- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
За немската не знам дали ще успееш, но за 1 АЕГ има голям шанс, макар че има голям наплив за нея, както и за 2 АЕГ, СМГ и 91 НЕГ.![]()
Относно входящия номер, с него се вижда къде си класиран, поне така ни казаха на нас.![]()
Ясно , благодаряДано да не стават проблеми ..
А ако изгубим листчето , но си знаем кода на изустт ?
5-цифреният номер е когато излязат резултатите да може по-бързо и лесно да провериш дали си влязла/влязъл в училището през интернетАз също подадох за ловеч и искам да ви питам кой с какво ще кандидатства? Аз ги писах всичките за всеки случай :д като 1 писах НЕ с АЕ, а като 2 АЕ с НЕ. Дали ще успея с бал почти 33 (32,96)?
)
Писала съм ги по следния начин: 1 АЕГ ; 2 АЕГ ; 164-то ; 9-та френска ; НФСГ ; НТБГ...Гледм, че има доста желаещи за 1-ва и 2-ра АЕГ , така че се надявам септември месец да се срещнем там с някои от вас))...............(Ако и аз имам късмета да ме приемат там де
)
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
леле .. за неразбралитее .. Кандидатствам във 2 АЕГ на 1 място паралеката с АЕ ; ИЕ ; История и БЕЛ ... не ми пишете лс бее .. просто ще си нправим тема на приетите и готово... айде успех
![]()
Да, мисля, че ще влезеш. Все пак, това са три паралелки, бориш се с 78 човека. А аз като ходих да подавам документите, забелязах, че има доста хора с по-нисък бал, които кандидатстват в ГЧЕ-то. Е, щом те се осмеляват да пишат Езиковата като първо желание, нас ли няма да ни приемат?![]()
А колкото до листчето с номера, не не мисля, че е фатално, ако някой го изгуби. В Плевен ми дадоха цял документ, на който пишеше номера, даже и някакви подписи май имаше. Пишеше, че резултатите са на 26.6, някакви неща за второ и трето класиране и т.н. Докато в Ловеч получих едно жълто хвърчащо листче, добре, де, беше намазано с лепило от едната страна, на което беше написан номера.
А иначе в Плевен като подавах, номерът, който ми дадоха, съвпадаше с този от служебната бележка. Докато в Ловеч си беше съвсем друг, явно във всяка област си е различно.
Аз си помня всичко наизуст и нямах проблеми със документите.LIKE A BOSS
Само дето ме прецакаха с медицинската бележка и не можах да пиша нито един техникум.
Спокс, и ти ще влезеш! Голяма част от седмокласниците в Ловеч ще ходят в ПМГ-то, така че и за теб ще има местенце край камината...
![]()
И аз така мисляКогато с майка ми ходихме да си подаваме документите в Ловеч и когато влязохме в стаята имаше 3 деца, които се бяха записали за ПМГ .. май вярно, че повече деца ще ходят там ..
www.rio-lovech.hit.bg - тук трябва да се обяват резултатите за Ловеч, но къде точно, в кой раздел ?!
smile и kitty02 вие с какво кандидатствате на 1 желаниеа за ПМГ-то аз като ходих нямаше много желаещи пък и повечето бяха с бал под 32...
Английски и немски .. на мен ми стана много чудно, че всички се записваха за ПМГ-то, пък не знам ..
Оо, доста сте изписали. Днес, последния ден, отидох в Благоевград да си подам заявлението. Желанията си подредих така:
1. ЕГ - АЕ-НЕ
2. ЕГ - АЕ-ФЕ
3. ЕГ - НЕ-АЕ
4. ЕГ - ФЕ-АЕ/ИспЕ
Подала съм документи и в моя град, където със сигурност ще ме приемат на първо класиране, но ще подам и аз това заявление или каквото се води, за да участвам във второ, ако евентуално в ЕГ-то не ме приемат още на първото.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Здравейте, не ми е мястото тук, тъй като вече не съм 7 клас, но да ви питам кога ще ви излязат резултатите?![]()
аз записах НЕ и АЕ защото английския ще го науча и като 2 чужд, но това не пречи да се запознаема за smile. поне ти се надявам да си за немския
![]()
С пълна сила осъзнавам, че това не такава тема, но знам, че много от вас са се запътили към ЕГ и искам да питам нещо. Искам да уча емски като пъври език, но не съм сигурна какво да избера като резервен вариант. Колебая се между френски и английски. Искам да си остана Европа, затова мисля, че френският ще ми е полезен и уча английскиот 2 клас. Не твърдя, че го знам, но съм много по - навлязла в нещата. От друга страна, ако някога реша да замина в САЩ или Великобритания, английският ще ми е по - полезен. Кой да избера?
ПС : Съжалявам, ако липсват букви, но бутоните на лаптопа са странни и не винаги се появяват буквите![]()