- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- На колко години е предишният,съдейки по коментарите му? вол3
А, бе, по коментарите й, мога да се подпиша и с двете си ръце, че е пълнолетна, щото разсъждава доста по-различно от пиклите на по 14-15, но някъде беше споменала, че е мъничка, тя да си признае на колко е![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
P.S. Да не се разбере грешно, не обиждам момичетата, които са на 14-15, имам предвид, че някои от тях разсъждават прекалено курвенски и по детски, като нямам предвид хората от форума, да се има предвид това![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Търся емотиконка, която да покаже реакцията ми, ама май няма такава
Доста се изненадах, наистина не съм очаквал, че си толкова малка (спрямо мен де)
Пък и аз мерси, че ме подмлади с някоя друга годинка :Д
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Не знам, даже роднините се чудят по някой път на начина ми на мислене, като го свържат с годините ми.
Имам навика да подмладявам хората от леля ми. Постоянно ми се кара, че и бъркам годинитеТя е на 25 и веднъж и казах "Ти за 28 годишна си много хубава" и като ми се разсърди.. Ама айде няма да продължавам
Както казах - 21-22.![]()
Е значи си я застарила, не си я подмладила
Иначе леля ти хубава ли е![]()
![]()
![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
На 15.
16![]()
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
15
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
16
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
много ми се иска да съм на 15 но уви ... на тебе ти давам 18
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
още малко ми дай де хаха
още 4 дена и всичко е позволено ...
и 1