.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Ритуали? Какво имаш предвид? На една смърт се ходи с цвете. Човека е поставен на едно легло/маса, открит и хората го кичат с цветя, целуват го примерно ако са по-близки, и казват "Бог да го прости" и така. После сядат тихичко и слушат как другите го оплакват. Да, доста е тъжно. След това отиват на гробищата, погребват го, връщат се и сядат на софрата. А за ходенето на гробищата след 3 дена, седмица, 9 дена, месец, 3 месеца и т.н - да, смятам, че е нужно. Носенето на черни дрехи също. В това няма нищо лошо, освен, че е тъжно да.
    Не бее мфф :3
    Чело съм, че след като почине някой не трябва да се къпеш няколко дена и да переш дрехи, защото мръсната вода отивала в гроба му ;х или че трябва да оставиш някоя крушка да свети през нощта, илии че ако падне храна на земята, не трябва да я вдигаш веднага или да я пипаш веднага и всякакви такива. Много са тегавички тея неща. И хем си мислиш, че са глупости и не искаш да ги правиш, хем те гризе вътрешно...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Не бее мфф :3
    Чело съм, че след като почине някой не трябва да се къпеш няколко дена и да переш дрехи, защото мръсната вода отивала в гроба му ;х или че трябва да оставиш някоя крушка да свети през нощта, илии че ако падне храна на земята, не трябва да я вдигаш веднага или да я пипаш веднага и всякакви такива. Много са тегавички тея неща. И хем си мислиш, че са глупости и не искаш да ги правиш, хем те гризе вътрешно...
    Това са глупости. Аз такива неща не съм правила, предвид, че загубих родител и не бих го правила, струва ми се ненужно, специално това. Аз знам, че е е хубаво да гледаш телевизия, да слушаш музика първите 3 дни, заради душата на мъртвия, и не го правих.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си