.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Абе, само аз ли не виждам нищо като за секс покрай левента ? Д: има една циментена площадка и нататък вече нищо,... иначе зад разни блокове, във входовете най горе къде не идват хора , в парка не ти препоръчвам, че наскоро намериха няколко трупа... на кея някъде, абе има ли желание има и начини ;д

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Абе, само аз ли не виждам нищо като за секс покрай левента ? Д: има една циментена площадка и нататък вече нищо,... иначе зад разни блокове, във входовете най горе къде не идват хора , в парка не ти препоръчвам, че наскоро намериха няколко трупа... на кея някъде, абе има ли желание има и начини ;д
    О, на кея определено би било яко.
    На левента - може би също. Тъй като няма особено хора там или поне на определени места. Иначе някакви определени места за секс в Русе не знам, правиш го там, където имаш възможност и ти се прави.

И да, наистина, какви трупове? Я, разкажи, че аз не съм чула подобно нещо.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    О, на кея определено би било яко.
    На левента - може би също. Тъй като няма особено хора там или поне на определени места. Иначе някакви определени места за секс в Русе не знам, правиш го там, където имаш възможност и ти се прави.

И да, наистина, какви трупове? Я, разкажи, че аз не съм чула подобно нещо.
    Беха изровили покрай тенискорта и май на още едно място ама не помня-съвсем сериозно, така че там не е мн добра идея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си