.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 169
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ирти е прав. И по-малко от две кутийки да пушиш на ден, пръстите ти действително пожълтяват, започват да миришат и миризмата трудно се маха. Дъвки, мокри кърпички и парфюми хич не помагат.

Не ми харесва миризмата на цигарен дим в момичетата или пък в момчетата. Противно ми е.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Странно за толкова години вече, що ли не са ми пожълтели пръстите ? Пуша м/у една и две кутии на ден ~ кутия и 1/2.
    Т'ва са глупости. Не живеем в 80та година, когато хората пушеха Арда без филтър и наистина им пожълтяваха и пръсти и устни, и к'во ли не...

Супер фен Аватара на djipsito
    Моите жълтеят .. и ? Лесно се оправя тва, стига да не са ти почерняли вече от жълтеене :Д
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на Irti
    Ще пожълтеят. Не бойте се.

IseeDEADbodies, от колко години? 3-4-5? Заеби я Ардата. Пуша не зная от колко време. По много. Писал съм, че съм стигал 3-4 кутии на сбирания. На мен ми жълтеят. Особено от червеното боро.

Тези цигари, които в момента пушим не са тези, които са били. Това са говна. Едно време поне са пушили наистина тутун.

Като малки, когато нямаше пари за цигари пушехме билков чай. Отразява се на всичко.

Повече от фен
    На мен по-принцип не ми пречи,но да ви кажа много си зависи от това колко цигари пуши момичето.
    Ако пуши по-много и след това да се чувствам все едно целувам пепелник,но ако по-някакъв начин се опитва да заличи остатъчния вкус и миризма е тогава нямаше да ме дразни чак толкова

Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Ще пожълтеят. Не бойте се.

IseeDEADbodies, от колко години? 3-4-5? Заеби я Ардата. Пуша не зная от колко време. По много. Писал съм, че съм стигал 3-4 кутии на сбирания. На мен ми жълтеят. Особено от червеното боро.

Тези цигари, които в момента пушим не са тези, които са били. Това са говна. Едно време поне са пушили наистина тутун.

Като малки, когато нямаше пари за цигари пушехме билков чай. Отразява се на всичко.

Сериозно от 7ми клас, сега съм на 21. За сбиранията е ясно.. аз говорех за "нормални" условия (ако мога да та да се изразя), варирам между кутия и 1/2 - 2 кутии. Или просто са пожълтели и дори не съм го забелязал, или просто не се е случило, не знам, но мисля че е второто. Иначе за това, че сега пушим лайна... не мисля, че някой може да оспори този факт, всеки е наясно с това.
    И чая сме го пробвали...

Голям фен Аватара на alchy
    Грозна гледка и адски противни са ми цигарите, но на никой не мога да забраня, всеки сам си решава какво да прави КОЙТО ПУШИ ЯКО СЕ ТРОВИ

Град
    Бургадидас !
    Аре стига вече с тия глупости.. тровенки, не знам си к'во. Има хора които са на по сто години и са пушили редовно.
    Колкото са вредни цигарите, толкова са вредни и мазнотиите и всичкия холестерол който поемате и още куп други неща, ама няма смисъл да изреждам целия свят.

Голям фен Аватара на alchy
    За мен това са глупости и безсмислени мании : ) И ако мислиш че не се вредни жестоко се лъжеш : )

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Всеки си има по някой кофти навик. Не съдя хората по това дали пушат, вредно или не. В София поне въздуха е достатъчно мръсен, че цигарите да не правят кой знае какво по-лошо с белите ти дробове. Все пак спрях да пуша вече от половин година, защото не ми е приятно да съм зависима, струват много пари и приятеля ми не примираше от щастие да ме гледа с цигара.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Тва пък за момче да откажа цигарите, тря да съм луда..
    А възмущенията по-горе как се тровим... пасивните пушачи се тровят повече от нас.
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Зависи КАКВО пуши хаха

Според мен не е много приятно нито за момче,нито за момиче,но всеки си решава какво да прави.Аз лично не пуша и не ми е много приятно,когато приятелят ми е пушач,но чак толкова да ми пречи
    Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!

Абе пасивните пушачи се тровели повече... Я се чуй.. Въобще грам логика няма в това което каза.. Да тровим се когато вмирисваме пушака.. А вие пушачите не го вмирисвате а направо го гълтате иии нз си какво още друго...

Най-гадното го издишаме ;р И го дишате вие ;р

Супер фен Аватара на Irti
    ^ Това беше добро!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ми... всъщност на мен точно последното ми прозвуча гадно. XD
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от denis92bg Виж мнението
    Абе пасивните пушачи се тровели повече... Я се чуй.. Въобще грам логика няма в това което каза.. Да тровим се когато вмирисваме пушака.. А вие пушачите не го вмирисвате а направо го гълтате иии нз си какво още друго...
    Джипсито е много права, аз пък да ти кажа. Като не си запознат.. не коментирай

Супер фен Аватара на Anonys
    Моето момиче пуши, аз - не. Спортист съм, но тя гледа да не запалва покрай мен. Иначе как ще ви "мирише" ? Хах.
    п.п. мисля да я взема на един крос да издъхне и да ги поспре

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Един познат, който не съм виждал отдавна пушеше от около 2-3 години и дясната му ръка беше жълта като осмукан фас. Бащата, от друга страна, 20 години беше пушил с малки прекъсвания и няма помен от жълто по ръцете.
    до човека е
    Последно редактирано от umri : 05-29-2012 на 16:56
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на draid
    Любимият лаф на пушачите е, че има хора които са пили и пушили и са живели до 100г. Ама това са 1 срещу 1 000 заболели от рак на нещо си. Не харесвам цигарите, мразя някой да пуши около мен, особено на закрито. Но от всичко най-мразя да видя жена която пуши и върви по улицата.... като циганките.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Любимият лаф на пушачите е, че има хора които са пили и пушили и са живели до 100г.

да видя жена която пуши и върви по улицата.... като циганките.
    absolutely
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Не само за момичетата , а и за момчетата бих казал , че тези , които пушат са АБСОЛЮТНИ ТАПАНАРИ , търсешти начин за избиване на КОМПЛЕКС-а " ГАЗАРИЯ " .

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Yligyfrena Виж мнението
    Не само за момичетата , а и за момчетата бих казал , че тези , които пушат са АБСОЛЮТНИ ТАПАНАРИ , търсешти начин за избиване на КОМПЛЕКС-а " ГАЗАРИЯ " .

мноЛ си проС ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Фен Аватара на BlizeR
    Град
    Sofia
    Да си пуши колкото иска... само после да се къпе за да не ми мирише на цигари

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си