.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 85
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ах, айде сега българин било обида. А ти какъв си?

И валдес е прав - всеки един от нас има своите проблеми, просто не се оплакваме по форуми, казвайки колкоз много искаме да си теглим куршума. Ъ, няма нищо лошо да споделиш, както и правиш, и да поискаш съвет, но да хулиш другите, чиято гледна точка също е в правото си, само защото на теб не ти изнася, е грешно.

А иначе nickelback <33 ще ходя на техен концерт през семптември тази година
    А не е ли грешно, че оня кукувец започна от първия си пост с нападките към момчето. Естествено, че като го нападат и той ще напада.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Я, какви психопати имало, а аз си мислих, че аз съм откачен Взимай се в ръце...това време, което прекарваш да циклиш във форума можеше да го оползотвориш по много по-добър начин, като да се научиш на правопис, да речем...

П.П. Евала, Фифи, Nickelback имат много хубави песни, фен съм им !

П.П 2 Ето че намерихме по-смислена дискусия
    Последно редактирано от error92 : 05-31-2012 на 17:24

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Freddie Виж мнението
    А не е ли грешно, че оня кукувец започна от първия си пост с нападките към момчето. Естествено, че като го нападат и той ще напада.
    Не е естествено той да нападне обратно.

Не бе ValdesBG не искам никому злото най-малкото пък на теб и да те заплашвам защо ? Много лошо впечатление ми направи с първият си коментар който за мен беше изключително грешен и аругантен. Може да съм в грешка незнам. Ако помислиш защо описвам в такива огормни подробности проблема ми, ще разбереш че колкото по-добре е описан толкова по-добре ще вникнат в него и може да ти отговорят по-подобаващо - нали ! А не да пиша ами нз кво ми е ъъъ боли ме сърцето кво да прая ся, приятелката ми е станала неква безразлична ! Подробностите които ще изяснят картината от 4:3 на 16:9 и ще видиш кои причинители са постигнали успех и кои не и така ще отговориш най-стойностно, а не общоприето ако правиш разлика в двете неща. Надявам се това не беше неразбираемо за теб.

Интелигентноста е едно културата е съвсем друго ! А за (error92) ми не ми беше интересно в час по български и сега граматиката ми е жалка, но не ми пука това ми е най-малкият проблем. Ако ми потрябва през живота да си я поправя, ще го направя. Сега някой ще каже - така ли ще показваш на детето си, грешно ! Тогава бих отговорил, че бъдещето е толкова непредсказуемо, че нищо не се знае как ще се развие. Тогава то сигурно ще се обучава на правопис през Google от къде да знам - тъмна индия ! Не съм ром, турчин, чех ,поляк или германец и аз съм "българин" и често се чувствам такъв. Обидно ми е да се нарека българин, защото сме станали толкова зле че не може да се опише. То аз самият съм пример за това колко зле е станал българина като цяло.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Месо, мляко и вълна - айде изясни си какво искаш, м? Ако ще тичаш при админа да му се оплакваш от мен - тичай, няма нужда цял форум да разбира за намеренията ти. А ако няма да тичаш - изобщо не го казвай. Че лъжливото овчарче ставаш иначе?

Вярвам че имаш предвид арОгантен. Вземи отговори на моите въпроси, така както аз отговарям на твоите, а? А не да се измъкваш по терлици? Коментара ми беше остър и директен, това те подразни. Иначе си е верен.

Подробностите са хубаво нещо, също като подправките. Обаче прекалиш ли - манджата става буламач. А в случая ти си прекалил с повече от много. Защото нищо свързано с проблема ти не казваш а само се жалваш. Няма нужда да ми се обясняваш, и да ми въртиш същите неща отново и отново.

Всичко което искам да ти кажа е следното - седни си на Д-то, вземи се в ръце и започни с действия да си решаваш проблемите. Ако искаш помощ постави конкретно проблема си, и очаквай всякакви постове. В противен случай се свий на топче у вас и си пиши в дневничето. Лигльовци има достатъчно в целия форум. А и огромна молба - научи се да пишеш грамотно, под ягодите. Само заради това заслужаваш подигравки, честно. Не щото не можеш, а щото нямаш желание да научиш елементарни неща.

едит: А и недей да генерализираш за всички българи на базата на себе си. Като си лайно и живееш в България не значи че всички сме лайна. Отново - научи се да пишеш грамотно!!! Стига си си намирал оправдания, мрънакници и извинения за всяко нещо, което не ти изнася!!!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

ValdesBG - Почнал съм да правя това което искам - мерси ! Подигравките са приоритет на нискоинтелектуалните индивиди, тези които са по-интелектуални, ще се забавляват и ще си се смеят на мойте теми с приятели в кафето - ОК което даже ме радва, защото поне някой ще направя щастлив - както и теб като ти отговорх на писанието ти.

You happy now !

Град
    В мислите на хората
    Значи всичко което не ми изнася - у лево? Не си познал. Ще ти дишам във врата докато се мяркаш наоколо. Розови слонове и захарни балончета ще получаваш от другите.

Dr. Gregory House

ValdesBG - Don't Happy why Im chry so hard special for you !

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    моля???!!

Град
    В мислите на хората
    Комбинацията от don`t happy и so hard special for you не ми допада особено. Запази си тази подробност за теб, моля

П.П. И пиши г-р-а-м-о-т-н-о!

Dr. Gregory House

Няма пък ти не го заслужаваш - хахахахахахаха

Мухаха, ти обаче на сериозно се взимаш. Ще ти дишам във врата каза. Яко такова да си живееш във форума

Ем той си живее тук а аз ще го наблюдавам как се развива, че по някое време ще се наложи както той каза - да се бърше задника - - хахахахахаха

Като си мишка в живота се правиш на лъв по форумите, U KNOW.

Мда адски си прав да не кажа направо скачаш в целта hahahaha

Повече от фен Аватара на autumn666
    Аха, ясно. Нищо лично, но ми доскуча докато прочета първия ти пост до края и ме домързя да чета другите.
    Нито искам да те храня, да те съдя или каквото и да било, но ти буквално просто седиш и обясняваш на непознати хора колко зле ти е живота. Защо си мислиш, че някой тук го касаят всичките ти емоционални проблеми? Само ти си знаеш какво чувстваш. Колкото и да вникнат в проблема ти, хората няма да разберат какво точно изживяваш, защото не са на твое място.
    И не мисля, че на някой толкова му пука, че да тръгне да ти осмисля проблема и да се занимава с него, което ти май целиш да стане. Всички тук си имаме проблеми, на никой живота му не е перфектен. Но не разбирам защо един почти 30 годишен мъж седи в форум и се оплаква на 13 годишни дечица, тепърва навлязли в пубертета. Да де, има хора на всякаква възраст, зрели, опитни, но тук повечето са именно такива, каквито описах. Разглеждал ли си форума преди да пишеш сърцераздирателната си тема? Преобладаващите теми тук са "На 14 съм, бременна ли съм?!" или "Как да се запозная с него по фейсбука?!!"
    Защо си помисли, че ще намериш решение точно тук?
    Дори и аз не знам с какво да ти помогна.
    Момичето, с което ходиш наистина има голямо право. На 18 години тя иска да има социален живот, да купонясва. Тогава и е бала, etc. И ти отново мрънкаш как тя не те разбирала, как на твое място нямало да се справи. Ами ти постави ли се на нейно място? Явно не си се.
    И преди да ме нападнеш, нямам нищо против теб - отговорих ти това, което мисля. Имам право да се изразявам както си поискам.
    Btw, самоубийството не е решение. А като си решил, че е, защо парадираш с това? За да се направиш на интересен? Нито те познаваме, нито ни пука особено.
    Все пак, искрено се надявам да намериш изход от проблема си.

Цитирай Първоначално написано от meso Виж мнението
    Моля те, научи английски език, защото на тоя коментар му се смях 10 минути. Дори и не го разбрах.

WoW ! Im all moust happy !
    Пише се almost. Моля те, престани да пишеш на английски.

И мястото му е точно тук, ако небеше администратора щеше да го премести.
    Пича искаше да каже, че мястото не е в този форум, поради причини, които аз също ти обясних.

Знаете ли как БОГ направил жената, ами позвънил в бъдещето
    и поръчал силиконов модел от Японската фирма - HONDA FUTURE
    (Оригинално, а само го измислих) !
    Човек, как може да си толкова неграмотен на 27, бе?!

Мързи ме да пиша повече. Айде нападай ме. Аз предполагам, че няма да ти отговоря, защото влизам в тоя форум сигурно веднъж в седмицата от скука.

Защо ми е пък теб да нападам, така си е в училище не ни научиха на българска граматика. После определени други семейни причини се отразиха на детството ми и така сега съм неграмотен. Това не е престъпно нали ! Мерси изчетох ти целия коментар за мен и да ти кажа - невежеството ми ме забавлява. Знам че са доста малки тук и ми е интересно да чета и тяхните изказвания за нещата.

Темата ми е затворена и приключена моля не пишете повече в нея - е освен ако не ви се забавлява де

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    y u no CHRY to get out of the forum and GET A LIFE !

I do that - relax But Im back i mean, a call Chuk Norris

Град
    В мислите на хората
    Авторе - престъпление е да си неграмотен. Не само че имаш възможност да наваксаш за по малко от месец всичко което си пропуснал при това безплатно от интернет ако те мързи, ами има хиляди частни учители които пак за месец ще ти обяснят и ще те научат ПОНЕ да пишеш без грешки. Срамота е да смяташ това за нормално и да не правиш нищо по въпроса, ако живееш в обществото.

Нищо не е основателна причина да си неграмотен. НИЩО! Нито проблеми в личния живот, нито в професионалния нито в детството. Интересно как всички ни учат на българска граматика, само теб не са. В гората ли бил, къде си ходил?

Темата е затворена, щото никой вече не ти се връзва на лиготиите и всички взеха моята позиция. Нали? Няма кой да ти ходи след задника и вече реши да "си оправиш живота".

Още един път ти го казвам - идиот си. Ама не щото тва ми е оценката, или щото си развалина. Идиот си щото осъзнаваш какво се случва около теб, осъзнаваш че не е правилно и си седиш на ушите чакайки от небето да ти падне нещо, което по магически начин ще ти оправи живота. Освен някой самолет... аз не виждам какво друго ще е това нещо.

Джафкай, колкото искаш, аз съм наоколо.

Dr. Gregory House

Леле...
    Колко са оглупели всички..
    Нормално е да пише за проблемите си във форум за споделяне О.о
    Вярно, всички имаме грешки в писането- кога от невнимание, кога от грешно натиснат клавиt, не мисля, че трябва да се нападаме.
    Допадна ми едно мнение- тези, които в реалния живот са мишки, тук се правят на лъвове.
    всички можем да сме агресивни, но има ли полза е въпроса ..
    Последно редактирано от fifito19 : 06-01-2012 на 16:07

Град
    В мислите на хората
    Фифи, щото грамотността не е перука, която слагаш като ти дойдат гости. Ако можеш да пишеш правилно, това ще се случва както във форума, така и навсякъде другаде. Няма начин тук да си пишеш както си искаш, а на работа да си изтупан и безгрешен. А при автора стана ясно че в училище си е седял на ушите и сега няма желание да поправи това.

Няма проблем споделянето, другаде е проблема. Май не четеш изобщо.

Агресия у мен няма. Има съжаление. Бъркаш понятията. Полза в случая няма никаква. Автора си седи на ушите и му е готино да мрънка. Докато има кой да го слуша ще се върти все една и съща плоча.

Dr. Gregory House

Да ми падне от небето самолет - лелееее От коментаритети вече направо ме избина на смях - мерси за което доста ми помага това ! Навъртай се във тамата ми иначе без теб найстина ще стане скучна и то много ! Какво чакам ли ? Ами един точен клиент които сега трябва да си поръча и да плати една страшна поръчка която направо ще ме извади от калта. И даже месечно, ще си плаща за администрация поради редица причини после, като си закрепя социалното положение, ще потърся още такива клиенти и така нататък.

ValdesBG - Искам да те питам най-приятелски ТИ (ако не ти е обидно да сме на ТИ) какво найстина правиш като цяло в тези форуми ?
    Забавление или нещо по-сериозничко и целенасочено ? Само ми е любопитно и ако не отговориш, ще го сметна за лично твое мнение и няма да питам повече.

Като обърни внимание как се отнасям към теб макар и неграмотно ! ! !

Град
    В мислите на хората
    Чакай си. Ако си добър в бизнеса, няма да ти се налага да чакаш клиенти. А ще ги търсиш и ще ги намираш сам. Още един пример в подкрепа на моята теория - чакаш промяната отвън, вместо да я инициираш сам.

Какво правя във форума си е моя работа. Нека го наречем research на хора с определени качества. И преценяване на останалите.

Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си