.
Отговор в тема
Страница 3 от 96 ПървиПърви 12345671353 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 2385
    За немската не знам дали ще успееш, но за 1 АЕГ има голям шанс, макар че има голям наплив за нея, както и за 2 АЕГ, СМГ и 91 НЕГ.

Относно входящия номер, с него се вижда къде си класиран, поне така ни казаха на нас.

Голям фен
    Ясно , благодаря Дано да не стават проблеми ..
    А ако изгубим листчето , но си знаем кода на изустт ?

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Ясно , благодаря Дано да не стават проблеми ..
    А ако изгубим листчето , но си знаем кода на изустт ?
    Според мен ще ти трябва това листче, както сверяват входящия номер от служебната бележка.

5-цифреният номер е когато излязат резултатите да може по-бързо и лесно да провериш дали си влязла/влязъл в училището през интернет Аз също подадох за ловеч и искам да ви питам кой с какво ще кандидатства? Аз ги писах всичките за всеки случай :д като 1 писах НЕ с АЕ, а като 2 АЕ с НЕ. Дали ще успея с бал почти 33 (32,96)? )

Писала съм ги по следния начин: 1 АЕГ ; 2 АЕГ ; 164-то ; 9-та френска ; НФСГ ; НТБГ...Гледм, че има доста желаещи за 1-ва и 2-ра АЕГ , така че се надявам септември месец да се срещнем там с някои от вас ))...............(Ако и аз имам късмета да ме приемат там де )

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tedi129 Виж мнението
    5-цифреният номер е когато излязат резултатите да може по-бързо и лесно да провериш дали си влязла/влязъл в училището през интернет Аз също подадох за ловеч и искам да ви питам кой с какво ще кандидатства? Аз ги писах всичките за всеки случай :д като 1 писах НЕ с АЕ, а като 2 АЕ с НЕ. Дали ще успея с бал почти 33 (32,96)? )
    Проверяването за това дали си влязъл/влязла в училището става чрез входящия номер. Петцифрения код е просто код на заявлението. Чрез него можеш да си потърсиш подадените документи в РИО ако изникне някакъв проблем.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Супер фен Аватара на Reenata
    леле .. за неразбралитее .. Кандидатствам във 2 АЕГ на 1 място паралеката с АЕ ; ИЕ ; История и БЕЛ ... не ми пишете лс бее .. просто ще си нправим тема на приетите и готово... айде успех

Цитирай Първоначално написано от vassy Виж мнението
    и тука да се разпиша... Някой от провинцията, който ще учи из София и търси с кой и къде да живее?

Писах : НПМГ, 2АЕГ, СМГ

i az sam taka kato tebe vassy

Писах:73 НЕГ, 35 СОУ, строителния и НПМГ като първи желания

Цитирай Първоначално написано от tedi129 Виж мнението
    Да, мисля, че ще влезеш. Все пак, това са три паралелки, бориш се с 78 човека. А аз като ходих да подавам документите, забелязах, че има доста хора с по-нисък бал, които кандидатстват в ГЧЕ-то. Е, щом те се осмеляват да пишат Езиковата като първо желание, нас ли няма да ни приемат?

А колкото до листчето с номера, не не мисля, че е фатално, ако някой го изгуби. В Плевен ми дадоха цял документ, на който пишеше номера, даже и някакви подписи май имаше. Пишеше, че резултатите са на 26.6, някакви неща за второ и трето класиране и т.н. Докато в Ловеч получих едно жълто хвърчащо листче, добре, де, беше намазано с лепило от едната страна, на което беше написан номера.
    А иначе в Плевен като подавах, номерът, който ми дадоха, съвпадаше с този от служебната бележка. Докато в Ловеч си беше съвсем друг, явно във всяка област си е различно.

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Аз си помня всичко наизуст и нямах проблеми със документите. LIKE A BOSS
    Само дето ме прецакаха с медицинската бележка и не можах да пиша нито един техникум.

sunnywinter от къде си

Голям фен Аватара на shaunaa
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Все още не се знае дали и теб са те приели. (не се заяждам, извинявам се за излишния спам)
    Какъв ти е проблема на теб, пък ??? Тя не е казала, че ще я приемат и ти почваш да се дразниш ??? Явно си някакъв задръстен пубер, който освен да седи пред комп. и да се дразни с хората няма друга работа, а >?
    Вярвай в мечтите си !

Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Какъв ти е проблема на теб, пък ??? Тя не е казала, че ще я приемат и ти почваш да се дразниш ??? Явно си някакъв задръстен пубер, който освен да седи пред комп. и да се дразни с хората няма друга работа, а >?
    Аха, ти ме мразиш от оная тема, хах. Споко, много добре разбрах Reenata, няма смисъл да се намесваш. (: Иначе си е мой проблем дали съм задръстен пубер или не, ахах, обиждай на воля, народе.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Цитирай Първоначално написано от Smile. Виж мнението
    Да, мисля, че ще влезеш. Все пак, това са три паралелки, бориш се с 78 човека. А аз като ходих да подавам документите, забелязах, че има доста хора с по-нисък бал, които кандидатстват в ГЧЕ-то. Е, щом те се осмеляват да пишат Езиковата като първо желание, нас ли няма да ни приемат?
    На мен бала ми е много по-нисък от 33, така, че се надявам на чудо

Спокс, и ти ще влезеш! Голяма част от седмокласниците в Ловеч ще ходят в ПМГ-то, така че и за теб ще има местенце край камината...

Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    И аз така мисля Когато с майка ми ходихме да си подаваме документите в Ловеч и когато влязохме в стаята имаше 3 деца, които се бяха записали за ПМГ .. май вярно, че повече деца ще ходят там ..

www.rio-lovech.hit.bg - тук трябва да се обяват резултатите за Ловеч, но къде точно, в кой раздел ?!

smile и kitty02 вие с какво кандидатствате на 1 желание а за ПМГ-то аз като ходих нямаше много желаещи пък и повечето бяха с бал под 32...

Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Английски и немски .. на мен ми стана много чудно, че всички се записваха за ПМГ-то, пък не знам ..

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Оо, доста сте изписали. Днес, последния ден, отидох в Благоевград да си подам заявлението. Желанията си подредих така:
    1. ЕГ - АЕ-НЕ
    2. ЕГ - АЕ-ФЕ
    3. ЕГ - НЕ-АЕ
    4. ЕГ - ФЕ-АЕ/ИспЕ
    Подала съм документи и в моя град, където със сигурност ще ме приемат на първо класиране, но ще подам и аз това заявление или каквото се води, за да участвам във второ, ако евентуално в ЕГ-то не ме приемат още на първото.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Здравейте, не ми е мястото тук, тъй като вече не съм 7 клас, но да ви питам кога ще ви излязат резултатите?

на 26,06,2012 :Р ти къде учиш?

аз записах НЕ и АЕ защото английския ще го науча и като 2 чужд, но това не пречи да се запознаем а за smile. поне ти се надявам да си за немския

С пълна сила осъзнавам, че това не такава тема, но знам, че много от вас са се запътили към ЕГ и искам да питам нещо. Искам да уча емски като пъври език, но не съм сигурна какво да избера като резервен вариант. Колебая се между френски и английски. Искам да си остана Европа, затова мисля, че френският ще ми е полезен и уча английскиот 2 клас. Не твърдя, че го знам, но съм много по - навлязла в нещата. От друга страна, ако някога реша да замина в САЩ или Великобритания, английският ще ми е по - полезен. Кой да избера?
    ПС : Съжалявам, ако липсват букви, но бутоните на лаптопа са странни и не винаги се появяват буквите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си