- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Минимален брой символи в пост
Искате ли да ви пусна мулти-куотинг-а, т.е. да няма ограничение в броя на цитатите в даден пост?
браво Мачока, но подписите мисля са по-важни
6б3З10
Мерсим.Чакаме подписите.Нахалстваме.
maDamn
ееех да можеше и аватарите ни да не са такива малки и сплескани
6б3З10
Трудно се изразявам иронично през нетЯ.
Някой ми беше казал да не нахалствам за подписите,та затуйййй
maDamn
Искате ли да ви открехна в една тънкост?
Само аз виждам форума в 'пълната' му версия (дори модераторите не могат да я видят), с всички екстри като промяна на подписи, емотикони, пълния word-ов текстови редактор с всички възможни тагове.
Причината, поради която виждате форума в една продълговата осреднена линия надолу, с дървен дизайн и орязани функции е само и единствено в СТИЛА НА БОРДА. А това е така, защото само с този борд се виждат новините горе, връзките с останалите сайтове на инвестор, рекламите и всичко останало. В пълният си вид, форума е отделна страница, разтеглена максимално настрани спрямо резолюциите ви, т.е. няма помен че това е сайт на фирма. Отделен форум си е, има си албуми със снимки (като фейсбук тип социална мрежа и т.н.), няма новини, няма реклами, няма връзки с други сайтове.
Стила на борда е ограничен да не може да се сменя от потребителите и по дефаулт си е този, който вие виждате, естествено заради обвързаността му с цялата йерархия.
Ето защо много от нещата не се получават за момента, ето защо Алекс вече не се занимава с това и напусна в несъгласие с политиката. Може би и с този борд могат да се оправят стотиците малки недостатъци като емотикони и подписи, но това изисква сериозна програмна намеса, която явно няма кой да я направи в момента, а със сигурност човека за това не съм аз.
Аз мога да променя стила за всички, но естествено това би било в разрез с политиката на сайта, поради което в тази връзка и аз съм с вързани ръце.
Най-лесното решение е и аз да си вдигна кепенците в знак на несъгласие, НО специално в моя случай аз все още съм тука заради потребителите и само заради тях, както беше и преди n брой години, когато собствеността беше на Алекс, като не ме интересува кой притежава сайта към момента. Ето защо се опитвам с инструментите, които разполагам, да им направя присъствието тук поне малко от малко по-удобно и приятно, ето защо едитвам подписи като малоумен ръчно по цял ден и т.н.
За това, вместо да псувате по неща, които не зависят от вас и от мен, дайте да си улесним живота взаимно и нещата да протичат малко по-гладко от досегашното.
Поздрави.
Дреме ми на подписа и аватара, аз не ги сменям никога.
n00bs
я покажи със снимка как изглежда сайта от твоя профил![]()
6б3З10
ужас! аз нямам ни подпис, ни аватар. дееба кризата деба
Тогава като знаехте, че е толкова осакатен защо въобще преминахме на тази версия на форума? А не останахме със старата докато не се намери добро решение?
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
На мен ми е най-тъпо че вече няма хорапреди кво беше, за 1 ден 3 страници с теми (освен моите)
![]()
ГЛОБАЛА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА КАФЕВОТО!
Не. Ще се напълни с безсмислени цитати в цитати, които само ще удължават ненужно страницата. Нека си стои така, има бутонче за проследяване на предишният коментар.
Време беше да го напишеш.
Кой стопанисва форума в момента и няма ли доброволци, които биха се занимавали с форума да го позакърпят, или новият собственик (инвестор?) не разрешава намеса от външни лица?
Глобала президент, Баче Кико председател на народното събрание
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...