- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Драскате ли по чинът си в даскало, и ако да какво?
Когато ми е скучно, да.
Най-често рисувам някакви глупости, коронки, сърчица ..
В новото даскало не, защото веднага ни карат да го трием. Случвало се е понякога с молив. Обаче по тетрадките постоянно.
женско
е па такава тема не съм очаквала![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Да ,често драскам.Обикновенно някакви имена,текстове от песни.Рисувам и някакви гупости - сърчица,звездички, меченца, цветенца :д
Да , моя чин е надраскан целия , макар че смятам това за вандализъм пак драскам :P
по чина не ама в тетрадката ми винаги всички тетрадки са ми украсени на последната страница или има някфи глупости или някфи чертежи върху които сме коментирали със съученици как става това онова![]()
Когато бях ученик 12клас изпуших и метнах чина през прозореца... После ме караха на място да си вадя всички пари от джобаЛипсват ми ученическите години много ....
даа името на гаджето - Алекс името на любимия отбор - БОТЕВ ПЛОВДИВ на тестовете си права пищови и тагът ми - RMTB
Не.Вместо това сушам в час и знам кога се използва пълен и кратък член.
Много рядко се е случвало да запиша някоя формула с молив.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Не. Този детински навик отмина от както влезнах в основното.
Иначе се е случвало да пиша отговори и пищови с молив, но после естествено всичко най-старателно се избърсва.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не,чиновете са нови..жал ми е ;д Та сериозно,повечето произведения,които съм виждала на чинове са доста зле, по-добре да си рисуват в тетрадките.
Мне, щото след всеки клас следващия проверява за драскано и хващат... Но по тетрадките ми е като изложба![]()
Аз не мисля че е грозно, даже мисля че си има чар в "посланията" аз си драскам дори и по масите в заведенията, я с ключ я с нещо друго![]()
Много рядко се е случвало да драскам ...грозно ми изглежда просто
Още преди си го бях направил целия в графити и тагове ,но скоро не съм драскал ..
РедовноРисувам някви неща, текстове на песни, формули по математика, пиша си с някой от другите класове, които седят на моя чин или правя само някакви драсканици. Един път чина ми по музика целия го направих надраскан
![]()
Да,пиша си с някви хора,които седят на моя чин или просто си правя някакви чертички и оправям на някой друг произведенията![]()
ZaicheNaXeroin
Охо, дали има нещо, което не съм драскал... Но повече драскам в тетрадките.