- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- НА ГОРЕЩИЯ СТОЛ е meliss
Извинявам се, пропуснала съм го. Може да се каже, че ме е гнус.
Приятелите ми са основно българи.
Останах с 'първия' си и мерси
Това е едно от нещата, които ме мъчат. Досега градовете ни са били близо, но къде е София? Според мен това е едно предизвикателство за връзката ни, което смятам че ще преминем.
Обичам да започвам бещо ново, но се страхувам от промените. Не съм податлива на манипулации. Обичам да открия симбиозата т.е. и двамата до някаква степен да си паснем.
Като се замисля 25% мъж и 75% жена.
Изневяра не бих простила никога.
Могат да са сити само ако вълка изяде овчаря. В една ситуация винаги ще има губещ даже и да не го виждаме.
Понеже в различните страни 'турските чикии' имат различни имена, не мисля че е нещо, което би накарало, която и да е туркиня да се чувства националист.
meliss овчаря е черен полковник и стои далеч от кошарата. Много трудно може да бъде изяден. Това, което наричаш овчар са кучетата на овчаря. Аз лично имам някакви подозрения, че един от овчарите се казва Чавдар Чернев.
Нямам си на идея за кой ми говориш :Д
Иначе предпочитам да не споредям подробности от сексуалния си живот, може за някои да е скучен, но на мен ми харесва. Колкото до чертите не мога да преценя дали приличам на останалите туркини![]()
1.Познаваш ли добре Българската история?
2.Любимо занимание?
3.Кога мислиш да живееш самостоятелно?
4.Любима храна?
5.Kолко пъти си се влюбвала?
6.Опиши се с някаква песен:
at least it was before i fucked everything up
Знаеше ли, че приятеля ти е османец преди да се запознаете ?
А би ли тръгнала с него, ако не бе османец ?
n00bs
с колко пръста са ти бъркали в пупата
а в дупата![]()
6б3З10