- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- НА ГОРЕЩИЯ СТОЛ е meliss
След като е типично за турците аналния секс, защо не искаш да го практикуваш?
Със или без презерватив го правиш?
Ако приятеля ти ти каже че неговите познати се майтапят с него защото не е правил анален секс би ли му пуснала?
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
слушаш ли tarkan
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Пробвала ли си анален секс досега?
само http://www.youtube.com/watch?v=mtJGJP50zNw от неговите
не и не искам
и на мен ми е любимата от неговитеиначе и kiss kiss я бива
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Мерси за отговора по назад.
Приятелите ти какви са по народност?
Честно казано не ми се вярва да си останала с "първия" ти, ама ако е така - поздравления.
Смяташ ли че може да се разделите ако отидеш да учиш в София примерно, и връзката ви стане на прекалено голямо разстояние?
"Леко, леко и ние ше ви настигнем,
ще ви ебем без грам да мигнем"
как приемаш новите начала?
Обичаш ли промените?
Податлива ли си на манипулация и моделиране?
Ти си обичаш да се напасваш към хората или те към теб?
Колко процента мъж и колко процента жена има в характера ти> ?
Би ли простила изневярва?
Може ли и вълка да е сит и агнето да е цяло?
4XCOKИ
Добре де гледай сега откъде знаеш дали ти е гадно, когато не си пробвала? Щом толкова жени обичат да го правят значи има нещо хубаво в аналния. Чувала ли си за анален оргазъм? И ако правиш анален си вземи отпускащо и обезболяващо кремче от секс шоп, защото наистина няма да ти хареса без.
Доста скучна ми изглеждаш в леглото. Фетиш имаш ли си или да ти предлагам на личен?
Иначе за милиончето и че ще работиш - сметни си целия трудов стаж, който ще събереш до годините за пенсия колко месеца са. След това умножи тези месеци по 2000 лева на месец (да приемем, че вземеш такава висока заплата). Май не се изкарва толкова лесно милионче?
Какво те привлече в кофата на форума? Мен лично миризмата.![]()
Последно редактирано от babati : 06-13-2012 на 14:39
babati, би ли си направил пиърс на оная работа? При евентуален отговор 'не', защо след като не си пробвал?
4XCOKИ
Защо?
От къде знаеш примерно, че няма да ти хареса да се целуваш с момчета, след като не си пробвал?
4XCOKИ
ВСИЧКИ МРАЗИХТЕ ЧЕРНИТЕ , НО КАТО ВИДЯХТЕ ХУБАВА ТУРКИНЯ И ВЗЕХТЕ ДА СТАВАТЕ ЕДИННИ , ТЪПИ ПРОДАЖНИ КОПЕЛЕТА. КЛАДА ЗА ВАС!
Ми ние още си мразим черните (умерено не чак толкова много колкото си мислят те/ти). Но това нещо тук първо е момиче и е въпрос на самоуважение за един мъж да не обижда и псува като каруцар жена, а второ е културна и възпитана. Общо взето коментара ти е като тридневно залепнало лайно за тавана, което тъкмо е изсъхнало и пада. Въобще няма смисъл и логика и не е на място. Или викаш продажни копелета не всички запсувахме момичето. На теб май зора ти е да кажеш нещо на въпреки на бледоликите, но го правиш изключително не на място.
Между другото момичето не е туркиня, а уста миллет. Туркините са с европейски черти, а момичето има по-скоро ориенталско - идийски. Но това няма значение, защото не е някаква хейтърка и е възпитана и знае на кой свят се намира. Такива ако бяха повечето така наречени черни нямаше да има ядове. Дори и на якуза щеше да му писне след втория ден да обижда.
Последно редактирано от babati : 06-13-2012 на 15:25
въпроса е ,че и негърка хубавица да изкочи , ще забравят , че са расисти , тези фурнаджийски лупати тука.![]()
Расизма не съществува сам по себе си. Това е вид съпротивително-защитна реакция, която изпитва мнозинството към непознатите и малцинствата. Когато не се усеща заплаха и навлизане в личната и групова територия (както в случая тя отстъпи и явно няма намерение да се заяжда и да отвръща на лошото с лошо), както в случая, няма и расизъм.
Чувстваш ли се като националист докато правиш турски чекии?
j/k j/k
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Същност тези чекии са гръцки. Турците имат навика като македонците да клошарстват разни работи и са ги изклошарствали от гърците. На много места по света се знаят като гръцки чекии. Така че аз не се замесвам с турски чекии.![]()
![]()
Сега смешно, но това като му го кажеш сериозно за баклавата на турски пишман патриот и може да си литне от аладинките на краката![]()
Последно редактирано от babati : 06-13-2012 на 15:38