трябва да кандидастваш за него :Д:Д:Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
http://peperudi.blogspot.com/2012/01/blog-post.html - знам, че е за родители, но е единственото, което намерих, дано поне ти е от малко помощ горе - долу да разбереш нещата![]()
Егати смеха. Какво си правила цяла година, че не си си седнала на задника да научиш, и се чудя как родителите ти при тези оценки изобщо са те ОСТАВИЛИ да правиш нещо друго. Страшно нехайство. И от твоя, и от тяхна страна.
Да, 2.96 се пише 2. Точка. Колко ще ти остави за годината си зависи от учителя. Може и двойка да ти остави.
Everything changes, but beauty remains ...