- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Би-сексуалност
Аз съм хомо и не ме е срам да го призная.
Аз съм хомо, но ме е срам да го призная.
Аз съм би и не ме е срам да го призная.
Аз съм би, но ме е срам да го призная.
Битата добре, някакси...(имат нещо нормално) Но хомотата???
Мисля, че са готини, свободо-мислещи хора с по-различен поглед към света.
Мразя ги! Те са сбъркани!
Не го намирам за нормално.
Нямам никакво мнение - нито лошо, нито добро. Всеки да бъде такъв какъвто иска!
Би съм .. АМА ИЗОБЩО НЕ МЕ Е СРАМ .. Омръзна ми от : те са изроди ,те са болни , те са луди . Защо никой не нарежда хетеро .. А всички нападат различните ?? Тъпа дискриминация ... Никой би/ хомо не е тръгнал да се заяжда с хетеро ... така че може да си наврете наредбите и дискриминацията там дето слънце не огрява ..![]()
![]()
![]()
" I am male so am I lesbian if I like girls!?"
женско съм ..
Оф извинявай, не съм го видял! : ) Надявам се да ми е простеноПървоначално написано от superskank
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Факт е, че има истинска хомофобия, която не е нарочно създадена като чувство. Обаче наистина 80% поне от българските хомофоби го правят, защото е модерно и си мислят, че като заплашват с обиди и бой ще се издигнат в очите на другите и ще са големите мъже, с големите курове едва ли не. И отново казвам не е важна сексуалната ориентация, а душата на човека. Никой няма право да посяга на други хора, заради сексуалната им ориентация.Първоначално написано от Bozichko
И понеже доста от хетеро хората не разбират и често питат "Ама защо избра да харесваш мъже? Пробвай с жени, много по-готино е!".
Думичката "избра" никак не ми харесва. Защото е рядкост да се "придобие" хомосексуалност, освен ако не ти е заложено. Все едно да кажа на някой хетеро-мъж: "А ти защо избра жени? Кога ги избра? Някой пита ли те "от курове или путки искаш да ти става"?" Ами отговорът е не, защото и те не са си избирали.
И последно искам да допълня нещо, което забравих да споделя.
Много е жалко да видиш 14 годишно момиче, целунала се с приятелката си и от утре почва в училище да крещи "аз съм би, вижте ме!". Е, срамота! Или пък "харесвам и момчета и момичета". Ок, едно е харесване като приятел, или дори за целувки. Но е съвсем друго, когато видиш кур и се възбудиш само докато го гледаш, или путка също. Тогава вече говорим за истинска бисексуалност.
Има хетеросексуални мъже, които правят секс с мъже, и не означава, че са хомосексуални. Те просто търсят къде "да си го вкарат". Може да не им харесват мъже и видът им, а просто да искат секс.
А когато вече се възбуждат от к*ровете им, и не се възбуждат от вида на вагина, тогава може да се счита, че са хомосексуални. И аз мога "да си го вкарам" в жена без да ми харесва, но просто не искам. Щом няма да го има чувството, което ме възбужда...
Надявам се схванахте мисълта ми, опитах да го преповторя.
Разбира се, не сме деца, че да спорим за глупости!Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Имам приятел гей.Гордея се с него.Обичам го и той мен.Много е приятно,когато можеш да излезеш с някой на шопинг или кафе,или просто да си говорите за мъже.А и е супер,защото макар и да е гей,може да ти даде някои въпроси,които искаш да зададеш на мъж.Все пак и те са мъже,но мисленето име различно.
Тъй че,Да,обожама тези хора.Нямам нищо против лезбийките.И те са готини.
Не е бисексуалност. Същото е все едно да опиташ един път брюкселско зеле и после да кажеш, аз обожавам брюкселското зеле, при условие, че си опитала само веднъж, не върви!
Нищо против нямам гейовете. Дори имам позната с такава ориентация и това изобщо не ми пречи. Но също така считам, че не могат да се обвиняват тези, които не харесват гейове - тяхно право си е. "Закостеняло мислене" е, че всеки е ДЛЪЖЕН да приеме гейовете. Закостеняло в смисъл - "правото е това, на което аз имам право". Както и не считам, че някой има право да каже на работодател дали да приема или не хора, открито заявяващи, че са гейове. Има хора, различно реагиращи на присъствието на гейове и не мисля, че е редно да се насилва някой против волята си да бъде в контакт с определена категория хора.
Идеята за "равенство", възникнала от идеята за "ненасилие", се изроди в идея за по-големи права на малцинствата, отколкото на болшинството.
Не отговорих на анкетата, защото моята позиция е: имам търпимост към тях. нито ги мразя, нито ги обичам.
Ало, 21 век сме! Сбърканите са тези, които имат нещо против бисексуалните... !
Самото правене на подобни изявления означава нетолерантност към мнението на другите и не се различава особено от изявление от типа "Ало, видовете да са изчезнали, ако природата беше пълна с хомосексуални двойки". Знаете ли какво забелязвам? Тези, които претендират за права, са най-малко склонни да признават правата на другите. Представителите на доскоро мачканата черна раса, в момента са най-склонни към расизъм.
Искам просто да правя секс, нищо друго, ама не мога да си намеря красиви личности за тази цел. И само да кажа от личен опит: ,,Мъжете хетеро, не са хетеросексуални, поне повечето. Правих секс със момче , което е хетеро и то не един път. Ако кажа на някого, ще каже: ,,Иска ти се, ама никога няма да стане!''