- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпроси Към Момичетата Относно Гърдите !!
Здравейте аз съм момиче на 17 годиниМного пъти съм се барала по гърдите и бих казала че осещам малка възбуда, незнам може щото аз самата го правя а не някой друг. За това бих искала да Ви питам следните въпроси. Колко годишни бяхте когато за първи път се възбудихте при жалене на гърдите? На каква възраст е редно да почуствате възбуда при пипане на гърдите? Според Вас каква е причината да осещам малка възбуда и как може да се увеличи (ако изобщо има такава възможност). Благодаря
![]()
:>
ъъ зърната са мЪного чувствителни и понякога при допир ми е дори дразнещо, но да кажем... приятно дразнещо.
Като цяло темата ти е странна (да не казвам друга дума). На 17 си, все едно си открило топлата вода.
П.П. Оф... пак преядох. -.-
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
[QUOTE=ShtrudeL;10189688]:>
На 17 си, все едно си открило топлата вода.
В смисъл ?![]()
Ела аз да те пипна, барем се изкефиш на макс.. pxahyxayhuhxyaxhyhuxahy
Колко годишни бяхте когато за първи път се възбудихте при галене на гърдите?
На 18, но не се пипах сама.
На каква възраст е редно да почуствате възбуда при пипане на гърдите?
Няма редни и нередни неща. Част от самозадоволяването включва галене и стимулиране на нежните и чувствителни части от женското тяло.
Каква е причината да осещам малка възбуда и как може да се увеличи?
Причината е в начина по който е устроено женското тяло. Това са по-нежни, по-интимни части, които при правилно докосване доставят удоволствие и това е напълно нормално. Не мисля обаче, че можеш да го увеличиш по някакъв начин, освен ако не включиш мъж, който да ги поеме в свои ръце : )
И до ден днешен не се възбуждам от това.....не са ми ерогенна зона
Каква е причината да осещам малка възбуда и как може да се увеличи? - пиърсинг на зърната, стават доста по-чувствителни, аз бях като теб, сега и сама ми е яко да се пипам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ами принципно аз също не усещам възбуда,когато сама се пипам.. или поне не си я обяснявамдруго си е друг да пипа
таа мисля, че е нормално, че си усетила възбуда..все пак те са хмм доста атрактивна наша женска част.. от една страна си е самозадоволяване, което води до желание мъжка ръчичка да пипне..съответно така може би ще усетиш по-голяма възбудимост..
![]()
Последно редактирано от Delilah.Him : 05-30-2012 на 20:43
Ти сериозно ли о.О
Представи си, гърдите са ерогенна зона при повечето жени .. и нормално да изпитваш възбуда.
Иначе, не помня кога съм се пипала там и кога точно съм изпитвала възбуда.. Обикновено когато някой друг пипа е по-възбуждащо, сама не е кой знае какво
Не знам ама ми е много интересно как ти позволява съвестта да си пишеш каквото ти дойде на акъла![]()
Е много ясно, че е по-приятно друг да те пипа. Все още обаче не разбирам що някои от момичетата (примерно близки приятелки) честичко се награбват една-друга за гърдите.Трябва да ни дават по-често и ние да им се порадваме.
Напоследък съм на цицоманска вълна.![]()
Welcome to the Jungle...
Ти не си на 17 тва е ясно аз започнах да се самозадоволявам когато бях на 13/14 и много ясно че възбудата може да се увеличи просто започни да си стимулираш клитора или др неща абе виж как ти е най-яко
Че не си на 17 - не си, това ни е ясно. По темата няма да кажа нищо, по-горе изписахте мнението ми така да се каже.
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
Пиша к'вото ми дойде на акъла, защото съм права. Нямаш грам сексуална култура, сигурно не знаеш химен какво е, имаш правописни грешки, които допускат децата в 3 клас..
И за Бога как помниш като си била на ТРИ какво си правила?
Ако беше на 17 щеше да знаеш отговора на въпроса, който си задала и изобщо нямаше да има нужда да пускаш тема!
А ТИ НЕ СИ НА 17!