.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 101
    Цитирай Първоначално написано от AnOHuMeH Виж мнението
    Представи си, приятеля и работи (до колкото прочетох), тоест не е малък. Нямам си и на идея какви детски истории само в главата, да си играеш ти на телефона докато всички са на масата... Много заблудени хора има, но това е вече отвратително..
    Че и чак момичетата да те сбутват да я защитиш. Бездействието и безразличието е най-обидно.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Мечо_Буболечо,моя бюст си е хубав,този на майка ми също и не ми пука дали някой ще тръгне да сравнява нечий друг с нашите Не приемам нещата толкова навътре,а и не бих се засегнала от думите на човек,когото не харесвам.Да не говорим,че аз никога нямаше да си замълча като авторката,а щях да го забия в земята с последвал отговор/коментар Знам как да се "защитавам" от подобни нападки и не бих позволила на приятеля ми или на някой друг да ме "пази" - да не съм безпомощно дете,което се крие зад полата на мама или зад някой батко?!Аз си имам глава на раменете,която ползвам и когато някой се опитва да каже нещо против мен.Не позволявам на хората да ми подронват самочувствието,да ме излагат или да се опитват да ме тъпчат!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Мечо_Буболечо Виж мнението
    На мен просто ми е интересно- ако някой каже нещо подобно, посочвайки не нея, а майка Ви или сестра Ви, няма ли да я защитите..?!
    Сестра нямам, но майка ми със сигурност би се защитила както подобава в ситуация като тази. Тя е голям човек и може да се грижи сама за себе си. Сиреч, не би имало нужда да се намесвам.

Че и чак момичетата да те сбутват да я защитиш. Бездействието и безразличието е най-обидно.
    Според мен той не е разбрал за какво става на въпрос, защото е гледал Женената си Приятелка в Facebook.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Мечо_Буболечо,моя бюст си е хубав,този на майка ми също и не ми пука дали някой ще тръгне да сравнява нечий друг с нашите Не приемам нещата толкова навътре,а и не бих се засегнала от думите на човек,когото не харесвам.Да не говорим,че аз никога нямаше да си замълча като авторката,а щях да го забия в земята с последвал отговор/коментар Знам как да се "защитавам" от подобни нападки и не бих позволила на приятеля ми или на някой друг да ме "пази" - да не съм безпомощно дете,което се крие зад полата на мама или зад някой батко?!Аз си имам глава на раменете,която ползвам и когато някой се опитва да каже нещо против мен.Не позволявам на хората да ми подронват самочувствието,да ме излагат или да се опитват да ме тъпчат!
    Тя каза,че не е мълчала, а е излязва от ситуацията с шега.
    Простотията не може да се пренебрегва, никой няма право да се държи така с нея, с мен , с теб, с майките и сестрите ни. Без значение дали може сама да се защитава или не. Утре ще се омъжи за този мъж, примерно, ще имат дете може би.. той ще защитава ли семейството си? Това е въпрос на чест и уважение, не е въпрос на комплекси.
    Ако примерно сестра ти не може да се защитава и някой простак се отнася така към нея, няма да я защитиш и ще я оставиш да се чувства унизена?! И да, повечето тука нямате никакви комплекси..

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala Виж мнението
    Сестра нямам, но майка ми със сигурност би се защитила както подобава в ситуация като тази. Тя е голям човек и може да се грижи сама за себе си. Сиреч, не би имало нужда да се намесвам.
    Ще гледаш така отстрани и ще я оставиш, като един истински мъж, кавалер, нейн син, да си се оправя сама?! Ами браво. Аз съм момиче и въпреки това не бих оставила простаци на говорят за гърдите на майка ми.
    Не е въпросът дали може да се оправя сама- въпрос на уважение и достойнство е.

Град
    Мечо,много си се филмирам ми се струва
    Оня не е казал нещо кой знае к'во ... Едни цици е сравнил и тя каза,че не й пука за това ...
    А това,че са говорили за бившите му - аз я попитах дали нейния знае,че на нея не й е приятно,но тя ми избегна въпроса.Мен лично не ми пука да говоря или да се говори за бивши и не бих се обидила ако стане дума за тях.
    И стига с тия сестри - той не й е брат,а самия факт,че е висял във фейса вместо да обърне внимание на нея или компанията им говори за достатъчно за него.
    А и не бъркай кръвната връзка с чисто сексуалната Първата е в пъти по-силна от втората и не може двете неща да се сравняват.
    Пък и кой нормален човек,с поне малко умствен багаж няма да може да се защити?!Тук не говорим за физическа разправа или за обиди от някой голям батко към някое дете от основното училище,примерно ... Не е трудно да кажеш 2 приказки и човека срещу теб да разбере,че не е уцелил човека,с когото да се шегува!

Това е само началото, този идиот ако е хлътнал по нея това ще е най - малката подигравка от негова страна. Ще последват много такива, а лошото е че няма кой да защити момичето...

Никой не би оставил да обиждат майка му/сестра му/приятелката му или близък човек, както и аз не бих.

Мечо,много си се филмирам ми се струва
    Оня не е казал нещо кой знае к'во ... Едни цици е сравнил и тя каза,че не й пука за това ...
    А това,че са говорили за бившите му - аз я попитах дали нейния знае,че на нея не й е приятно,но тя ми избегна въпроса.Мен лично не ми пука да говоря или да се говори за бивши и не бих се обидила ако стане дума за тях.
    И стига с тия сестри - той не й е брат,а самия факт,че е висял във фейса вместо да обърне внимание на нея или компанията им говори за достатъчно за него.
    А и не бъркай кръвната връзка с чисто сексуалната Първата е в пъти по-силна от втората и не може двете неща да се сравняват.
    Пък и кой нормален човек,с поне малко умствен багаж няма да може да се защити?!Тук не говорим за физическа разправа или за обиди от някой голям батко към някое дете от основното училище,примерно ... Не е трудно да кажеш 2 приказки и човека срещу теб да разбере,че не е уцелил човека,с когото да се шегува!
    Без значение дали чука някого, дали му е роднина, или пък просто приятелка - трябва да вземе отношение. И ако не разбра- тя се е опитала да излезе от ситуацията- с шега. Не е достойно да стоиш и да си чоплиш във фейсбука снимки, както вече казах въпрос на достойнство е.
    Не знам как реши, че съм се филмирала, дори не ме познаваш. Сигурно си врачка, че и си харесваш бюста, оправна. Думи нямам.

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    От всичко разбрах, че онзи неприятния се опитва да ви раздели двамата и ти се поддаваш.. Какво очакваш да каже приятеля ти на дадената ШЕГА? Аз бих хвърлил някакъв коментар да замажа и да го затапя, понеже ме е раздразнил, че наистина сред други момичета е избрал точно теб, но от друго незнам дали има нужда.
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    ...голям лешпер. Муньо, както му се вика също
    Аз пък на моя на галено му викам Муньо, изобщо не знаех,че има такова значение :Д

Супер фен
    Ще гледаш така отстрани и ще я оставиш, като един истински мъж, кавалер, нейн син, да си се оправя сама?! Ами браво. Аз съм момиче и въпреки това не бих оставила простаци на говорят за гърдите на майка ми.
    Не е въпросът дали може да се оправя сама- въпрос на уважение и достойнство е.
    Да. Докато тръгна да я защитавам тя вече ще го е направила 100 пъти. А ако тръгна да се намесвам е много вероятно да ме нахока когато сме насаме обяснявайки ми как може да се грижи сама за себе си.

Ако авторката ми беше приятелка също бих си замълчал. Бих я тествал по този начин да видя как ще реагира, как би се справила в ситуация като тази. И ако покаже характер като постави човека на мястото му това би ме впечатлило (ейй каква силна приятелка си имам). Тогава с удоволствие бих и помогнал, и да- бих се намесил. Но никога не бих го направил ако реакцията и беше както е описала в първия пост!

Без значение дали чука някого, дали му е роднина, или пък просто приятелка - трябва да вземе отношение. И ако не разбра- тя се е опитала да излезе от ситуацията- с шега. Не е достойно да стоиш и да си чоплиш във фейсбука снимки, както вече казах въпрос на достойнство е.
    Не знам как реши, че съм се филмирала, дори не ме познаваш. Сигурно си врачка, че и си харесваш бюста, оправна. Думи нямам.
    Филмирала си се и още как. Щом почна да намесваш и достойнството в цялата работа. Излизането от ситуацията не е излизане щом се е изчервила. Схващаш ли... В случая шегата е вид самоирония която е не на място. Живеем в демократично общество. Не може да ходим да преследваме всеки който е пуснал шега, подсвирнал или загледал приятелките ни. Мъжа се проявява най- добре като защитник когато обстоятелствата са форс-мажорни. Например- някой пиян почва да я закача / обарва в дискотека или нещо от сорта.

Това, че авторката е чувствителна и веднага се е изчервила при първата словесна закачка е нейн проблем който е желателно да коригира. Реакцията на приятеля и няма нищо общо в случая

Град
    Alabalaportokala,черпя те една виртуална бира или к'вот там пиеш!!!Евала!!!Най-после някой,който да разбира к'во имам предвид!!!

Да. Докато тръгна да я защитавам тя вече ще го е направила 100 пъти. А ако тръгна да се намесвам е много вероятно да ме нахока когато сме насаме обяснявайки ми как може да се грижи сама за себе си.

Ако авторката ми беше приятелка също бих си замълчал. Бих я тествал по този начин да видя как ще реагира, как би се справила в ситуация като тази. И ако покаже характер като постави човека на мястото му това би ме впечатлило (ейй каква силна приятелка си имам). Тогава с удоволствие бих и помогнал, и да- бих се намесил. Но никога не бих го направил ако реакцията и беше както е описала в първия пост!

Филмирала си се и още как. Щом почна да намесваш и достойнството в цялата работа. Излизането от ситуацията не е излизане щом се е изчервила. Схващаш ли... В случая шегата е вид самоирония която е не на място. Живеем в демократично общество. Не може да ходим да преследваме всеки който е пуснал шега, подсвирнал или загледал приятелките ни. Мъжа се проявява най- добре като защитник когато обстоятелствата са форс-мажорни. Например- някой пиян почва да я закача / обарва в дискотека или нещо от сорта.

Това, че авторката е чувствителна и веднага се е изчервила при първата словесна закачка е нейн проблем който е желателно да коригира. Реакцията на приятеля и няма нищо общо в случая
    Никъде не казвам да ходи да го преследва?! И пияните по дискотеките тръгват да ги обарват и закачат, като видят, че гаджето не отреагира на подмятанията. Ако отреагира навреме най-често нещата приключват до там. Една жена трябва да усеща, че има мъж до себе си.
    Излизането с шега си е личен избор, има много начини, тя така е преценила.
    Според мен ти си се филмирал- ще тестваш? Навън е пълно с пичове, 21 век сме, мацката стои и чака да я тестваш?
    Това за тестването ми звучи като оправдание- смотано ще си мълча, за да тествам приятелката си. Те за година и половина са си се опознали достатъчно, щом на нея и е странна тази негова реакция, значи не е типична за момчето. Ако имаш приятелка, която не умее да се защитава в такива ситуации, страхува се или пък е притеснителна, но си влюбен в нея, тя е красива и мила, правите страхотен секс.. и не ти издържи великият тест?! Разделяте се или? Ами ако това е начин и тя да го тества? Дали той би я защитил, дали има мъж зад гърба си?
    Така или иначе темата се изчерпа, всеки си даде мнението. Само авторката да каже за развитието на нещата, ако има нещо ново.
    Последно редактирано от Мечо_Буболечо : 06-14-2012 на 11:47

Супер фен Аватара на cyclops
    Моят приятел винаги е до мен и ме защитава и за най-малкото и безобидно нещо. Но според мен това не опита само до обичам, а и до характер и възпитание. И все пак се опитайте да поговорите и да преодолеете това. Не мисля, че е повод за раздяла все още.

Град
    Страхува се?!Че от к'во има да се страхува?!От кога една шега и един разговор,в който тя дори не е включена може да породи страх?!Що за човек трябва да си за да те е страх от подобно нещо?!
    А ако се срамува или не може да се защитава - да го преодолее и да се научи да го прави,защото в тоя живот ще има още много други,които ще се мъчат да я стъпчат и все някой ден ще трябва сама да се защити ако не иска да я ползват за изтривалка

Сори,но за мен държанието й не е нормално и се радвам,че в обкръжението си нямам подобни приятелки,които да не могат да кажат две думи,с които да закопаят някой натрапник

Мечо,много яростно я защитаваш ... Да не си била в подобна ситуация и сега да си ядосана на всички,които са на мнение,че една жена трябва да е достатъчно умна и "смела" за да може да се защити в словесен двубой?!

Авторке,верно вземи се появи и кажи как е минало,че поне всички да се успокоим

Страхува се?!Че от к'во има да се страхува?!От кога една шега и един разговор,в който тя дори не е включена може да породи страх?!Що за човек трябва да си за да те е страх от подобно нещо?!
    А ако се срамува или не може да се защитава - да го преодолее и да се научи да го прави,защото в тоя живот ще има още много други,които ще се мъчат да я стъпчат и все някой ден ще трябва сама да се защити ако не иска да я ползват за изтривалка

Сори,но за мен държанието й не е нормално и се радвам,че в обкръжението си нямам подобни приятелки,които да не могат да кажат две думи,с които да закопаят някой натрапник

Мечо,много яростно я защитаваш ... Да не си била в подобна ситуация и сега да си ядосана на всички,които са на мнение,че една жена трябва да е достатъчно умна и "смела" за да може да се защити в словесен двубой?!

Авторке,верно вземи се появи и кажи как е минало,че поне всички да се успокоим
    Определено има за какво да се страхува, ако момчето е агресивно. Може и да не го познава достатъчно и да не знае как ще реагира на това. Напоследък навсякъде пишат за побоища, наръгани с ножове по купони, дискотеки и т.н. Аз лично съм присъствала на подобна ситуация, в която момче почна да се подмята разни такива шеги и да дърпа за ръката момиче пред една дискотека, тя му каза само да я остави и да се занимава с някоя друга, а той такъв шамар и отпра, че едва ли втори път ще тръгне да се защитава сама. Достатъчно е да и бие един шамар или да я поизплаши малко с поведението си. Приятелят и може пак да не отреагира и да я остави да се оправя сама.
    До човек е, не всеки би могъл да се защитава в такава ситуация, дали от срам, дали от страх, дали от нещо друго. Хората са различни, това, че ти би се защитила по определен начин, не означава, че и тя така. Не знаеш и каква ще е реакцията отсреща, може да станат големи бели. Като вижда, че приятелят и си мълчи и простака си мисли, че има надмощие. За теб нейното поведение може да не е нормално, но това си е твое разбиране за нещата. Тя така ги разбира нещата, личен избор е.
    Лично аз не съм била вътре в такава ситуация, не съм имала гадже, което би си мълчало, не съм стояла и в компания, в която ми е неприятно и ми подмятат подобни простотии. Такива простаци в обкръжението си на този етап нямам.
    Авторката да се включи, да разкаже.

Град
    Не ми се спори,но отново сравняваш две коренно различни ситуации - едно е да си пред басейна с голяма компания от приятели и съвсем друго пред диското с някой пиян/надрусан.В случая двете неща СПОРЕД МЕН не могат да се сравняват,защото са коренно различни и нямат нищо общо освен факта,че е имало и момче,и момиче
    Както и да е.Спирам до тук,защото отново не съм съгласна с мнението ти,но няма смисъл да продължаваме
    Авторке,идвай да кажеш к'во е станало?!

Супер фен Аватара на djipsito
    Сега, авторке, ще ти разкажа една история.
    Първите няколко дни след като тръгнах с бившия ми, бяхме излезли с негови приятели (още ги опознавах). Беше зимно време, много студено, аз бях толкова болна, че нямах глас. Трябваше да шепна ако говоря. Почна да ни вали един дъжд, едни порои, едни ветрове.. и се скрихме там под един навес. Срещнахме някъв тип и моя го поздрави, а тоя се домъкна при нас. После решихме да си ходим, а тоя искаше да ни черпи некви бири, а моя му каза, че ще си ходим, щото съм болна. Тъпака се изцепи "От кво е болна, да няма сифилис..." И познай. Бившия ми стоя и мълча като путка, една приятелка, дето беше с нас, си отвори устата и почна да го реди. А аз ако можех да говоря, не знам на кво щях да го направя.

След около месец и нещо връзка, бившия ми тъпунгер почна да се стрялка и да се ежи на едно момче в компанията, понеже издишаше дима от цигара си към мен (ама без да е някво нагло и в лицето ми, понеже дима не достигаше до мен). И тогава се скарах с него и му припомних горната случка.. Пак млъкна като путка и успя да каже само едно "ами то тогава тъкмо бяхме тръгнали..." ИИИИИ !?!?!!

След тая история, не можеш да ми кажеш, че не те разбирам как си се почувствала, щото те разбирам. Просто при мен тогава повече ми се искаше путьо да ме защити, защото аз нямаше как да го направя. И все пак, твоето ми изглежда някак дребнаво. Няма да повтарям първия си пост.

Просто не прави глупости и не позволявай някой външен да разклаща връзката ти, щото точно тва правиш.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Моят приятел винаги е до мен и ме защитава и за най-малкото и безобидно нещо. Но според мен това не опита само до обичам, а и до характер и възпитание. И все пак се опитайте да поговорите и да преодолеете това. Не мисля, че е повод за раздяла все още.
    Аз пък почти никога не бих позволила приятеля ми да ме защитава и за най-малкото и безобидно нещо. Аз да не съм някакво 10 годишно момиченце, което иначе ще се разплаче, защото са му казали че роклята му е грозна? Ъх. Покажете малко характер, момичета. Въобще не опира до възпитание. Опира си чисто и просто до характера на въпросния.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Аз пък почти никога не бих позволила приятеля ми да ме защитава и за най-малкото и безобидно нещо. Аз да не съм някакво 10 годишно момиченце, което иначе ще се разплаче, защото са му казали че роклята му е грозна? Ъх. Покажете малко характер, момичета. Въобще не опира до възпитание. Опира си чисто и просто до характера на въпросния.
    Не е така!

Ако тръгне някой да ти посяга ще го набиеш ли?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Точно така е. Не искам някой, който да ме защитава постоянно. Аз имам уста, мога да говоря и съм напълно способна да се защитя сама, много благодаря. Разбира се, ако се стигне до побоища ще очаквам подкрепата и помоща на приятеля си. Но, той да ме защитава за най-малкото и безобидно нещо е направо смешно. Никога не бих се чувствала комфортно с такова момче до мен.

Супер фен
    Примерите които давате нямат нищо общо с основния случай. Ясно е, че хората които ги дават подкрепят авторката, но поне давайте нещо наистина сходно.

Да вземем djipsito- в случая си в лошо здравословно състояние и не си пред много хора. Нищо общо.

Анонимен стига с този бой. Тук не става въпрос за физическа саморазправа, а за словесна такава...

Град
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Най-после и едно момиче,което да мисли трезво!!!Евала,мацка!!!

Цитирай Първоначално написано от AnOHuMeH Виж мнението
    Не е така!

Ако тръгне някой да ти посяга ще го набиеш ли?
    В случая никой не говори за бой,а за словесни атаки.Разликата между двете е от тук до Луната и е да я проумееш

Примерите които давате нямат нищо общо с основния случай. Ясно е, че хората които ги дават подкрепят авторката, но поне давайте нещо наистина сходно.
    Върви им обяснявай Тук изкараха момчето не само навлек ами и няк'ъв ненормален побойник,който скача да бие всичко живо,което посмее да му каже две приказки на криво

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Сега, авторке, ще ти разкажа една история.
    Първите няколко дни след като тръгнах с бившия ми, бяхме излезли с негови приятели (още ги опознавах). Беше зимно време, много студено, аз бях толкова болна, че нямах глас. Трябваше да шепна ако говоря. Почна да ни вали един дъжд, едни порои, едни ветрове.. и се скрихме там под един навес. Срещнахме някъв тип и моя го поздрави, а тоя се домъкна при нас. После решихме да си ходим, а тоя искаше да ни черпи некви бири, а моя му каза, че ще си ходим, щото съм болна. Тъпака се изцепи "От кво е болна, да няма сифилис..." И познай. Бившия ми стоя и мълча като путка, една приятелка, дето беше с нас, си отвори устата и почна да го реди. А аз ако можех да говоря, не знам на кво щях да го направя.
    Зориту, и в тая ситуация ли е нямало нужда да се намесва? Извинявай, ама си опира точно до самоуважението на момчето - какъв трябва да си, че да стоиш и да гледаш как нареждат приятелката ти така?
    А, би ли ми дала пример ти какво би казала в тая ситуация. Гледам, че си много бойна и нареждаща нещо, та да чуем.

Преди няколко дни си празнувах рождения ден. Приятелят ми се опитваше да отвори бутилка вино, ама не беше работил с такъв вид тирбушон и нещо не му се получи от първия път. Успя, естествено, но на втория опит. След това с още 1-2 момчета палиха някъв суперстранен вид въглен за наргиле, бая време им отне. Една съученичка тогава вика: "Абе, едно вино не можеш да отвориш и т.н., в какво те бива?" Ебаваше се, но на мен ми се стори много грубо и щях да се намеся, но той ме изпревари. Никое себеуважаващо се момиче не би подминало такъв бъзик - да обижда него означава да обижда мен и вкуса ми, а те критика не търпят.

И преди да ме изкарате всякаква, аз съм от ония момичета, които могат да се оправят сами. Не се е случвало познат на приятеля ми да ме нареди, но подозирам, че не бих му го върнала, защото показва точно признак на слабост.
    Лично мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си