.
Отговор в тема
Страница 21 от 195 ПървиПърви ... 111718192021222324253171121 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 4870
    Град
    България
    благодаря ти и успех в академията

Благодаря,успех и на теб на КСК

Здравей ! Ще ми разкажеш ли малко за балообразуването, и трябва ли зад. да полагам физ. изпит ?

Някой може ли да ми каже горе-долу какви са цените на семестрите в Стопанската академия в Свищов и в Техническия университет във Варна? Ясно, че за всяка специалност са различни, но горе-долу как варират?

Град
    Хасково
    аз пък искам да попитам, ако има хора, които миналата година са приети в ПУ- английска филология, с какви оценки ви приеха и на кое класиране?
    There are people wo have money, and people who are rich!

Coco Chanel

хора според вас с оценката от матурата по история която ми е 4.86 имам ли шанс да вляза някаде ? и каде ?

Здравейте! Искам да знам дали някой мисли да кандидатства в МУ София за помощник-фармацевт...и мислите ли , че след това ще имате реализация в тази област...Видях много статии за тази тема и ме притеснява факта, че за в бъдеще няма да има работа за помощник-фармацевтите. А дали след бакалавърска степен може да се продължи и за магистърска... Моля, някой да ми отговори...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    И аз ще бъда I-ви курс в ПУ,специалност"Финанси"
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Искам да попитам,в IT сферата,всички специалности ли са свързани с математика? Има ли някои добри,с които да не се изучава математика или просто едното си е свързано с другото? :/

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Навсякъде се учи висша математика-в ИТ спец просто се учи 3 или 4 част-а в другите спец само 1-ва и 2-ра/някъде само 1-ва/-няма как и аз я мразя, но ще се записвам комп спец, в най-лошият случай ще учиш първите 2 год математика посе няма пък може и само първата

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Аз искам нещо в сферата на инф.технологии,но както съм с математиката..... няма как да завърша,като прочетох едно мнение на Чачо как учил 10 часа в деня математика,това при мен е невъзможно просто ;х

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    аз съм в ТУ - София. Още не знам за коя специалност ще ми стигне балът (24), ама май за повечето от тези, които искам

Супер фен
    А някой ориентира ли се към Стопанската академия в Свищов?

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    аз съм в ТУ - София. Още не знам за коя специалност ще ми стигне балът (24), ама май за повечето от тези, които искам
    Тая година в ТУ да не е 30 максималния бал ?

Цитирай Първоначално написано от LadyDy Виж мнението
    А някой ориентира ли се към Стопанската академия в Свищов?
    Аз имам мераци за там, но и техническия във Варна ми е вариант и ще трябва да решавам...

Някой може ли да ми каже ориентировъчна цена за семестрите в ТУ Варна?!

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus Виж мнението
    Тая година в ТУ да не е 30 максималния бал ?
    30 е, да

Хайде да попитам и тук, въпреки че направих нова тема.. надявам се да не я изтрият и нея де.

Та, за втори път ще се пробвам в Лесотехническия и току що ми казаха, че трябва пак да карам изпита им по Английски език.

Та да ви питам и вас, колеги, миналата година съм карал матура, 5ца имам на нея, но за да си повиша шансовете карах и приемен изпит в ЛТУ, който беше по-труден и пак изкарах 5ца.

Въпросът ми е следния, понеже една година съм работил и допускам, че може би съм позанемарил знанията си от миналата, ако можете да ми предложите сайт... примерни изпити или нещо от сорта.. желая да се подготвя, притеснявам се да не остана още една година..

Благодаря за помощта предварително.

Имам един въпрос,ако някой се е провалил на една от матурите,тоест няма средно,може ли да кандидатства и на последно класиране да се запише, когато вече си е взел матурата?

Сложно-невъзможно,повечето университети третия етап на класиране приключва около 15-20 август,а ти трябва да си подадеш документите за класиране сега до 07.07 ,нали се сещащ,че това няма как да стане,понеже ти искат копие от дипломата,а реално ти нямаш диплома.Не се отчайвай догодина може и да успееш

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka Виж мнението
    Имам един въпрос,ако някой се е провалил на една от матурите,тоест няма средно,може ли да кандидатства и на последно класиране да се запише, когато вече си е взел матурата?
    НЕ, само можеш да си изкараш удостоверение, че имаш завършено средно, за да можеш да почнеш някъде работа, но не и да кандидатстваш

Повече от фен
    мога ли сега да подам документи за кандидатстване и за други университети в Тракийски университет или приемът в момента е само за ТУ ?
    момиче

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka Виж мнението
    По принцип не, но университетите почнаха да пускат последни срокове в края на септември за тези, които не са си взели матурите, някви извънредни класирания. Дори и кандидатстудентски изпити има по някои предмети. Но не важи за всички специалности. Но след провал на матура сериозно бих се замислил дали ми е време да кандидатствам.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    Аз искам нещо в сферата на инф.технологии,но както съм с математиката..... няма как да завърша,като прочетох едно мнение на Чачо как учил 10 часа в деня математика,това при мен е невъзможно просто ;х
    инф. технологии и информатика са две различни неща (напоследък). Пък и малко или много квото и да запишеш ще ти се налага понякога да учиш по толкоз. В сериозните ВУЗ-ове трябва да си на такъв режим поне по месец и половина - два, ако искаш да се справяш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от Troublesome Виж мнението
    Някой може ли да ми каже горе-долу какви са цените на семестрите в Стопанската академия в Свищов и в Техническия университет във Варна? Ясно, че за всяка специалност са различни, но горе-долу как варират?
    В Свищов за всички специалности от редовна форма на обучение е 173лв, а за задочна форма на обучение и пак за всички специалности е 150лв.
    Към коя специалност си се ориентирал/а или просто каквото те приемат!?
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от sanlivkata Виж мнението
    Здравейте!
    Трябва ми някои,които учи в Свищов или мисли да кандидатства там.
    Понеже това ми е резервен вариант и мисля да кандидатствам с матура...четох из сайта им и до колкото разбрах мога и с матура БЕЛ да кандидатствам,и моля някой да ми каже дали правилно съм разбрала?
    Аз кандидатствах с матура БЕЛ и ме приеха .. вече ще съм 2ри курс живот и здраве.Не се притеснявай, имаш големи шансове да влезеш.Важното е, когато попълваш бланката с желанията ти, започни с тези които наистина искаш и после допиши всички останали.Все нещо ще влезеш, дори да не е това, което искаш.Идеята е, всички спец. да си написала и си вътре.Шансовете ти са огромни. Успех.
    Big or small, lies are lies!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си