.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1856

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от simonatselova Виж мнението
    А, и да попитам, някой човечец, мислещ да кандидатства в 91 НЕГ? :S
    Aз.34,96 бал имам,ще се класирам ли ?
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Носят се слухове (не само от ученици), че тази година освен лесни изпити и баловете ще паднат с по 1-2 единици, зареди многото двойки и тройки тази година..
    bebzgirl, мисля, че ще се класираш, щом миналата година бала е бил 34.572.. Ако не, на второ класиране 100%! (:

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl Виж мнението
    Aз.34,96 бал имам,ще се класирам ли ?
    Ми това е почти 35, според мен ще се класираш. Аз имам бал 35.320.

Цитирай Първоначално написано от simonatselova Виж мнението
    Ми това е почти 35, според мен ще се класираш. Аз имам бал 35.320.
    Aйде мацка,дано ни приемат,та ще се запознаем.
    А за ПГТК - ами има МНОГО момчета.По 29 са в клас,а някои класове са само момчета.Повечето момичета там са к**ви с извинение.Иначе като образование ти дава доста в сферата на телекомуникацийте.Не знам дали ще понесе обстановката обаче.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Здравейте! Дайте ми някакъв съвет относно кандидатстването. Училището ми е с профилирана паралелка, в която се изучава английски език. Мечта ми е да уча медицина, но ме притеснява факта, че ако вляза там може би няма да насмогна с биологията и химията. Първата година в паралелката се изучава само английски, а останалите се наваксва с останалото. Искам да науча и езика, нямам нищо против това. В училището ни обаче има и друга паралелка, в която се изучава биология и химия. С голямо удоволствие бих влязла там. Но проблема е в това, че всички тези, които са на по-високо ниво и приятелите ми избират английската. Това ме кара и аз да отида там, за да не остана сама с тези, които нямат никакво желание да учат. Та... мислите ли, че по някакъв начин тази паралелка и временното изоставане с материала заради езика, ще ми повлияят да се занимавам с биология и химия?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си