.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Изглеждам по-малка от колкото съм

Здравейте, на 19 съм, но повечето хора ме изкарват поне с година-две по-малка. Може ли да ми дадете някакви съвети за външността(както и дрехи), които биха ме направили да изглеждам като за възрастта си?

Супер фен Аватара на Jaune
    аз съм на 17, а всички ме мислят за осми клас.. приеми го позитивно, младолика си : )

Като стана на 40 най-вероятно ще благодаря на всички светии за този факт, но в настоящият момент бих желала да изглеждам малко по-голяма.

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    О, ти пък, хич да не ти пука.
    Познато е чувтсвото, мен ме връщат с по три и повече годинки.
    Е, ако държиш, винаги го има момента с гримовете, токчетата и т.н. , но нищо не гарантира, че няма да изглеждаш пак мъничка, но...изкифляла.

Banned Мега фен
    бе това да ти беше проблема.. първо се замисли колко ти е акъла че на 19 да мислиш по този начин и проблемите да са ти свързани с някакви простотии,които още повече са положителни, пък после мисли как да изглеждаш на възрастта си ...и да,стои си такава -и мен ме мислят с по 3-4 години по-малка ама хич не ми пука...

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    аз съм на 17, а всички ме мислят за осми клас.. приеми го позитивно, младолика си : )
    Както каза Jaune : Младолика си ! Нищо лошо няма

Фен Аватара на sunrisee6
    Град
    София
    хаха споко, бъркали са ме за 13годишна неведнъж (а съм на 18 ) по-добре е , отколкото на 17-18 да изглеждаш като на 30+ (а такива случаи много)
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!

-------
    Where did my cookie go? O.o

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Хах, аз съм на 18, а преди няколко седмици ме питаха-Ти 8ми клас ли си?

Да не ти пука

Разбирам притесненията ви, но нямаше да пусна тема, ако не исках да променя този факт. Кое мислите, че във външността прави едно момиче да изглежда по-малка и невинна, за да го променя или, обратно, кое би накарало едно момиче да изглежда по-голяма за възрастта си?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Еми една приятелка я мислят за по-малка,защото лицето и е някво детско и сладко.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ами питай хората които те мислят за по-малка, защо им изглеждаш така...

Голям фен
    Тревожно е, когато те мислят за по-малка въз основа на поведението ти!Щом това не е така, нямаш повод за притеснение - и на мен ми омръзна вече да ме питат "Ти кой клас си, няма ли да завършваш вече?",като съм вече трети курс студентка,ама...след години ще благодариш,когато ти го кажат.

Аз съм на 20, а повече от 15, 16 не ми дават и неведнъж са ме "докладвали" в сайтове където се качват снимки че си измислям и съм по-малка и дрън дрън -не можеш да го промениш просто чертите ти са такива, ако си ниска носи токчета примерно, гримът не знам дали помага, според мен не... но в никакъв случай не почвай да подражаваш на кифлите и да почнеш да се носиш като тях-ще е още по-смешно... ако някой има идеи да казва

Голям фен Аватара на Glam0rous
    като имаш по-нежни и миловидни черти и те мислят за по-малка...по-нежна кожа - такива неща.
    Изобщо не ти трябва да заприличваш на дърта лелка, сигурна съм, че имаш много наборки, които изглеждат така, но не това е нормалното и трябва да се радваш и да не похабяваш това, което имаш. Не бъързай, защото съвсем скоро, ще видиш как жените на 30 изглеждат като на 40-50 и това изобщо не е добре, а ти ще си с привилегии.
    И аз съм дори по-голяма от теб, а има момиченца в 9 клас, които ги имат за по-големи от мен, но проблема си е техен. По принцип това се постига като възприемеш стил на магистрална фея след дълъг работен ден, клепаш се с много грим, посъсипваш си косата да изглежда по-зле и това неминуемо лепва няколко години, но не е хубаво.

Аз даже като сложа солидно количество грим ставам мн смешна хахахха съдба

Мен пък ме състаряват. :3

Мега фен Аватара на Hilary_
    По - принцип на мен също не ми дават годините, но като съм гримирана (особено ако е по - силно) "пораствам".

Мен пък ме мислят за по-голяма. Аз съм на 13 (след два месеца ставам на 14), а ме мислят за 16 годишна. Грим не нося и не се обличам курвенски. Не знам защо ме бъркат.

И мен понякога ме мислят за по-голяма, но съветът ми към теб е да промениш прическата си. До 6ти клас бях с дълга,права и равна коса до кръста и изглеждах като малко момиченце(не че тогава не съм била такава още), но когато се подстригах веднага "порастнах" Даже направих грешката да си направя каре и после изглеждах като 18-годишна, та после трябваше 2-3 годинки да си пускам косата да расте. Според мен отиди на фризьор и се консултирай с него. Не говоря за прическа, която ще те направи да изглеждаш на 40, но според мен проблемът е в това : )

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Е какво като изглеждаш по-малка? Аз съм на 20 а още ми искат лична карта. И това само ме радва..по-добре да изглеждаме по-малки вместо в жега 40 градуса да се мажеш с гримове и да се състаряваш излишно. : ) Радвай се : ) Е, вярно,че като идеш на дискотека и ти искат лична карта, а на някакви 13 годишни пикли не им искат е малко гадно,ама .. свиркай си : D
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Ммм, трудно ще го докараш....реално съм на 22, докато не извадя личната карта не ми дават повече от 17, с грим, без грим все тая...каквото и да говоря, каквото и да обяснявам...косата си я отрязах и това не помогна...в общи линии от 14-годишна промяна нямам нито във физика, нито в лице /след 18-19 ми станаха по-женствени чертите, оформиха се скули, изчезнаха ми бузките, но луничките не се махнаха/ но реално съм доста доволна от положението....:Д
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Случайно да си много ниска?
    Замисли се каква е разликата между момиче и жена. Тези, които говорите, че е много хубаво да изглеждате малки звучите много глупаво. Една истински красива жена също може да има хубава кожа и т.н., но тя е женствена, не може да се каже за нея, че е сладка, просто е изкусителна. Една стройна, висока, елегантна жена не може да е сравни с сладко момиченце. Ето това, момичета, много от вас не го осъзнават.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    То е по-яко така и за съм на 18, но ме мислят за 13-14 годишен-кво по-яко от това да те мислят за по-млад от колкото си

MaLkaTa_LaDy и сега какво? Ние ниските никога няма да станем жени, така ли? Хахаха.
    Мен също ме мислят за 12-13-годишна, а отдавна я подминах тази възраст, но никога не ми е пукало. Виж, след като си е говорил някой с мен, а не ме е преценявал само по външният вид никога не ми е казвал, че не си отговарям на годините.
    Но хубавото е, че все още си купувам намален билет в киното примерно.

Аз почти ежедневно си ходя си ходя на високи обувки и с приличен грим, и според мен така изглеждам на поне 15-16. Но според майка ми пак съм си била като 13-годишна.

Като цяло много обичам да казвам, че не е важно на колко години изглеждам, а какво пише в личната карта.

Аз страшно много харесвам момичета с детски невинни черти и може да се каже, че това е моят идеал за красота. За всеки влак си има пътници.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Преди ме имаха за по-голяма, а сега изглеждам по-малка. Зависи как съм облечена. И съм глава под набор 93. ;D Въобще не съм се замисляла за ръста си, защото съм си перфектна, а има супер по-ниски от мен момиченца и мъже.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си