.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Мили момичета, защо се мацате с този грим...

Ама сега ще кажете, "Не, няма такова нещо, хубаво сложеният грим не си личи.... "
    Да ама не - личи си и то много... ужасно е да се клепате с какво ли не

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Въпрос на избор. Предпочитам да си подчертая очите, отколкото да съм невзрачна и да не се чувствам добре в кожата си.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на alleyy
    То няма лошо да се поддържаме момичетата, стига да не прекаляваме.

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Цитирай Първоначално написано от alleyy Виж мнението
    То няма лошо да се поддържаме момичетата, стига да не прекаляваме.
    +1 Не е нужно всяко момиче да се маца с грим ,за да е красиво

Голям фен Аватара на bet3to
    Малко молив и очна линия никога не са излишни

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...0%D0%BC%D0%B8-)
    Айде насерете се с тея теми. Носим щото таа се е наложило,че мъжете не гледат някакви невзрачни момичета, а жени които хващат окото. Да хубави грим , лекия ненатрапчив не се вижда. Къде си навирате главите като не знаете за какво говорите.
    Тук никоя от нас не слага тежък вечерен грим ,за да иде до магазина!Говорете го на кифлите наложили и практикуващи тая простотия!
    maDamn

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy

Ето защо!
    Спрете с тези теми вече.
    Последно редактирано от MaLkaTa_LaDy : 05-28-2012 на 17:03
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Що бе с грим или не...

Супер фен Аватара на fizzyg
    Е,с лек,ежедневен,абсолютно ненатрапчив грим е позволено.Има си граници,вярно,но просто някои малки дефекти не трябва да личат. А пък и не ви ли е по-добре като видите една добре поддържана жена?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Съгласна съм с всеки, който изпитва удоволствие да си слага и се чувства по-красив с грим. Но не съм съгласна като кажете, че момиче без грим е невзрачно. Зависи от момичето, от лицето, от чертите. Някои мацки без прашинка по лицето си карат хората да се обръщат след тях.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    То и теб сигурно ще ти хване окото някое момиче с грим, отколкото някаква неподдържана, цялата в пъпки по лицето. Да, има прекрасни момичета без грим, обаче в днешно време са доста малко. [Да спомена, че говоря за грим, тоест - очна линия, молив, спирала и гланц(даже това ми е много на мен де, амаа..), а не за 100 тона опушен грим и прочее.]
    А и сега се обръща внимание само на външността като за начало, после е характера.
    Лично аз си се харесвам много повече със спирала, отколкото без. (а и слагам единствено това..)

Град
    София
    Еее, да де, ама... момиче без грим не е равно на неподдържана с пъпки по лицето. Кремчета за кожа и методи за поддържането и гладка поне има много. И на мен ми се случва да сложа спирала или гланц. Не мисля, че без тях съм невзрачна, обаче.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Еее, да де, ама... момиче без грим не е равно на неподдържана с пъпки по лицето. Кремчета за кожа и методи за поддържането и гладка поне има много. И на мен ми се случва да сложа спирала или гланц. Не мисля, че без тях съм невзрачна, обаче.
    Е говоря в общ мащаб. Знам, че има и много хубави момичета без грим, с перфектна кожа. Говорех за това, че примерно ако сложиш спирала, очите ти се подчертават много по-добре, отколкото без.
    Въпрос на вкус е де. Някой се харесват без грим, други със. Аз лично и със и без - все ми е едно.
    Излизам и гримирана, и не гримирана. Някой ако не ме харесва с грим или без - да не ме гледа, това не е мой проблем.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Кожата на лицето НЕ се поддържа с грим,а с медицинска козметика!!!
    Също така не съм съгласна,че момичетата изглеждат невзрачни без грим!!!Аз лично се харесвам без грим,познавам и други момичета,които изглеждат супер без него.
    Да не говорим и че има разлика между лекия,добре поставен грим и този,за който говори автора.Научете се да правите разлика между тези две неща.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    виж са...естественото си у хубаво
    но ще кажа едно-когато има много грим,то значи се крие отдолу нещо (или поне според момичето) ужасяващо
    туреният грим добре,подчертаващ предимствата на лицето може да е нещо наистина хубаво
    но това клепане са доста неуспешни опити (за които най-често притежателките нямат представа и се мислят за хубави)

Аз слагам само тънка черта черен грим в основата на окото, спирала и гланц. Предимно от магазина си купувам кремове за тяло, ръце, козметика за нокти и коса, но почти не ползвам грим. Опитвам се да остана възможно най-естествена и леко да подчертая чертите, които искам да привличат внимание, но не и да се набиват на очи.
    Според мен момичетата трябва да са естествени и хората да ги харесват такива, каквито са. Едно момче навремето ми каза "Защо не си купиш сини лещи"-много просто-родена съм с кафяви очи и цял живот ще съм с тях. Те няма да се променят по естествен път. Ако иска момиче със сини очи да отиде и да си го намери, но не смятам за нужно да бъда изкуствена и да се представям пред другите като човек, който не съм.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Lunin Виж мнението
    Що бе с грим или не...

А тази най-отдясно е просто....

Всъщност, подкрепям идеята за момичетата без грим. Едно грозно момиче колкото и грим да сложи няма да стане по - красиво, а пък ако е лек - изобщо нищо няма да стане. А едно красиво момиче няма нужда от такъв - достатъчно е да е овлажнила кожата си с кремове, да ухае приятно и да е здрава......

!!!!!!!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Оффф, аман ! Преди няколко дни имаше такава тема ! Гримирам се защото ми е кеф да го правя ! Вие защо пиете бира или гледате футбол ?!

Фен
    Цитирай Първоначално написано от klemensiq Виж мнението
    Всъщност, подкрепям идеята за момичетата без грим. Едно грозно момиче колкото и грим да сложи няма да стане по - красиво, а пък ако е лек - изобщо нищо няма да стане. А едно красиво момиче няма нужда от такъв - достатъчно е да е овлажнила кожата си с кремове, да ухае приятно и да е здрава......

!!!!!!!

Именно! Подкрепям!
    Плюс това е толкова грозно да видиш малко момиче на 17 - 18 - 19г. омазано с грим, какъвто и да е..... по - подхожда на по - зряла жена. А младите имат хубава кожа и все още детска красота, която скриват с тези гримове и се състаряват, да не говорим как си прецакват кожата с гримовете, защото те не са безвредни...
    mom4e sam

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Оффф, аман ! Преди няколко дни имаше такава тема ! Гримирам се защото ми е кеф да го правя ! Вие защо пиете бира или гледате футбол ?!
    По-точно не може да бъде!

И понеже философстването кой какво разбира под невзрачен тръгна от моя пост- предпочитам да си тегля една очна линия и спирала пред това да изглеждам все едно не съм спала от един месец. И да- колкото и дълги мигли да имате и колкото и да държите да сте естествени, ще изглеждате една идея по-различно със спирала и гланц.
    Последно редактирано от kalpazanka : 05-29-2012 на 06:11

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Shantia Виж мнението
    Именно! Подкрепям!
    Плюс това е толкова грозно да видиш малко момиче на 17 - 18 - 19г. омазано с грим, какъвто и да е..... по - подхожда на по - зряла жена. А младите имат хубава кожа и все още детска красота, която скриват с тези гримове и се състаряват, да не говорим как си прецакват кожата с гримовете, защото те не са безвредни...

не се сдържах , съгласна съм! повечето деца се гримират но като станат на 23-4-5г. и озъснават и спират.... нека сега им е времето да правят грешки. а тази очна линия е толкова гнусна.....

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Напълно съм съгласна, че негримирано момиче изглежда невзрачно. Даже в другата тема го бях казала. Има много малко момичета, които и без грим ще изглеждат добре, но това са наистина много малко момичета. Най-често без грим изглеждаме бледи. Но тези момичета, който и без грим изглеждат добре, ако сложат грим ще изглеждат зашеметяващо.

Нещо, за което обаче не съм съгласна е, че кремчетата предпазват кожата от замърсяване, а фондьотените я замърсяват. Имам много проблемна кожа и от личен опит го знам. Дори съм се убедила, че не всички евтини фондьотени са лоши.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    София
    Ух. Обикновено, когато ме гримират (леко, не много) ми казват, че няма голяма разлика с нормалното ми положение. Досега точно невзрачна не съм чувала никога за себе си със или без грим. За много от нещата, за които ползвате грим, си има далеч по-здравословно и естествено решение. Както и да е, всеки има право на мнение по въпроса. Ако някой предпочита така, негова воля. Нито ми се занимава да споря, нито мисля, че има нещо лошо. Но е странно и меко казано грешно това твърдение, че всяка, която не обича да се гримира изглежда "невзрачна". Имам момичета в курса, които са меко казано зашеметяващи без точка по себе си. Те си ползват бабешките трикове. Хубаво хидратиращо кремче, памуче спирт, изстудени лъжици под очите, масаж на слепоочията и още бая. Мне, определено не са невзрачни.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на Hilary_
    Мили момичета, защо се мацате с този грим... защото искам и мога!!!

Личало си било .. хахаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си