- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздяла след 3 години
Здравейте приятели и приятелки. С приятелката ми сме от повече от 3 години заедно и от година живеем заедно. Преди няколко вечери се стигна до огромен скандал и аз и посегнах ударих я веднъж. вчера и купих букет, бонбони, нарисувах си колата пишеше "Прости ми обичам те" и така де. маллко или много тя ми прости целунахме се ала бала но в същото време тя казва че не може да ми прости нещо такова. Знам за обидите които част от вас ще ги отправят към мен и ще ви помоля да си ги спестите. всички аз сам съм си ги казал. какво да направя за да ми прости ...
За какво толкова се скарахте, че чак си и ударил шамар?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
за глупост, а съм си виновен че го направих, но в последните няколко дни тя почти не е спряла да ми крещи... просто не знам може и това да е фактор повлиял върху мен. виновен съм признавам си го оправдание нямам
С майка ми не сме много близки, никога не ми е давала съвети за живота, мъжете или каквото и да било, но от нея знам едно нещо - мъж удари ли те веднъж, слагаш край на всичко и до там. Ако приятелката ти е толкова глупава да ти прости, букетите и другите такива глупости може и да помогнат, но ще й е криво известно време. Като мине малко повече време от случката ще се успокои и ще й мине.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ти щом един път си се престрашил да я удариш 100% това ще се повтори рано или късно...
На колко години сте?
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
на по 20 и двамата така де тя е на 21
С първия ми сериозен приятел точно заради един шамар приключихме окончателно.Две години бяхме заедно,нещата не вървяха и все пак се опитвах по всякакъв начин да оправя нещата (макар и двамата да бяхме виновни за случващото се),но една вечер оня ми игра шамар,защото видиш ли един приятел дошъл да ме изпрати до нас ... А нима трябваше да се прибирам сама в тъмното и то при условие,че бях доста по-малка,него го нямаше,а месец по-рано изнасилиха момиче на 100 метра от блока ми ...Той си беше леко напред като го направи и веднага след това осъзна грешката си,извиняваше ми се,молеше ми се,но ... след тоя шамар всичко приключи окончателно.Честно казано се радвам,че го отнесох,защото в противен случай още доста дълго време щях да се опитвам да оправя нещата и да живея с илюзията,че някой ден всичко ще е както преди
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Гледай да не се повтаря отново. Няма какво друго да направиш. До момичето се свежда всичко.
Смислен отговор =/= Отговор,който ме устройва
Всички отговори в темата са смислени,а това,че не те устройват е друг въпрос![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Винаги ще го помни и ще има един страх при следващ скандал да не би да се повтори. Имай го в предвид.
И аз крещя за глупости като съм в определен период на месеца.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Преувеличавате и то ужасно много... Да и аз не толерирам мъж да бие жена, ама т'ва не е бой. Човек просто понякога си изтърва нервите. То по тая логика жените като ходят да раздават шамари и давайте и ние да бягаме от вас... Хора сме губим контрол понякога, не сме роботи, сещате се, нали ?
Колкото до автора - Пич, сгафил си и то яко... старай се да оправиш нещата и най-вече, старай се това никога да не се повтаря. Ако толкова много се обичате, мисля че ще ти даде шанс да се поправиш.
50 на 50 е шансът,но бъди готов да не ти прости.Аз лично,както гледам и другите дами от форума са на същото мнение,не бих простила това.Трябва да си абсолютно сигурен,че няма да го направиш отново,защото това си е много сериозно,обидно и тнт, ти знаеш или дано знаеш.Просто й дай всичко от себе си,обичай я, покажи й,че си осъзнал грешката си,покажи й какво значи за теб.Но пак казвам...трудно простимо е.
Съвет за следващият път като се ядосаш : Хвани нещо и го счупи или удари нещо ( не нея ) винаги помага един път щях да счупя секцията и се почувствах по-добре пък и изглежда страшно и ненормално :Д ахха боже не съм добре
Не мисля че трябва да ти прощава. Превишил си си правата повече от позволеното.
Другия път ще знаеш, сега да ти е за урок.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Има безброй места където може да удари...
Много се бъркаш,ако си мислиш, че с някви подаръци ще си оправиш връзката - еми не..
"Знам за обидите които част от вас ще ги отправят към мен" - това, че си я ударил не е само насилие, но и обида към нея
каквото се повикало такова се обадило ;]
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Поддал си се на провокацията и сега му ядеш главата. Жените са истерични и провокативни по природа, ако за всяка подобна изява получаваха физическо наказание, щяха да са все по болниците.
Седнете и си поговорете сериозно, обясни й защо си го направил, вместо да й падаш на колене и да й целуваш краката. Не се дръж като п*тка. Не бонбони и цветя, ами ако ще Порше да й купиш, това няма да заличи обидата, която си й нанесъл. Ако истински държи на теб, ще ти прости (е може да те поизмъчва известно време, та да си понесеш заслуженото), обаче гледай да не се повтаря. Пък и колкото да те ядоса някоя жена, с думи може да я нараниш много по-сериозно (стига да имаш дар слово), физическата саморазправа не е подходящ начин. Старай се да бъдеш максимално сдържан и уравновесен, в твой плюс е.
magita, има някои смели девойки, които си позволяват да посягат първи. На последната такава й обясних с много равен и спокоен тон, че ако опита отново, после ще се наложи да ходим до Пирогов да й наместват и гипсират ръката, която ще бъде счупена на 2-3 места. Не се осмели да ме пробва дали съм бил сериозен.
Welcome to the Jungle...
Аре стига бе голяма работа станало един шамар, все едно света свършил, хора сме, допускаме грешки, явно на човека му е за първи път след като не се е сетил да удари нещо друго. Кво проповядвате тука все едно сте в няква църква и господ ви оценява. Момичетата много горди станахте нещо? Примера със така известния сексистки сандвич е идеален, като гажитУ ви каже да му направите сандвич и вие се мръщите, и що ? След като сте с него заслужава да му направите един умрял сандвич, ако пък не заслужава - защо още сте с него? Лешпери.
OP- Че си направил беля, направил си. Не казвам, че не е нищо особено. Другия път вместо да удряш приятелката си като някъв кръчмар който се връща мъртво пиян, удари нещо друго, на мъж ли си се правил, кво? Изнервен бил. Нищо чак толкова не е станало, ако не се повтори. Давам ти 101% шанс, че приятелката ти ще ти прости ако направиш каквото трябва и не се отказваш от нея след като ти е казала няколко пъти "нИЕ". Само да не го повтаряш отново, щото явно тя си знае правата в една връзка, не като някой крави. Успех.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Не съм казала никъде относно девойките, но се тая. Няма значение дали си мъж или жена в една връзка стигне ли се до бой ... Тебе, че няма да те заболи от тия девойки дето са ти посягали няма, но както вече казах обидно е.
"Аре стига бе голяма работа станало един шамар, все едно света свършил, хора сме, допускаме грешки" - може да допускаме, ама пак сме хора и не трябва да сме катализатор на нечии нерви
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Благодаря ви на всички. темата е приключена. момичето много ме обича и разбра че съм осъзнал грешката си. и ако някой има същия проблем в бъдеще (дано никой не попада в подобна ситуация) да знае че най-доброто е искреността
Ajde ajde никой не е цвете за мирисане...
Ако беше обратно,тя ли щеше да те удари..
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you