.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 153
    Мега фен Аватара на draid
    Никога не съм удрял жена, но последната ми приятелка си позволи да ми посегне и да ми удари шамар (на публично място), и то за някаква тотална глупост. След което надълго и спокойно и обясних, че след като аз никога не съм си позволил да я ударя, очаквам същото и от нея. Както и да е казах и че ако ми посегне отново, ще си понесе последствията. Така че мили дами, не си мислете, че ние трябва да седим и вие да ни удряте, защото е правило мъж да не удря жена. Нито един от двамата не трябва да посяга на другия. Шамара е не толкова болезнен, колкото унизителен, тъй като личността на човек се изразява чрез неговото лице.Т.е шамара е вид потъпкване на личността.

Към автора: Постъпил си зле, няма как да я накараш да повярва, че няма да се повтори. Можеш само да и го докажеш, ако ти даде възможност. Успех.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    magita, има някои смели девойки, които си позволяват да посягат първи. На последната такава й обясних с много равен и спокоен тон, че ако опита отново, после ще се наложи да ходим до Пирогов да й наместват и гипсират ръката, която ще бъде счупена на 2-3 места. Не се осмели да ме пробва дали съм бил сериозен.
    Хах очевидно не съм единственият попадал в подобна ситуация.
    Последно редактирано от draid : 06-20-2012 на 17:34

Мега фен
    Град
    <3
    Разбирам я.
    И аз на два пъти щях да си зарежа вече бившото така или иначе човече. Не заради шамар, но достатъчно, че едно момиче да не иска да те погледне повече.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    аз евентуално ако ударя някое момиче, после няма да мога да се върна при нея, колкото и да се извинявам...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на fenasf
    1. Как по дяволите жена ти се качва до такава степен на главата, че прибягваш до насилие?!
    2. Извинението даже е по-лош вариант - не е трябвало да я удряш, но поне стой зад действията си...
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    Винаги ще го помни и ще има един страх при следващ скандал да не би да се повтори. Имай го в предвид.
    Точно.
    Вероятно бих простила, въпреки че ще го приема като страшен удар по егото ми. Обаче... ще се свивам всеки път, когато посегне към мен, било то и за да ме прегърне.

Илия, много хард нещо, не го очаквах.
    Но да, подаръците не оправят нищо... ще се зарадва вероятно, но няма да забрави обидата. Говори с нея, обясни й ЗАЩО съжаляваш.

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Радвам се, че осъзнаваш грешката си и надявам се никога да не я повториш! Искаш съвет - ами опитвай да си изкарваш нервите върху себе си,а не на другите, дори и на ядосалия те.. Аз така правя - колкото и да са ме ядосали, колкото и да ми се иска да крещя на всеки, който ми каже нещо винаги си изкарвам нервите върху мен.. Точно това стана преди няколко дни.. Посиних си ръката, но когато имах възможност да си доизкарам нервите върху човека, който ме ядоса не го направих..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Не ми се е случвало да ме удрят, обаче със сигурност бих се чувствала страшно обидена.
    Нямам представа дали бих го простила, но и аз като Пантерка бих се пазила всеки път.

Както аз не бих ударила него(без значение, че няма да го заболи-самият шамар е унизителен), така очаквам и той да ми отвърне със същото.

Какво толкова ти е казала, че си я ударил?
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на Me4encety
    Не знам защо,по дяволите,искарвате момчето виновно.Иска ли някой от писалите тук да поживее с мен за около месе,а аз да обещая,че ще се държа като "послушно" момиче и да видим дали ще му издържат нервите.Искарахте го,все едно че аз като момиче мога да пребия някое момче от бой за най-малкото,обаче дори да съм го искарала извън равновесие посегне ли ми и край - света свършва,избухва атомната централа,големия потоп идва,ледената епоха е на прагани и земята вече се прпуква.Да найстина не е най-прекрасното нещо да ти зашлевят шамара,ама се преживява.Аз ако бях на неговата приятелка просто щях да му лепна по хубав и да напусна стаята оставяйки го да мисли.А по тая логика,че мъж жена не трябва да удари аз какво мога да кажа при положение,че съм не с момче,а с момиче ? Е айде да се изтрепем от бой щото видиш ли и двете сме жени и няма нищо лошо един вид.Да ви имам и логиката и разбиранията ...

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Маце, никой не е казал, че жената може да бие мъжа. Коментарите, в които се споменава това са, че физическото...насилие в една връзка не е нормално като цяло. Без значение кой кого удря.

Едит: не, че схванах много от коментара ти, но в началото казваш това:

Иска ли някой от писалите тук да поживее с мен за около месе,а аз да обещая,че ще се държа като "послушно" момиче и да видим дали ще му издържат нервите.И
    До колкото разбирам, казваш, че се държиш провокативно и е съвсем в реда на нещата да те поступват? Или държиш да пробваш някого, просто ей така, за да видиш дали ще те остави да му се качиш на главата?
    Последно редактирано от PullMeCloser : 06-20-2012 на 22:56
    Everything changes, but beauty remains ...

Искам да кажа друго,но явно не се изразих правилно.Исках да кажа,че има жени които могат много брутално да ти излазят по нервите.За това казах,че някой може да се пробва да издържи на провокации и дразнене от моя страна при положение,че аз не съм му никаква.Не е лесно любимият ти човек да ти крещи(евентуално да те обижда,псува или нагрубява по някакъв начин).Просто понякога (като всеки нормален индивид) е абсолютно човешко да избухме,да не може да си сдържи нервите,да го засърбят ръцете и да удари нещо.В случея това е била приятелката му.Не е правилно,но не е и чак такава трагедия.На мнение съм,че един шамар е простим,но не и нещо друго.

Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ако истински държи на теб, ще ти прости
    Не съм съгласна. Това няма нищо общо.
    Може да си умирам за някого, да го обичам истински и да имаме дългогодишна връзка, ако щеш и деца, НО удари ли ме - край, независимо от обстоятелствата. И този край няма да означава, че никога не съм държала на човека.

П.П. Никога не съм удряла мъж, ако ще го сравняваш. Не бих си го и позволила, колкото и бясна и/или наранена да съм.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Violenza не че нещо...за другото може и да ти повярвам ако си достъчно решителна, а не като жените дето само се силят по форумите, а действителността е съвсем друга,но пък при брак и ОСОБЕНО деца за един шамар че даже и един бой вече малко се изхвърли.Явно не си се омъжвала или най-малкото нямаш деца...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Niakoitam, аз за себе си съм убедена в това, никого не задължавам да ми вярва, че ще го направя. Да, не съм се омъжвала и нямам деца, но не съм и тийнейджърка, чийто характер и личност тепърва ще се оформят.
    Други неща, които бих преглътнала, дори и наранена - много. Насилие - никога.

Как можете да го наречете мъж...?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Niakoitam, аз за себе си съм убедена в това, никого не задължавам да ми вярва, че ще го направя. ДА, НЕ СЪМ СЕ ОМЪЖВАЛА И НЯМАМ ДЕЦА, но не съм и тийнейджърка, чийто характер и личност тепърва ще се оформят.
    Други неща, които бих преглътнала, дори и наранена - много. Насилие - никога.
    След като промениш този факт ще видим дали пак ще се изкажеш така.Де да можеше да те попитам пак тогава.Понякога в живота има доста по силни неща от обидата и...чистият егоизъм. Защото да,да побягнеш и да си зарежеш невръстните деца,които имат нужда от теб заради един шамар...си е чиста доза пълен егоизъм.И освен ако нямаш достатъчно пари не се надявай че съда ще ти ги даде с магическа пръчка.Още по зле ако си финансово по лошо обезпечена от мъжа си.Погедни тази тема:
    http://www.teenproblem.net/a/6-lubop...-edna-vrazka-/
    Но то е много лесно човек да се прави на решителен,когато не е усетил нещо на собственият си гръб.И да,говоря най-вече за брак и особено с деца.Все пак живота рано или късно натекова всеки
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Защото да,да побягнеш и да си зарежеш невръстните деца,които имат нужда от теб заради един шамар...си е чиста доза пълен егоизъм.
    Голяма логика извади. Къде съм писала, че ще си вдигна гълъбите и ще си зарежа децата ей така?
    Фантазирай си другаде, моля ти се.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Някой там - насилие не се прощава никога. Особено между интимни партньори с брак и деца. Сещаш ли се че начин да се изкара мъжа виновен винаги има и децата отиват при жената. А мъжът ще е виновен ако удари жена, независимо от обстоятелствата.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ъхъ. Друг е въпроса че има доста жени, които не напускат мъжете си след побоищата нанесени им.

Супер фен Аватара на nymphadora
    От много филми и на живо аз пък съм виждала ЖЕНИТЕ да посягат първи на гаджетата си,а после не могат да преглътнат,ако ги шамаросат.Не знам в случая дали автора си е виновен,или има някое кречетало за гадже,но един шамар понякога не е излишен.
    Аз лично не бих простила на приятеля ми,ако ме удари,но и не бих го провокирала да направи такова нещо,защото засега умеем да комуникираме нормално.
    Към автора-жените сме коварни същества и не знам какво ще хрумне на приятелката ти,но знай,че постъпката ти не е достойна и гледай да не се повтаря. Ако успее да превъзмогне гордостта си в името на любовта-ще ти прости,но не е и длъжна.

Голям фен
    ХАХАХАХА Край на всичко ?! Моля ви се ! Вие сами не си вярвате на думите ... "удари ли ме свършва всичко" пълна простотия !
    1) Има хиляди причини мъж да ти посегне ... и може и да е прав, може и с право да го направи.Като не знаете за какво са се скарали не се правете на много отворени! Защото имам приятели където са си удряли гаджетата и тва не им пречи да са заедно и ПАК КАЗВАМ ЗА НЕ РАЗБРАЛИТЕ: ОТ ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ Е ЗА КАКВО СА СЕ СКАРАЛИ !

2) Ако приятелката ме удари за нещо ? Трябва да я скъсам ? Или сега ще кажете тя е момиче, може ! Ако съм се напил и искам да се кача в колата и се скараме и тя ме удари ? Всичко приключва ?! Ако тя е искала да се качи ? Ако е била пияна и са се скарали ? Ако му е изневерила и се е държала нагло ?! АКО ТЯ Е ВИНОВНА ?!?!

Жени тая тема не трябва да я коментират. Кво значи, че приключваш с него?! Искаш да ми кажеш, че ако си с един човек много време обичате се стигне се до там да ти посегне и щото майка ти ти е казала ти го оставяш ?! Или кво се чустваш прекалено унизена ?! Не говорете неща който не сте изживяли.

П.С.: Не си мислете, че го защитавам! За мене това е супер смешно и жалко нещо да удариш момиче(жена), НО може и аз да го направа някой ден не се знае кво ще ви поднесе живота. Госпожичката по-горе може да я спукват от бой и тя да си седи след време нищо, че майка й е казала, че всичко свършва....
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt Виж мнението
    ХАХАХАХА Край на всичко ?! Моля ви се ! Вие сами не си вярвате на думите ... "удари ли ме свършва всичко" пълна простотия !
    1) Има хиляди причини мъж да ти посегне ... и може и да е прав, може и с право да го направи.Като не знаете за какво са се скарали не се правете на много отворени! Защото имам приятели където са си удряли гаджетата и тва не им пречи да са заедно и ПАК КАЗВАМ ЗА НЕ РАЗБРАЛИТЕ: ОТ ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ Е ЗА КАКВО СА СЕ СКАРАЛИ !

2) Ако приятелката ме удари за нещо ? Трябва да я скъсам ? Или сега ще кажете тя е момиче, може ! Ако съм се напил и искам да се кача в колата и се скараме и тя ме удари ? Всичко приключва ?! Ако тя е искала да се качи ? Ако е била пияна и са се скарали ? Ако му е изневерила и се е държала нагло ?! АКО ТЯ Е ВИНОВНА ?!?!

Жени тая тема не трябва да я коментират. Кво значи, че приключваш с него?! Искаш да ми кажеш, че ако си с един човек много време обичате се стигне се до там да ти посегне и щото майка ти ти е казала ти го оставяш ?! Или кво се чустваш прекалено унизена ?! Не говорете неща който не сте изживяли.

П.С.: Не си мислете, че го защитавам! За мене това е супер смешно и жалко нещо да удариш момиче(жена), НО може и аз да го направа някой ден не се знае кво ще ви поднесе живота. Госпожичката по-горе може да я спукват от бой и тя да си седи след време нищо, че майка й е казала, че всичко свършва....
    Евала

magita, има някои смели девойки, които си позволяват да посягат първи. На последната такава й обясних с много равен и спокоен тон, че ако опита отново, после ще се наложи да ходим до Пирогов да й наместват и гипсират ръката, която ще бъде счупена на 2-3 места. Не се осмели да ме пробва дали съм бил сериозен.

Т'ва е отвратително.
    Ако толкова боли по егото жена да те удари, просто я зарежи - няма право да те удря. Но да й отвърнеш е леко тъпо - винаги един мъж е по-силен от една жена => неравостойно е да се удря жена. Все едно да удариш дете или куче, или нещо по-слабо от теб.

Иначе.. да, авторът е постъпил ужасно, но пък всеки заслужава прошка. Опитай се да й се извиниш. Като за начало й позволи колко време там й е нужно да ти натяква, да те кара да лазиш в краката й и пр. Ще омекне.
    В разни списания пише, че е добре след такава изява да се ходи известно време на консултант и т.н.
    Ако тя е с високи критерии и изисквания (както дамите тук, сред които и аз), може би единственото, което ще я възпре да не те изостави, е ако й гарантираш, че ще посетиш психолог и ще работиш активно над проблема ти с нервите.
    Успех.

Сега наистина много неща зависят от нея, а ти просто се дръж примерно и се надявай на най-доброто.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Рокспотчо, мамин златен пак ли се опитваш да мислиш? Отговарям подред.

Мъж може да посегне само на равен или на по силен от него. Или по скоро би трябвало. Жените както и да ги гледаме не са ни равни по физика. Право да удряш по слабия нямаш никакво. Издишаш по точка едно.

Ако приятелката те оскубе и ти ли ще я оскубеш? Ако тя ти счупи телефона и ти ли ще счупиш нейния? "Око за око" отдавна е отживелица. От много време. Ако тя те удари - пак нямаш право да я удряш. И тя няма право но по други причини. Ако се напиеш и искаш да се качиш в колата - качвай се и си чупи главата. Не очаквай че някой ще ти ходи след задника да те надзирава да не сбъркаш. Ако тя е искала да се качи защо ще те удря? Ако е пияна се прилагат други мерки, не насилие. При проявено такова показва явната неспособност да общуваш с хората. Ако му е изневерила и се държала нагло - нещата се оправят със сериозен, рязък и решителен тон. Без да се повишава такъв и без да се вдига ръка. Ако тя е виновна? Ми дай да я гилотинираме щото е виновна, или на кладата както в средновековието?

Насилието показва всичко друго но не и обич, привързаност, желание за кооперация и желание за решаване на проблема. Не показва и съпричастност или някаква зряла реакция. Насилието е като паниката. Корена е един и също, само проявлението е различно.

Като не го защитаваш що се дуеш?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Половете НЕ МОГАТ и НЯМА да са равни. Няма го т'ва нещо: "Тя щом ме удря, мога и аз".
    Сексизмът е нещо ужасно и съм съгласна, че трябва да се премахва, но си има неща, за които просто няма как да се направят отстъпки. Светът не е създаден, за да сме равни. Винаги някой от половете ще е ощетен в някое отношение.
    Например, вие, мъжете - относно боя.. ами така си е. Вас може да ви бият, но никой не ви кара да търпите. Вие да ударите жена е просто жалко и смехотворно .. или да заплашвате. Намерили пред кого да демонстрират сила, да сплашват.

Да, има истерични кокошки - изоставяйте ги, слагайте ги на място. Но не е нужно да шантажирате.

И всъщност .. относно боя .. Кой е казал, че сте ощетени всъщност? Въпрос на гледна точка. Един достоен мъж би приел това като въпрос на ЧЕСТ да не удря жена, ако ще да е най-голямата кокошка. Най-малкото щото е на една плюнка живот пред силата на мъжа.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt Виж мнението

*Много си зле, подписа ти е хубав. Но все пак първото има по-голяма сила.

Абсолютно тъпа е теорията ти, че може да се бием, според зависи защо сме се скарали.
    Като човек, който не обича да спори и да повишава тон, както и смята подобен вид общуване за изключително ненужно, деградивно и недостойно, мога да кажа, че забие ли ми някой шамар, директно му тръшвам вратата. Без да викам, без да давам обяснения, без да се сърдя. Всичко се прощава. Но няма да ме унижава никой до такава степен. Самия шамар не е кой знае какво. Въпроса е там, че не обичам хора, които всячески не могат да се контролират, или по-скоро да контролират ГЛУПАВИТЕ си емоции, които ги превръщат в глупави хора, а глупави хора не обичам още повече. Никога не съм удряла момче, няма и да го направя, ако не е при самозащита лол. Проблемите не се решават физически, каквито и да са. Дори и да ми изневерят, ще го приема спокойно ВЪНШНО. Т.е. ще се чувствам ужасно, но в никакъв случай няма да изпитвам гняв, няма да крещя, да правя скандали и да бия шамари омг.
    Честно, ако наистина мислиш така, си достоен за призванието 'идиот'. Извинявам се предварително, не целя да те обидя, просто казвам какво мисля на един никнейм.
    Може и да не оставя човек, който ОБИЧАМ и се предполага, че МЕ ОБИЧА заради нещо такова, но дълбоко ще се обидя. И все пак се надявам, че имам достатъчно прекрасна интуиция, за да не попадам на кретени.
    Един път се преживява, но повтори ли се втори, мисля че е пределно ясно какъв е изхода.

И наистина... кажи ми поне една от хилядите причини, които спомена, заради която някой има право да ми посегне?!

Едит: И както каза jghgh, дори и най-голямата тъпачка/кифла/дразнителка/кучка/курва/етц да е, нямаш правото да й посягаш, най-малкото защото не си заслужава да се хабиш за нея.

Ако пък е човек, който твърдиш, че обичаш, си е направо смехотворно, грозно и отвращаващо.
    Последно редактирано от ShtrudeL : 06-21-2012 на 18:10
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си