.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Прием след 7-ми клас.

Здравейте имам въпрос. Той е в кой сайт ще излезнат резултатите с приетите ученици, които са кандидатствали след 7-мик клас?

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Не,не. За резултатите знам. Имам предвид къде ще пише кой къде е приет, след като е кандидатствал.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от k0rn Виж мнението
    Не,не. За резултатите знам. Имам предвид къде ще пише кой къде е приет, след като е кандидатствал.
    E, там де. На същия сайт. На 26-ти ще излязат резултатите. Въвеждаш си данните и виждаш къде си приет.
    Последно редактирано от TheBeatles : 06-24-2012 на 16:21
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Благодаря много!

а от кой град си?аз съм от Бургас и ми казаха да проверя на този сайт www.rioburgas.org

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PrAySS Виж мнението
    а от кой град си?аз съм от Бургас и ми казаха да проверя на този сайт www.rioburgas.org
    В сайта на РИО само съобщават за излизането на резултатите, а за да си ги провериш трябва да влезеш в горепосочения сайт.
    Момиче съм!

Ох, хора, постоянно се ъп-ват страницата "Бъдещи осмокласници", може там спокойно да си зададеш въпроса, сигурен съм, че ще ти отговорят, няма смисъл да се създават излишни теми.

Здравейте, аз съм от град Мизия. И ме приеха на две места: СОУ Христо Ботев, Враца и ПМГ СВ.Климент Охридски, Монтана. Та на кръстопът съм кое училище да избера, защото някой мой приятели казват, че Ботев е едно много хубаво училище, но все пак искам да ме посъветвате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си