.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    1. Как бихте реагирали, ако разберете, че сте осиновени? По филмите децата се стряскат и се сърдят, че са им казали толкова късно (разбирайте 16-17-18-19 годишни примерно). Eдва ли много сурово. Макар че със сигурност ще ми стане много гадно и няма да го забравя.
    2. Мислите ли, че трябва да се спазват ритуалите ъъ които се спазват след смъртта на починал човек. Чела съм много на тая тема (защото обичам да чета такива неща ^^ суеверия/окултни глупости) и ми се струват много страшни и много излишни и най-вече - внасят допълнително стрес/тъга. Като например носенето на черни дрехи ли? Не разбрах въпроса много добре..
    3. Мислили ли сте си какви ще сте като ви дойде времето да сте като родителите си? Т.е. семейни, възрастни, отговорни, с деца, без деца, общо взето всичко, което виждате, че правят родителите ви, да го правите вие. :О Не. Има много време дотогава.
    4. Понякога имали ли сте чувството, че времето ви изтича? :О Не. Живота е дълъъъъъъг. тралала
    5. Ходите ли на църква по собствено желание? Последно ходих на Гергьовден с леля ми да запалим свещички. Абе не ходя често.
    6. Страхувате ли се да се разхождате сами нощем? Не.
    7. Защо възрастните/женени двойки не се целуват? Никога не съм виждала женените ми роднини да се целуват, нито приятелите им. Това е много страшно. Аз винаги ще искам (сигурна съм) да съм сексуално радващО се на човека до мен, което включва прегръдките и целувките, сгушването докато спим и т.н. Може би, защото са от толкова много време заедно, че вече са си омръзнали до някакъв предел. Не всички са така обаче..
    8. Какво мислите за модерните баби? Тез които се гримирват и си правят прически, обличат се що годе стилно и т.н. Каква трябва да е една баба? Аз мисля, че бабите трябва да са сладки и да правят бисквитки. <3 Майката на баща ми, която не мога да нарека своя баба, е "модерна". Другите се обличат ежедневно, само при поводи слагат грим. Едната ми баба е певица и работата и го изисква това да се гримира, да си прави прически и прочее. Тя е най-яката баба :love:
    9. Защо някой хора не искат да имат домашни любимци като кучета и котки в домовете си? Поради различни причини. Някои не обичат животните, други са алергични, трети просто нямат възможност. Аз имам чау-чау.
    10. Какво мислите за консервените хора? Мислите ли, че са щастливи? Това са хора, които са много завистливи и злобни. Mисля, че са прекалено заслепени от околните и техните проблеми, и това определено им пречи да бъдат щастливи.
    11. Никога не съм играла на шише. :/ Милата.
    12. Страхувате ли се от доктори? Ако се страхувах, нямаше да говоря с дядо ми и с майката на приятеля ми.
    13. Да спра ли?Не, перфектно е за убиване на скуката!

едит-10. въпрос.. консервени хора?!
    Последно редактирано от li0n : 06-06-2012 на 18:46

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    едит-10. въпрос.. консервени хора?!
    а.к.а консервативни ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    1.
    Аз имам чау-чау.
    Някак си винаги съм си мислела, че се пише чао-чао и дори не ми е минавало през ума, че всъщност дори не изглежда правилно :Д

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Някак си винаги съм си мислела, че се пише чао-чао и дори не ми е минавало през ума, че всъщност дори не изглежда правилно :Д
    И аз мислех така като бях на.. 8-9? Не помня. След това чак разбрах.

Въпрос към ShtrudeL - Защо кучетата и котките се мразят?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си