- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.46
Не , такова което всеки като влезе и се снима в него , става турбогъзар.
Отиват да се снимат там да покажат на приятелите си , че са били там , а аз се изкъртих на Спенс.![]()
гето вижън
аз като бях ДЖИ вие слушахте "като лъвовете"
http://cs4102.userapi.com/u34505291/...x_32636c7c.jpg
то густо, то пусто
Ммм не. Тупак направо ти говори за правитеслства , мръсни схеми в правителстават и хората над тях и разгадал как мислят ,действат. Ти още не знаеш училищната система как действа. За това , седи си мълчи и не се прави на умен , поне не пред мен
А и Ти кат Кольо ще се изцепиш Кур за Тупак , КУр за онзи , кур за този , а дори не познаваш тези хора.))
НощенПазител какво само се правиш ве дебелак? видях те какъв си дебел оня ден не ми знай много
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
да , точно. Видя ли ме каква лояна топка съм? Снимка да не ми направи?
глей го чак сам се обиждаабе слабак
като не съм лояна топка , защо да се обиждам? И съм слаб , не крия , даже се техлиг свалил съм 5 кила.
Само ,че кила се наливат , а акъл не , за това не мога да ти помогна. Аз сам ще си помогна с наливането на кила , не е проблем , даже вече работя по въпроса![]()
темата е за снимки не да ми се обеснявате тука http://cs305704.userapi.com/v3057042...jIvvZj4_nM.jpg
то густо, то пусто
негрите ще са разочаровани от тебе те плащат сума ти пари по КФЦ и МакДоналд'с за да са такива дебели а ти си същински слабак и даже се радваш на слабащината си
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
тоо па пак ли проповядваш наляво и надясно
казваш че другите нямат живот а аз колкото пъти вляза ти толкова се заяждаш с някого
аре мирни вече
не е мой проблема , че се впрягате. Чак да се кротна , та аз само пиша.![]()
Мой ти си този дето се впряга, сам каза че само ти пишеш
не нема такъв дебил честно![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
ти пък точно си най-откъсаното копеле тука. От ника ти се разбира още , като запишеш пък направо......
И пак не ми разбираш писанията , защото нямаш толкова акъл.
Сега разбирам Айнщайн защо са го смятали за луд , той просто е бил гении сред глупаци.
А НАСКО ако си А-А-Асексуален няма да те вълнуват подобни въпроси
престани да се издаваш
6б3З10