.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 91

Съжалявате ли за първия път?

В смисъл момчето/момичето, обстановката и като цяло?

К'во да съжаляваш - не можеш да го върнеш. Свършило е вече.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    Град
    <3
    Съвсем не
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    +1
    Да съжаляваш да не съжаляваш все тая.
    По темата: Да, не бях дорасла за секса, и го направих заради гъзарията. Но най-много съжалявам за човека, с който го направих - беше най-големият кретен, който някога се е раждал на тая земя.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не.
    maDamn

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    именно
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Не, никога няма да съжалявам, да, беше грешното нещо, много на мое място биха съжалявали адски много, но аз се радвам, че стана така, живота ми сега щеше да е друг, ако не го бях направила така, както беше.

Супер фен Аватара на shmatarok
    мхм мхм. и все пак не съжалявам

Супер фен Аватара на nymphadora
    Не съжалявам въобще.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Не, всичко си беше супер

Имам чувството, че тук някои съжаляват, ама тъй като не искат да си признаят пред себе си честно излизат с номера, "ама то минало", "беше грешно, ама не съжалявам" и други подобни. По-добре човек честно да си кажа, да сбърках, бях глупав/а, вече ще мисля повече, а не да се оправдава с това, че било минало и нямало смисъл да съжалява. Смисъла на съжалението е в това да си види грешката, а не в отчайване и депресиране
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    От части

anonymous708973
    Guest
    Смятам, че трябваше да се случи доста по-рано и съжалявам, че момчето до мен не беше достатъчно запознато, за да ми притъпи всички притеснения и филми, които си бях набила в главата.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    мне...съжалявам само за неща, които не съм правила, не за такива, каквито съм...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Едва ли ще чуете от момче да каже "съжалявам за първия път"...
    А и в крайна сметка наистина - нито може да се промени, нито да върнеш времето.

Абе не се знае, ко е бил с някоя мърла дето го е депресирала после...
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon Виж мнението
    Имам чувството, че тук някои съжаляват, ама тъй като не искат да си признаят пред себе си честно излизат с номера, "ама то минало", "беше грешно, ама не съжалявам" и други подобни. По-добре човек честно да си кажа, да сбърках, бях глупав/а, вече ще мисля повече, а не да се оправдава с това, че било минало и нямало смисъл да съжалява. Смисъла на съжалението е в това да си види грешката, а не в отчайване и депресиране
    Е, от безкрайно съжаляване по всякакви минали въпроси съм стигнала до заключението, че не бива да съжаляваш за абсолютно нищо. На т'ва му се вика позитивно мислене. Файда от съжалението няма.

От сегашна гледна точка не съжалявам за гадния ми 1ви път. Той ме е довел до това, което съм днес, до момчето, с което съм сега.
    Преди като съжалявах и се вайках не постигнах много, а и човек си троши нервите. И съжаляването определено води и до самосъжаляване.

Ако ти държиш да четеш пораженчески мнения .. бих могла да те задоволя частично с истината, че първият път не ми хареса и не беше с подходящ човек. Това не значи че съжалявам, ала не искам да го призная пред себе си. Какво да признавам пред себе си. Което трябва да призная пред себе си съм го признала - първият път беше кофти и е можело да се случи и в по-подходящо време. Това не значи че съжалявам.

пп. И още нещо - поука можеш да си вземеш и без да налагаш на душата си бичът съжаляване и вайкане по отминалото. Просто наистина няма файда. По-добре човек да е над нещата, стоик. Тва не значи че е неискрен пред себе си и не си признава, че е сгрешил.
    Последно редактирано от jghgh : 06-22-2012 на 08:44

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Как мога да съжалявам за нещо,което съм направила по свое собствено желание?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

jghgh да не четеш през ред мнението ми: " Смисъла на съжалението е в това да си види грешката, а не в отчайване и депресиране". Това е цитат от мнението ми.

Прочетох го още първия път внимателно. Но когато съЖАЛяваш, предизвикваш депресия и т.н.
    Можеш да си видиш грешката и без да се докарваш до това. Плюеш през рамо, загърбваш миналото - има защо да е минало, има защо да е там, и продължаваш напред с усмивка.
    Практически наистина няма как да върнеш миналото => от съжаление полза няма, а и от него [миналото] можеш да вземеш нещо, да извлечеш ползата и поуката и => да си по-благосклонен към него, колкото и да е било кофти.

Би трябвало такова отношение да е в пълна хармония със знака от аватара ти :Р

Определено не съжалявам.

аЗ не,но има такива,които съжаляват,защото са били поредните кухи лейки нищо лично So long bi**hez
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Прочетох го още първия път внимателно. Но когато съЖАЛяваш, предизвикваш депресия и т.н.
    Можеш да си видиш грешката и без да се докарваш до това. Плюеш през рамо, загърбваш миналото - има защо да е минало, има защо да е там, и продължаваш напред с усмивка.
    Практически наистина няма как да върнеш миналото => от съжаление полза няма, а и от него [миналото] можеш да вземеш нещо, да извлечеш ползата и поуката и => да си по-благосклонен към него, колкото и да е било кофти.

Би трябвало такова отношение да е в пълна хармония със знака от аватара ти :Р
    Мда, говорим за едно и също нещо, но използваме различни думи...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Определено не съжалявам.
    Беше в точното време, с човек, който направи всичко възможно да се чувствувам добре и определено не е имало проблеми или моменти на колебание след това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си