.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    @DownloadVirus,
    За водата - чувал съм, че по време на трен. не трябва да се пие, защото изпълва кожата и пречи на мускулите да изпъкнат.
    За повторенията - малко преувеличих, но е хубаво 2 пъти на ден ако може да ги прави. При мен подейства и при 1 път на ден (нямам време за повече или ме мързи) и продължавам да ги правя.
    За въглехидратите ми го казаха, пък и го прочетох, но забравих за какво точно е Иначе под бърз въглехидрат се приема например един шоколад или банан и 40минути след това тренировка...
    Иначе ся пак ще питам закво е бързия въглехидрат преди тренировка... Понеже баща ми разбира от всичко това..
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    @DownloadVirus,
    За водата - чувал съм, че по време на трен. не трябва да се пие, защото изпълва кожата и пречи на мускулите да изпъкнат.
    За повторенията - малко преувеличих, но е хубаво 2 пъти на ден ако може да ги прави. При мен подейства и при 1 път на ден (нямам време за повече или ме мързи) и продължавам да ги правя.
    За въглехидратите ми го казаха, пък и го прочетох, но забравих за какво точно е Иначе под бърз въглехидрат се приема например един шоколад или банан и 40минути след това тренировка...
    Иначе ся пак ще питам закво е бързия въглехидрат преди тренировка... Понеже баща ми разбира от всичко това..
    Уха, ако това ти го е казал баща ти, така ги разбира работите, както аз разбирам от микропроцесорна електроника.
    По време на тренировката се пие вода, а след тренировката изотонична напитка (с електролити). Под бърз въглехидрат се разбира банан, стафиди. Ако чакаш на шоколад плочки ще видиш , когато аз стана инжинер (т.е никога). Бърз въглехидрат преди тренировка не се яде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си