- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какъв е предишния според аватара му?
влюбена...........
арогантен.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ако видя аватара и се сещам за '' Бъди дама с класа, кучка с възпитание и поставяй всеки на мястото му!''
мацка, която знае какво иска
always late but worth the wait!
Chovek, за който времето е ценно и не го пилее, това ми идва на прима виста
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Свестно момче което не иска да се занимава с глупости
не знам защо му е тази кола, обаче определено се кефи на сивите павета :д
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
изглежда ми спокоен човечец без много нерви :Д
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
човек, който обича историята. /боже, откъде го измислих?!/
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Щом се кефи на подобни аватари тя сигурно ще е нещо противоположно.. Да речем грозна и дебела с малки цици и голямо дупе с много цилулит :P
С една дума сладурана
ти тъп ли си ве ?
Що да е тъп човека, бе, ловец? Това си е неговото мнение, а и звучи логично - всеки иска това, което му липсва и не може да има, момичето е качило снимка на някаква яка мацка с големи цици, сигурно наистина нейните са малки)) А и накрая, за да не звучи, че я обижда, я нарича сладурана, кво толкова има? Понеже ловеца няма аватар, ще изкоментирам предишния - предполагам, че е фитнес-маниак :Д
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
никъв шот няя ав![]()
Ааа, ловец, да ги нямаме такива, трябва да споделяме мъжка солидарност и до дупка да твърдим, че това, което стана на въпрос, е присъщо само на жените :P Между другото се сещам, че като се води спор с жена дали мъжете или жените са по-големи клюкарки, знаеш ли кво се получава... май наистина мъжете сме по-големи клюкари, НОООООО ние като споделим помежду си и не излиза навън информацията, пък при тях на една да кажеш, все едно си го окачил тва дето си й го казал на билборд в центъра на града![]()
![]()
И + това знаеш, че спечелен спор от мъж с жена - няма, прилагам доказателство:
Разбира се, без жените не можем, приемаме ги с всичките им хубави черти и с всички недостатъци, както и те с нашите, peace![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
хахахахахаа добре, бе, mr. логика.))) Нещо ти изкуца тоя път, обаче, защото е точно противоположното. Аз не завиждам на никой, камо ли на някой модел, защото си имам всичко и си го харесвам, ама ти няма да го видиш. Както и да е. Няма да се обяснявам на някой във форума, който ме познава и ме е виждал, знае. Никакви лоши чувства нямам. хахахах
![]()
Предишната мечтае някой да й купи нещо на DOLCE & GABBANA.
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
абитурент :д
то густо, то пусто
Стига с тоя абитуриент бе, абитуриент бях преди 5 години
Предишния е някакъв руски мафиот, според мен :0
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #