- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прелъстена и изоставена
Направо я успокоихтеДа ви имам и утехите xD хаааа....
Колкото до мацката ... Проста си (нищо лично), за няколко месеца колко да си се привързала ? И най-вече за тия няколко месеца, мислиш ли че си го опознала поне малко ? И изобщо ако си опознала нещо дали наистина е било от истинското му "аз", или просто някоя маска за да те вкара по-лесно в леглото ? Ама така де... то крайния резултат вече е ясен, така че няма смисъл. Работата е там, че такива шматки като тебе БОЛ, ама после всичките ревете как са ви наебали и до там. Еми така ще е... докато се научите, макар че ако беше се замислила преди да отидеш у тоя бъбрек, сега нямаше да ни ревеш на нас. То малко му трябва на човек, ама на време ;]
Казвал съм го много пъти, пак ще го кажа : Докато има прости момичета които да бъдат използвани, винаги ще се намират и нещастници да се възползват от тях...
А, и само да допълня, много ми е смешно това - "Тъкмо го/я бях забравил/а и го видях за 10 секунди по центъра и всичката болка, тъга,дрисня и всичко останало се върнаха".... като си го преживял и превъзмогнал, к'ви болки, к'ви 5 лева?....
Считай, че с още 5 като теб си е писал едни и същи неща и те е извел по заучена схема. Започне ли един мъж да ти предлага дистанционна терапия и не вложи ли в теб внимание, помощ ако щеш да домашните и пари е съмнителна работата. Как беше онази песен пия студена вода твоята глупачка умря![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не е трябвало да бързаш със "спането". Първо разбери дали той те обича, а не да се прави на оборотен само заради секса. В този случай мисля че е така! Много момчета прелъстяват момичета само заради секс. Другият път не бързай, и опознай приятеля си повече от колкото трябва !. А на този тип ако има как един куршум да му теглиш...