.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 126
    трол-педал ..
    Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.

Супер фен Аватара на wiiwa
    според мен на ръцете, ако космите ти не са огромни, няма проблем да ги оставиш. И почни фитнес, мускулест да станеш и обидите ще спрат според мен

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Абе лапе ти пу*ка виждал ли си освен на картинка ? Много ти знае нещо устата, ей такива дечица като тебе най ги обичам, айде тичкай да се ровиш в пясъчника.
    Виждам съм путка за разлика от тебе. Аз съм голям и няма да си играя с тебе на пясъчника

Цитирай Първоначално написано от anabel_lee Виж мнението
    Баща ти си е изградил вече някакви принципи, има свои виждания, които са толкова закостенели, че едва ли ще можеш да ги промениш. Няма голям смисъл да се опитваш. Просто си прави, каквото намериш за добре - щом така ти харесва, нищо лошо няма. Когато се заяжда с теб, му кажи, че не е негова работа и си човек със свободна воля, да не се мъчи да ти налага своето мнение.
    Не иска да си промени дъртофелското мислене

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Toй на 16 нема как да е толко космат като тоя от снимката, че с тва да се оправдава. Малко педалче си е.
    някой да е казал че приличам като този на снимката

Цитирай Първоначално написано от iBloodSucker Виж мнението
    трол-педал ..
    Педал си ти с този педалски аватар

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    според мен на ръцете, ако космите ти не са огромни, няма проблем да ги оставиш. И почни фитнес, мускулест да станеш и обидите ще спрат според мен
    и защо ще спрът

всички които казаха че съм гей са педали и си избиват комплексите като обиждат другите хора

Повече от фен Аватара на babati
    Цитирай Първоначално написано от KiroBaby Виж мнението
    Хай баща ми постоянно ми прави проблеми за това че си бръсна краката ръцете тялото и подмишниците. За него това че аз се подържам и имам лична хигиена е педалско и постоянно ми вика че съм женствен. Казва ми че ако разбере че имам бойфренд ще ме пречука. Как да го накарам да спре ме обижда? Той разсъждава като дъртофел. ХЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛП

Дайте съвети и хейтъри да не пишат

Според мен просто баща ти е един ограничен селянин. Няма управия за човешката простотия...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Обясни му , че по този начин се чувстваш по - добре.

Което наистина си е така.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ей пикльо, я се стегни малко бе. Като си пуснал темата ще търпиш критики. Какво ми се правиш на оборотен тука и обиждаш. Според мен умишлено пускаш тия теми да привлечеш внимание. Едва ли има толкова бездарни и без сърца бащи.

Мега фен Аватара на draid
    Виждам съм путка за разлика от тебе. Аз съм голям и няма да си играя с тебе на пясъчника
    Виждаме, че си голям.
    За твое съжаление обаче, няма как да го докажеш, а коментарите ти доказват възраст не по-голяма от 14-15 максимум 16 ( с изоставащо развитие 1-2 год)

Двоен пост...

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Обясни му , че по този начин се чувстваш по - добре.

Което наистина си е така.
    Не му пука дали се чувствам чист и подържан ала тоя вика че била женско и това е

Цитирай Първоначално написано от AnOHuMeH Виж мнението
    Ей пикльо, я се стегни малко бе. Като си пуснал темата ще търпиш критики. Какво ми се правиш на оборотен тука и обиждаш. Според мен умишлено пускаш тия теми да привлечеш внимание. Едва ли има толкова бездарни и без сърца бащи.
    имай си ти хубави родители моите не са такива

Виждаме, че си голям.
    За твое съжаление обаче, няма как да го докажеш, а коментарите ти доказват възраст не по-голяма от 14-15 максимум 16 ( с изоставащо развитие 1-2 год)
    да ле злетак на 16 съм и съм голям

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Батко, не дей се сърди, аз само се бъзиках. От къде да знам че си толкова голям. Сега да не вземеш да ме биеш...

Голям бил......

на 16 си един пикльо и нищо повече. когато ми станеш пълнолетен ми говори, че си бил голям.. ареее бе - задника си още не може да обърше голям бил. когато сам започнеш да си изкарваш прехраната тогава ще си голям. докато живееш до полата на мама и под покрива на тате ще се съобразяваш с тях и точка по въпроса. то не беше лиготия, не беше жалък изблик на философия, не беше чудо..
    Попитай ме щастлива ли съм ?
    - да, поне в мечтите ..

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Момче стегни се малко, какви са тези неща които чета. Ако имаше казарма за отрицателно време щеше да разбереш, че баща ти е олекотена версия на това което щеше да те чака там. Не виждам, защо се сърди на баща си като това, което чета ме кара да мисля като него, колкото и да не ти се иска да го чуваш. Мъж без косми е като жена без пу*ка как не го разбра до сега ? Не прекрачвай границата между хигиената и педерасията ...

ох ужасни сте!
    така, Киро нали?
    предлагам да почнеш фитнес..междувременно можеш да му се похвалиш че правиш доста повече секс от него като си без косъмчета и че в днешно време нито една мацка не би те погледнала такъв.(няма нужда да е истина, просто му го кажи)
    хубаво е да си имаш приятелка,но то това ще си дойде с времето.
    И още нещо...сега ти градиш себе си! Не позволявай на никого да ти казва какъв да бъдеш...ти избираш какъв да си. Щом си решил че ти е по-яко без косъмчета-остани си така! Не спирай с нещо, което другите не удобряват

Как може да се хвали, че прави повече секс от него, като има огромна вероятност изобщо никога да не е правил. Най-много баща му да му обърше един шамар.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Кiro BABY ... Ще ти го кажа в прав път. ПРЕДСТАВИ СИ че си излязал с твоята приятелка в един топъл, топъл ден и сте по къси гащи и си представи, как твоята приятелка би реагирала, ако твоите крака са по добре обръснати от нейните .. Нали някак си не стой добре и то какво, момиче с момиче излиза .. и космите нямат нищо общо с хигиената то ако не се къпиш 3 седмици, дори и да си бръснат лъснат пак ще си миришеш... (съвет поне само краката не си бръсни)
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    дурак. 1234567890

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Freddie Виж мнението
    На пича му излезли 3 косъма и половина на гърдите и решил да се обръсне като момчетата. Моя съвет е... вземи наистина си хвани един "бойфренд" , че йетито у вас да ти играе 2-3 затвратника, белким се осъзнаеш..
    Ахахахах, не мога повече :Д

Спри да си бръснеш поне краката и ръцете.
    Това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си