.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Red face Въпроси Към Момичетата Относно Гърдите !!

Здравейте аз съм момиче на 17 години Много пъти съм се барала по гърдите и бих казала че осещам малка възбуда, незнам може щото аз самата го правя а не някой друг. За това бих искала да Ви питам следните въпроси. Колко годишни бяхте когато за първи път се възбудихте при жалене на гърдите? На каква възраст е редно да почуствате възбуда при пипане на гърдите? Според Вас каква е причината да осещам малка възбуда и как може да се увеличи (ако изобщо има такава възможност). Благодаря

Мега фен
    Град
    <3
    :>
    ъъ зърната са мЪного чувствителни и понякога при допир ми е дори дразнещо, но да кажем... приятно дразнещо.
    Като цяло темата ти е странна (да не казвам друга дума). На 17 си, все едно си открило топлата вода.

П.П. Оф... пак преядох. -.-
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

[QUOTE=ShtrudeL;10189688]:>

На 17 си, все едно си открило топлата вода.

В смисъл ?

Ела аз да те пипна, барем се изкефиш на макс.. pxahyxayhuhxyaxhyhuxahy

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Колко годишни бяхте когато за първи път се възбудихте при галене на гърдите?
    На 18, но не се пипах сама.

На каква възраст е редно да почуствате възбуда при пипане на гърдите?
    Няма редни и нередни неща. Част от самозадоволяването включва галене и стимулиране на нежните и чувствителни части от женското тяло.

Каква е причината да осещам малка възбуда и как може да се увеличи?
    Причината е в начина по който е устроено женското тяло. Това са по-нежни, по-интимни части, които при правилно докосване доставят удоволствие и това е напълно нормално. Не мисля обаче, че можеш да го увеличиш по някакъв начин, освен ако не включиш мъж, който да ги поеме в свои ръце : )

И до ден днешен не се възбуждам от това.....не са ми ерогенна зона

Red face

Каква е причината да осещам малка възбуда и как може да се увеличи? - пиърсинг на зърната, стават доста по-чувствителни, аз бях като теб, сега и сама ми е яко да се пипам.

Цитирай Първоначално написано от missg79 Виж мнението
    Каква е причината да осещам малка възбуда и как може да се увеличи? - пиърсинг на зърната, стават доста по-чувствителни, аз бях като теб, сега и сама ми е яко да се пипам.
    Суперско звучи аз мислех така да направя но понеже умирам от страх като стане въпрос за игли или за пробиване си променям решението на не. Бях на 3 когато за първи път ми пробиха ушите и тогава такова реване беше че направих цяло езеро :Д

Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    Каква е причината да осещам малка възбуда и как може да се увеличи?
    Причината е в начина по който е устроено женското тяло. Това са по-нежни, по-интимни части, които при правилно докосване доставят удоволствие и това е напълно нормално. Не мисля обаче, че можеш да го увеличиш по някакъв начин, освен ако не включиш мъж, който да ги поеме в свои ръце : )
    десет букви
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    десет букви
    какво значи това извинявай че питам

Цитирай Първоначално написано от gabchety9 Виж мнението
    какво значи това извинявай че питам
    Когато пускаш мнение във форума, няма как да го публикуваш ако си написал по-малко от 10 букви.

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Когато пускаш мнение във форума, няма как да го публикуваш ако си написал по-малко от 10 букви.
    ааа чак сега разбрах

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Аз не усещам възбуда,когато се пипам.. пък не знам

ами принципно аз също не усещам възбуда,когато сама се пипам.. или поне не си я обяснявам друго си е друг да пипа таа мисля, че е нормално, че си усетила възбуда..все пак те са хмм доста атрактивна наша женска част.. от една страна си е самозадоволяване, което води до желание мъжка ръчичка да пипне..съответно така може би ще усетиш по-голяма възбудимост..
    Последно редактирано от Delilah.Him : 05-30-2012 на 20:43

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ти сериозно ли о.О

Представи си, гърдите са ерогенна зона при повечето жени .. и нормално да изпитваш възбуда.
    Иначе, не помня кога съм се пипала там и кога точно съм изпитвала възбуда.. Обикновено когато някой друг пипа е по-възбуждащо, сама не е кой знае какво

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Ти не си на 17.

Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Ти не си на 17.
    МАМКА МУУУУ !! ТОЧНО НА 17 СЪМ БЕЕЕЕ!! ииии как така реши че не съм ???????

Не знам ама ми е много интересно как ти позволява съвестта да си пишеш каквото ти дойде на акъла

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Ти не си на 17.
    и аз тЕй мисля
    а пък аз имам по-чувствителни зони и от тях се възбуждам повече
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Е много ясно, че е по-приятно друг да те пипа. Все още обаче не разбирам що някои от момичетата (примерно близки приятелки) честичко се награбват една-друга за гърдите. Трябва да ни дават по-често и ние да им се порадваме.

Напоследък съм на цицоманска вълна.
    Welcome to the Jungle...

Ти не си на 17 тва е ясно аз започнах да се самозадоволявам когато бях на 13/14 и много ясно че възбудата може да се увеличи просто започни да си стимулираш клитора или др неща абе виж как ти е най-яко

Фен Аватара на eilhar
    Град
    The dark side of the moon, in the eye of the storm.
    Че не си на 17 - не си, това ни е ясно. По темата няма да кажа нищо, по-горе изписахте мнението ми така да се каже.
    Last.fm

~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
    ~ Si vis pacem, para bellum

dontcare ^^

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Не знам ама ми е много интересно как ти позволява съвестта да си пишеш каквото ти дойде на акъла
    Пиша к'вото ми дойде на акъла, защото съм права. Нямаш грам сексуална култура, сигурно не знаеш химен какво е, имаш правописни грешки, които допускат децата в 3 клас..
    И за Бога как помниш като си била на ТРИ какво си правила?
    Ако беше на 17 щеше да знаеш отговора на въпроса, който си задала и изобщо нямаше да има нужда да пускаш тема!
    А ТИ НЕ СИ НА 17!
    Последно редактирано от li0n : 06-03-2012 на 15:45

ЕЙЙЙ КУРВОООО МЛЪКВАЙЙЙЙЙ !!!!!!!!!!!!!!
    В този форум се спазва добрия тон! По-полека.

Цитирай Първоначално написано от eilhar Виж мнението
    Че не си на 17 - не си, това ни е ясно. По темата няма да кажа нищо, по-горе изписахте мнението ми така да се каже.
    колко сте жалкииии НА 17 СЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪМ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си